Iğrenç kokan bir ev...

Ben varim. Annem babam esim. Sigara iciyorlar. Ayni evde yasiyoruz. Balkonda iciliyor ancak babam cok sigara ictigi icin zaman zaman eve doluyor kokusu. Mis gibi evim benimde lotu kokuyor zaman zaman . Balkonun altina mermer koyarak engelledim. Az da olsa.

Misafirperver olmak veya hatir gönül isi degil aslinda..
Prensip meselesi tamamen.O senin alanin senin evin ise o eve gelen sigarayi balkonda içmesi gerektiğini bilmeli..
Sen kurallarini koymadigin surece kural koyan cok olur bu her yerde böyledir..

Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum

Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
Eşimde bende sigara iciyoruz. Bir kere bile evde içmedik. Balkon bunun icin var . Balkon yoksa sadece böyle bir durumda bir kac gun için mutfak gecici olarak kullanilabilir.
Cevremde evinde sigara icen bir kişi yoktur.
Geleni gideni de terasa çıkarıyorum. Salondaysak balkonda iciyorlar. Evin icinde küllük bile yok

Her evde icildigini de nerden cikardiniz. Ben balkonumda bile icirmiyorum. Bebegin kiyafetlerini asiyorum kapali balkon diyem cok icmek isteyen insin asagiya. Hic de anlayis gosteremem. Cok hakli buldum konu sahibini.

Benım kayınvalidemde sigara içer ama balkonda ..

Evimde kimse asla içemez .

Balkon kapısınıda kitlerim hatta üstüne .. rahatsız olan gelmesin valla

Evimde istisnasiz herkese balkonda icirtirim.sigarqlarini kimse benim evimin icinde sigara icemez. Cunku evimde hic icilmedigi icin biri icerse gunlerce o igrenc koku cikmayacaktir.Bu konuda hic tavizim yok gecen aksam iş yerı müdürm ziyaretime geldi sigara icin balkona yonlerdiridm. Annem veya kv icmiyor ama onun disinda gelen amca dayi.kim olsa balkonu gosteriyorum

Ben balkonda bile icilmesine müsade etmiyorum içip içeri girdiklerinde ev yine kokuyor icmeyeni çok rahatsız eden birşey bu
Bana gelen evime gelmeden icsin arkadaş bir sigara için asil kendileri abartmasin

Elbette kokuyor,başka hiçbir şeye de benzemiyor.
Eşim yıllarca içti,ama evde hiç içmedi.
Buna rağmen zor dayandım,sonunda bıraktı şükür.

Eşim ve ailesi sigara içmez benim ailem içer eşim aileme anne biz ivmesiyim için balkonda içerseniz seviniriz demişti ilk evlnedigimizde balonda içerler bazen yazın kokusu gelir içeriye ama öyle çok değil oda parfümü ile hemen kapatırım kimse üzülüp kırılmasın die bence sizde balkon fikrini söyleyin herkes mutlu olsun

Tavrınızı koyun bence size geldiği zamanlar çıkıp dışarıda içsin ya da hiç içmesin
Kayın pederim sabah gözünü açar açmaz sigara içenlerdendi bize geldiği zamanlar asla izin vermezdim içerde içmesine
Yine bi zaman geldiklerinde sabahın köründe uyanmış tuvalette sigara içmiş açtım ağzımı yumdum gözümü valla kimse kusura bakmasın evimin içinde kimse sigara içemez hoş sonrası başının etini yiye yiye sigarayı bıraktırdım 5 sene olucak sigarayı bırakalı
O bıraktı annem başladı sırf bu sigara içmesinden dolayı az görüşüyorum tavrım kesin bırakana kadar da bu şekilde olmaya devam edicem
Bir sürü hastalığı var başta astım olmak üzere hem sigara içiyor hem hastalıklarından şikayet ediyor

Ben bile gelemiyorum sigara kokusuna ki yoğun içiciyim....icmeyen geberir o kokuya
İzin vermeyin en guzeli...alınırsa alınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…