Orasi kesinEvlendiği zaman biriyle konuşmayacağı ne malum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orasi kesinEvlendiği zaman biriyle konuşmayacağı ne malum![]()
Yazmayi çok istiyorum ama yapamiyorum elim gitmio allahindan bulsun adi tek istediğim yaattiğni yasasinHayirli aksamlar. Bende cok yasadim biyle tipleri suanda evliyim.
Senin yapacagin teksey mesafe bir ay tani en azindan sevsende aciklama o kossun pesinden
O meymenetsizude birak ne hali varsa gorsun. Ama nisanlisina bir kereye masus acikla herseyi. " bende bir kizim benim yasadigim seyi senin yasamani istemem"diye baktun tinlamiyor icin rahat eder hic olmazsa ben biyle yapardim
Nasil yapcamki biraz bahsetsen yani bilinçaltim naslki acep kafam karistiBilinç altindan kaynaklanıyor hep aynı adamları çekiyorsun. Kendine telkinler ver. Hayattan ne istiyosan kendine onu söyle. Hayatında ne yaşadın bilmiyoruz annenden kaynaklı olabilir bu durum. hamileliğinde veya senin ergenlik durumuna kadar annenden etkileniyosun bilinçaltı olarak. Biraz karışık bı konu aslında
Banada hep öyleleri denk geliyor malesef desem senin deliklerinin aynisi olur şu mübarek günlerde yaşattiğni yaşasin temennimİlgimi çekti merak ettim. Bu telkinler ise yariyor mu gercekten ? İnanmasak da telkin yapınca işe yarar mı ? Telkinin bilinçaltına yerleşmesi için kaç tekrar ve gün gerekir acaba ? Çok merak ettim hep duyuyoruz hatta geçen gün cnnde biri telkinin öneminden bahsetti şaşırdım. Siz de öyle yazınca sormak istedim :)
Konu sahibi adam çok adiymis ben olsam o sözlüye çoktan yetistirmistim. Yüksek olasılıkla da kız bana inanmayıp o adam musveddesi ile devam ederdi. Genelde şerefs.z denk geliyor bana çünküama keisn söylerdim yani kimse beni enayi yerine koyamaz , gerisi o kızın midesinin ve gururunun bileceği iş
Bence yine de şöyle bakarsın kız gururlu çıkar tekneyi atar oğlanaBanada hep öyleleri denk geliyor malesef desem senin deliklerinin aynisi olur şu mübarek günlerde yaşattiğni yaşasin temennim
Hiç sanmam şu yaşadiklarimdanmidir nedir sanki yeryüzünde tek mutsuz olan ve tek mutsuz ben kalacakmisim gibi hissediyorum enteresan bir pskolojideyim hakli olarak beni birakip giden herks hayat kurdu ben tek çok garipBence yine de şöyle bakarsın kız gururlu çıkar tekneyi atar oğlana
Sen bdv konularını bir oku. G.tu b.klu insanlarla karşılaştın bir daha karsilamamak için dikkatli seçim yap. Onların da hayatı en fazla lağım mutluluğudur. Kendileri insan mı kı insanca mutlulukları olsun. O tipte insanlarla mutlu olman için gurursuz amip olman lazım. Sen insansın ve inanıyorum insan gibi birini bulacaksınHiç sanmam şu yaşadiklarimdanmidir nedir sanki yeryüzünde tek mutsuz olan ve tek mutsuz ben kalacakmisim gibi hissediyorum enteresan bir pskolojideyim hakli olarak beni birakip giden herks hayat kurdu ben tek çok garip
Asıl bunu anlatmazsan kıza yazık. Böyle bi terbiyesizle beraber olduğunu bilsin evlenmeden. SaklamamalisinCanım kızı buldum ama yapamam asla böyle birşey kıza yazık .Ya yani beynim almiyo benle derdin neydi anlamadimki
Canım çok saol o samimi güzel düşüncelerin için inşallah canmSen bdv konularını bir oku. G.tu b.klu insanlarla karşılaştın bir daha karsilamamak için dikkatli seçim yap. Onların da hayatı en fazla lağım mutluluğudur. Kendileri insan mı kı insanca mutlulukları olsun. O tipte insanlarla mutlu olman için gurursuz amip olman lazım. Sen insansın ve inanıyorum insan gibi birini bulacaksın
Maalesef fena kandirildikKiza soylemen lazim yazik ona da kandirilmisiniz ikinizde.
Aynen canım zaten sevdigim iicn değilde gururum çok kırıldı ona deli oluyorumaman o kız sözğ takmış bence lafınızı ciddiye almaz sonra siz yüz göz olursunuz. bence boşverin unutusun gitsin.
Öylemidir bilmiyorum ki çok incindim ben yaaYa siz hep şanslızlık diyorsunuz ama bence Allah sizi çok seviyor :)
O kiza ulasip desemde eminim devam ederler o yüzden demekde istemiyorumO kızın ne sucu var sessız kalarak kıza haksızlık etmeyın
Kızıda sızıde aldattı kızıda kandırdı
Kıza ulasın bence evlenmesın o adamla bıle bıle de evlenırse kendı bılecegı iş
Evlenecegınız adam sizi aldatsa bılmek istemezmıydınız
Vebali boynunuza
Egosu batsinKendince egosunu tatmin etmek istemiş