- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben esinin tepkisini merak ediyorumMerhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..
Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..
Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..
Nasıl duzeltecegm blmyrm çok üzgünüm
Salağın tekiymis bence kayinvaliden bi anne ve ev sahibi olarak alttan alabilirdi akıllı bi insan. Pardon istemeden oldu ya da düşünemedim falan dese sen de zaten öyle bi laf etmezdin. Istedigimi yaparim uyutamiosan beni ilgilendirmez edasinda bi senin mi cocugun var ne demek. Hak etmis bence. Çünkü hayvan gibi kapatmasaydin in karsiligi da defol S***** G** (Defol) hic degil yani. Nerenin adeti o misafiri evden kovmak. Bence bu kadın gayet de tepkiyi hak eden bi kadın.Çocuk tam daldı aşırı sesiydi ama yüksek sesle birisi son gücü ile kapıyı çarptığını düşünün kapı bozukmus vura vura ili kere en son gücü ile zorladı çocuk yerinden hopladi iki kere ve bianda çığlık çığlığa ağladı kapıyı biraz yavaş kapatsan keşke uyuttugumu biliyorsun deyince bı senin mi çocuğun var diye bağırınca iyce tepem attı
esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim
siz kadına hayvan derseniz o da istediğini söyleyebilir tabiMerhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..
Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..
Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..
Yaniiii sensin hayvan dersin en fazla küfür eşliğinde evden kovmak nedir gelini. Uslubu cok pis bi kadin bence bu.Uyuyan çocuk her şekilde uyuyor valla ben onu öğrendim.siz çocuğu 2 saat sallamanin sonucunda çocuğa sinirlenip tam uyudu derken uyandı diye sinirlenmiş siniz ki ben bunu çok yaşadım .yani sinek ses yapıyor diye sineğe bile küfür etmisligim vardır.bu hayatta anne yorgunluğu diye birşey var.lakin o kadar öfkeli de olsam karşımdaki bir büyükse hele eşimin annesi kendimi kontrol ederim.ama annesinin dediği de hos olmamış .hayvan gibi dedikten sonra ben en fazla sensin hayvan derdim herhalde s.git herkesin içinde hos olmamış.herkes hatalı bu yuzden uzun bir süre sessizliğe gömülun
Yok artık bunu da demezsiniz yayledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum bird
O kadar merak ettim ki şuan anlatamamKaç kere kavga kıyamet oldu kovuluyordu gene geliyordu ya anlatılmaz yaşanır bi şahsiyet.takıntılı, fikirlere kapalı.Huzura en son o gittikten sonra ermiştik ( sonuncu kez) :)).
Çok teşekkür ederim
Evinde uyut ablacım ozman.Yeni gitmiştik bianda geldi uykusu uyku düzeni yok bu aralar
Kv ile bu şekilde konuşsam özür dilemeye yüzüm dahi olmazMerhaba iyi bayramlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?