- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kokusunu geçtim de o zehir şeyi solumak ne kadar zararlı.Bende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.
Bukadar kokuyo kokuyo denilmesine şaşırdım
Sigara içen biri olarak söylüyorum her evde sigara içilmiyor,içilmemeli..Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
Nerde her evde içiliyor? Benim evimde içilemez. Bu konuda çok net olan bir sürü insan var.Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Lütfen lütfen buraya konu açarken şu harfleri yutmadan yazın yahu okumak zor oluyor.Yakın arkadaşlarla yazismiyor bir sosyal platformda dert anlatıyorsunuz böyle şifre çözer gibi birde anlamak için uğraşmamız mi gerekiyor yani?Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
BencedeAnneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Böyle yazanlar bana 15 yaş ergen gençliği gibi geliyor. Harflerden tasarruf ederek duyguları anlatmayı geçtim anlamak isteyene işkence!..Allah rizasi icin sesli harfleri kullanin,yutup durmayin yahu,okunmuyor. Bu sekilde yazanlar banlanmali.
160 karakterlik smse sigdirmaya calismak yani. Artik okumuyorum kibleyip geciyorum ben. Saygisizliktan baska bir sey degil okuyanaBöyle yazanlar bana 15 yaş ergen gençliği gibi geliyor. Harflerden tasarruf ederek duyguları anlatmayı geçtim anlamak isteyene işkence!..
Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?