Iğrenç kokan bir ev...

Bende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.
Bukadar kokuyo kokuyo denilmesine şaşırdım
Kokusunu geçtim de o zehir şeyi solumak ne kadar zararlı.
Ayrıca kokusu da üstünüze siniyor.
Ben sigara içilen bir yerde oturmak zorunda kaldığımda ya da yanımda sigara içildiğinde boğazımda garip bir tat oluyor bir gün de geçmiyor.
Yani siz de odanın içinde içilmesine izin vermeyin bence aman ne olacak herkes içer içerde iki soluruz geçer diye düşünmeyin pasif içicilik daha zararlı...

Bizim ev de kv sayesinde ter ve çiş kokardi )))
Sigaraya sukur edin bence ))))

Bu kadar abartılmasın deniyor, hiç abartı gelmedi bana konu. Sıgara içmeyene sıgaranın en hafif kokusu leş gibi gelir. Bizde bahçemizde içiliyor sıgara. Annem bazen mutfakta yakar öyle çıkar, kimse kusuruma bakmasın ama ona bile kızıyorum! Sıgara içeceksen başkasını rhatsız etmeye hakkın yok, nokta

Lütfen lütfen buraya konu açarken şu harfleri yutmadan yazın yahu okumak zor oluyor.Yakın arkadaşlarla yazismiyor bir sosyal platformda dert anlatıyorsunuz böyle şifre çözer gibi birde anlamak için uğraşmamız mi gerekiyor yani?
Neyse konuya yorumum(nihayet her kelimeyi iki kere okuduktan sonra anladım)açıkça konuşun evde sigara ictirmiyoruz deyin

Evinizin kurallarını siz koyuyorsunuz, arka odada içebilirsin diyen de sizsiniz, evinizde sigara içilmesini istemiyorsanız dışarıda içmelisin demelisiniz bu kadar basit, kimse ev kuralları yüzünden kırılmaz, kural kuraldır.

Bende sigara kullaniyorun ama asla evimde icmedim icirmemde :) annem babam bile olsa balkona gidiyorlar icmek icin ...hatta aksamlari buralar 0 derece bile oluyor .... hem daha az iciyorlar böylece

İçenler içmeyenleri anlamaz buruna nasıl berbat geldiği konusunda. Bence de çıksın balkonda içsin hem belki azaltır böylece siz de sağlığına vesile olursunuz.

Çözülmüş konu neden açıldı ben anlamadım eşi konusacakmis tamam işte daha ne ben mi bir şey kaçırdım millet ?

Böyle yazanlar bana 15 yaş ergen gençliği gibi geliyor. Harflerden tasarruf ederek duyguları anlatmayı geçtim anlamak isteyene işkence!..
160 karakterlik smse sigdirmaya calismak yani. Artik okumuyorum kibleyip geciyorum ben. Saygisizliktan baska bir sey degil okuyana

benim babam maalesef ama maalesef tütün içer.ne ben nr ablam balkon dışında içmesine izin vermiyoruz. .babam arada mutfak penceresinde içti..sorun olmadı belki babam diyé sorun etmedim. kv alınacak bir tipmi?
Allah kısmstlerşden kaldırsın. .çok sevdiğim iyi insallah bağımlı. evlerine gidio gelince banyo yapacak kadar üstüme siniyor koku. konuşun inşallah balkonda içsin. birde bende nefes darlığı yaapr. .üstüne çok pişkşnler sürekli içerler seni tınlamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…