- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hayır her evde içilmiyorAnneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
Bende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.Hayır her evde içilmiyor
Ben buna müsaade etmem annem babamda olsa
Nedense kendi annemiz olsa böyle yapmayız ama... en fazla camı acıp icsin sonra kapatsın ya da balkonda icsin deriz. Biraz düsünceli olun yazık tek kalmış cok zor olmalıMis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Sahsi yorum yapmak istiyorum.Bende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.
Bukadar kokuyo kokuyo denilmesine şaşırdım
Nedense kendi annemiz olsa böyle yapmayız ama... en fazla camı acıp icsin sonra kapatsın ya da balkonda icsin deriz. Biraz düsünceli olun yazık tek kalmış cok zor olmalı
Cdden midem bulanıyo çok rahatsz oluyorum bn ondan kafsya çok takıyrm rahatsz oluyorum babam gelnce arada içerse evde onada kızuıp annme şikayet edyrm annem bağırıyo benim yerimeBende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.
Bukadar kokuyo kokuyo denilmesine şaşırdım
Bu sefer harften tasarrufa gitmişsin de tasarrufu yanlış yerde yapmışsın. Hepsini okuyamadım, malum bıkkınlık geldi senin ve eşinin pasifliğinden. Bu kadar zor olmasa gerek sizi evde istemiyoruz demek. Artık çözüm bulsan da kkda bir rahatlasa.
Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
Benim kv doğum diye geldi 3 günlük bebeğin olduğu evde balkonda içti içti içeri geldi zıkkım içesiceMis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Önce saygılı ol sonra yaz düzgğn okusaydın kşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?