Iğrenç geçen bir bayram günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2021 mart annelerindeydi sonradan isim değişti anlatsak kaç sezonluk trajikomik,korkunclu,baymali dizi çıkar şahıstan bilmem kaç kişilik topik illallah etmişti bebelerimiz aynı dönem hep benim ikizlerden bi ay büyük oğlu
şaşırma emojisi koydum ama aslında da hiç şaşırmadımm :KK45:

Kaç kişiyi banlatirdi hep, bizde saf gibi 15799867 kez anlattığı, yakındığı şeylere
15799868 kez cevap verirdik dinlerdik kilolarını, küçük evini, yeni evin uyumsuzluğunu, doktorunu, ailesini hey gidi 8 ayımızı yedin bi de hepimiz hamileydik:)))

Kaç kişiyi banlatirdi hep, bizde saf gibi 15799867 kez anlattığı, yakındığı şeylere
15799868 kez cevap verirdik dinlerdik kilolarını, küçük evini, yeni evin uyumsuzluğunu, doktorunu, ailesini hey gidi 8 ayımızı yedin bi de hepimiz hamileydik:)))
Beni de banlatmisti konu sahibi demek ki huyu 🤣🤣

Merhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..

Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..

Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..
Nasıl duzeltecegm blmyrm çok üzgünüm
Annesine hayvan diyince eşiniz hiçbir tepki göstermedi mi ?

Ne zorunuz vardı , konudaki üyeler olarak kendisini görmezden gelip huzura erseydiniz ya 😂

İkizlerinizi sağlık, huzur , mutlulukla büyütün.

Ne zorunuz vardı , konudaki üyeler olarak kendisini görmezden gelip huzura erseydiniz ya 😂

İkizlerinizi sağlık, huzur , mutlulukla büyütün.
Kaç kere kavga kıyamet oldu kovuluyordu gene geliyordu ya anlatılmaz yaşanır bi şahsiyet.takıntılı, fikirlere kapalı.Huzura en son o gittikten sonra ermiştik ( sonuncu kez) :)).

Çok teşekkür ederim 😍

Kim kapattı diye sormanız hesap sormak aslında . Tamamen haklı iken haksız konuma düştünüz ve bu konu ömür boyu unutamaz konuşulur.ayrıca şunu da artık öğrenmek lazım kimsenin çocuğu kimsenin umrumda değil maalesef o yüzden en ufak konuda bile beklentiye girmeyin tavsiyem.

Merhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..

Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..

Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..
Öff kendinizi nekadar önemsiyorsunuz.
Gelmem… çocuğu göstermem…
Bayılmışlardı sizin gibi terbiyesiz ve seviyesiz birine. Hatırları kalır gitmesseniz. Gitmeyinde zaten. İnsanlar memnun olur. Sizde oturun evde sallayın bebeğinizi. Kocada ortalıkta dolansın evlat diye. Saygısız. Bayram gününü millete zehir etmişsiniz daha da haklıymış gibi konu açmışsınız.
Neyse fazla söze gerek yok. Ektiğinizi biçersiniz zaten, şaşmaz.
Anneler gününde alacağınız hediye ile mi kandırcaksınız kadını? Alacağınız bi demet çicek böceklemi? Nekadar basit hareketler. Çok avam. Ben olsam al bunuda…. derdimde, yazmim şimdi. Aklımda.

Merhaba iyi bayramlar..

burdakiler hemen karsı tarafı haksız bulur kardes bi kre bunu ögren 2 cisi kaynananda kavgaya dunden hazırmıs senın cocugunu uyuttugunu dısarda uykusuz oldugunu babanne olarak biliyodur gıcıklıgına yapmıstır ne olcak gelin degilmi cekmis biraz demistirrr kaynana illeti öyle cadı burdakilere hep izmirli teyzeler denk gelmis sanırım :)))

cicek filan salla gitsin sana hosgörülü olucaktı aslında o nemrut kaynana cayını corbanı getrdimi 2 saat huysuz cocugu eglerken yada aman kızım ben sallıyım dedimi yooo

eee ne cicegi temaya fidan bagasla daha sevap

burdakiler hemen karsı tarafı haksız bulur kardes bi kre bunu ögren 2 cisi kaynananda kavgaya dunden hazırmıs senın cocugunu uyuttugunu dısarda uykusuz oldugunu babanne olarak biliyodur gıcıklıgına yapmıstır ne olcak gelin degilmi cekmis biraz demistirrr kaynana illeti öyle cadı burdakilere hep izmirli teyzeler denk gelmis sanırım :)))

cicek filan salla gitsin sana hosgörülü olucaktı aslında o nemrut kaynana cayını corbanı getrdimi 2 saat huysuz cocugu eglerken yada aman kızım ben sallıyım dedimi yooo

eee ne cicegi temaya fidan bagasla daha sevap
Yani hayvan gibi kapiyi kapattin demesi normal
Kv ye😐😂

Ne siz ona adım atın ne o sizin özrünüzü kabul etsin.
Durun durduğunuz yerde sülalede herkesi birbirine katan 20 yıllık yenge olmuşsunuz.
Çok çocuk uyutma derdinde olsaydınız kocanıızın teklifi ile kalkar giderdiniz evinize sizin kavga edesiniz varmış.
Kocanız görüşsün annesiyle siz evinizde durun kadını rahat bırakın

Gerçekten şu çocuk uyutma muhabbetini o kadarrr abartıyorsunuz ki. 2 saat bebek sallamak nedir? Uyuyacağı kaç saat sanki başkasının evinde. Uyumuyorsa uyumasın. Oyalayın. Oyalayamıyorsanız eşinizin de tavsiye ettiği gibi evinize dönün.
Bir de kapı çarpmasına çok ağladı dediğiniz bebeğinizin yanında bas bas bağırıyorsunuz. Çocuğumuz rahatsız bugün çok ağladı uyutmaya çalışıyoruz, yarın gelin olur mu demekte zor olmasa gerek arkadaşlarınıza.

Öfle sorununuz var sizin. Hayvan gibi falan hiç olmamış.

İyi akşamlar bana kalırsa annelik sizi baya yormuş ve yipratmis bunun yanı sıra çocuğu aileye uyum sağlayan değilde çocuğuna göre hayatı yaşayan bir anneye donmussunuz önce bu durumdan kurtulun, çocuk size uyum sağlasın söz çocuğa değil uyuyamadi ise uyumasin zaten çok yorgunsa bir süre sonra seste de uyur illa uyku saati geldi diye çocuk uyutmak nedir ki bir yaşını doldurmuş bu çocuk. İkincisi sizin kayinvalidenize bu hakaretinize eşiniz sustu ise bence siz bı durun daha büyük bir sorun çıkarıp adamın cinlerini ziplatmayin ,( biri bnm anneme hayvan diyecek onu alır kapıya it diye bağlarım) kayın valide de inanın o bayram telaşında ayağının altında çocuğum da çocuğum diye yirtinan bir gelin istememiştir keşke usulünce gidip usulünce dönmesini bilseniz . Uyumuyor mu evinize dönün illa kalacaksınız başkasına verin iki dakika soluklanin o sizin çocuğunuz bedeninizin bı parçası değil ,bazı anneler kendileri ve çocukları arasındaki duygu sinirini koruyamiyor ayrı bedenlerde tek parça gibi hareket ediyor bu hem o kişiyi hemde çevresindeki herkesi yıpratıyor ,sizin ilgili anne dediğiniz bizim buldumcuk evhamlı dediğimiz bir nefes aldırmayan tipler bunlar. Kayinvalidenizin biraz onuru varsa bir daha yüzünüze bakmaz evine almaz

Ya cocugunuzu sese alistirin ya da evinizde uyutun, uyku saatinde evde olacak sekilde gidin gideceginiz yere. Kv de siz de haksizsiniz. Bir sure gorusmeyin ortalik yatissin

Gerçekten şu çocuk uyutma muhabbetini o kadarrr abartıyorsunuz ki. 2 saat bebek sallamak nedir? Uyuyacağı kaç saat sanki başkasının evinde. Uyumuyorsa uyumasın. Oyalayın. Oyalayamıyorsanız eşinizin de tavsiye ettiği gibi evinize dönün.
Bir de kapı çarpmasına çok ağladı dediğiniz bebeğinizin yanında bas bas bağırıyorsunuz. Çocuğumuz rahatsız bugün çok ağladı uyutmaya çalışıyoruz, yarın gelin olur mu demekte zor olmasa gerek arkadaşlarınıza.

Öfle sorununuz var sizin. Hayvan gibi falan hiç olmamış.
Gercekten itici oluyor cocugu uyuyacak diye evde surekli surat asan herkesi uyarip duran bir tip. Misafirlikte de saatinde uyumasin, ya da 3 saat uyumayiversin nolur yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X