• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İğrenç saçlarım ve bozulan psikolojim..

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Iyı akşamlar kızlar 1 ay önce güzelim saçlarımı kuaförum diye geçinenlere teslim etmek gibi bi hata yaptim sonuc hüsran..
Saçlarım kumraldi sadece uçlarında bal rengi balyaj vardı. Küllü dogal bi ombre istedim. O balyajlı kisimlarida diğer saclarla beraber paketleyip açıcı surdu sonuç balyajli yerler platin üst kısımlar turunculu doreli oldu saç dibimde aynı şekilde kızıl yansimali..
Şimdi ben bu dorelikten nasıl kurtulurum. Koyultmak istemiyorum sadece dorelik gitsin ama aynı zamanda platin yerler yesillenmesin bu nasıl olur bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen 1 hafta sonra bi yakinimizin düğünü var bu şekilde gitmek istemiyorum..

Bu durumda platinleri biraz kestirmen lazim.
Sonra üstüne koyu tek renk.
Ve dinlensin bir müddet saçların.
Koyu yapmak istemiyorum o kadar açtırdim yiprandigiyla kalmasin saclarim gri boyalar turunculugu alır diye duydum zaten saçı gri falan yapmiyormus açılması lazımmış saçın gri olmasi için bu durumda korkulacak bişey yok diye düşündüm. En azından turunculugu azda olsa alır gibime geliyor sizce?

Hic boyatmiyorum.En guzeli :sampiyon:
Sen d koyult biraz .en azindan tek renk olur.Dugunu de takma.Olmazsa saclari toplatip ucuna postis taktirirsin.

Ah kizimin dogum gunune yakin bende kuafor kurbani oldum.dipler de dorelim var sanirim.Dip boyasi kullu renk Alip yapacaksin.ornek kullu kumral gibi once dip boyasini yap.dorelik kullu ile gider.sari tonlarinda grilesme yesillenme olursa insallah olmaz.sarinin tonuna gore ornek 11.3 tahmini yazdim sari dore alip sarilari boyayacaksin.

Yada en iyisi iyi bir kuafore gidip boya silici diye islem var onu uygulayip doreligini sarilardaki grilesmeyi siler.sarilarini canlandirir. En iyisi kuaforun uygulamasi.

Iyı akşamlar kızlar 1 ay önce güzelim saçlarımı kuaförum diye geçinenlere teslim etmek gibi bi hata yaptim sonuc hüsran..
Saçlarım kumraldi sadece uçlarında bal rengi balyaj vardı. Küllü dogal bi ombre istedim. O balyajlı kisimlarida diğer saclarla beraber paketleyip açıcı surdu sonuç balyajli yerler platin üst kısımlar turunculu doreli oldu saç dibimde aynı şekilde kızıl yansimali..
Şimdi ben bu dorelikten nasıl kurtulurum. Koyultmak istemiyorum sadece dorelik gitsin ama aynı zamanda platin yerler yesillenmesin bu nasıl olur bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen 1 hafta sonra bi yakinimizin düğünü var bu şekilde gitmek istemiyorum..

Benzer bir dert bende var. Durumu toparladigim gibi istikamet kuaför.

Benim saçlarım uçları oryalle açılıp üstüne açık kumralı ama baya açıktı diplerim de koyu kumral. Loreal 8.1 ve 9.1 karıştırıp dipten tüm saça uyguladım tek renk oldu saçım kumralın Bi ton açığı sarıya yakın platin de yeşerme de yapmaz loreal bu karışımı uygulayabilirsiniz ama ilk seferde mükemmel sonuç beklemeyin boya zamanla oturur

Sitede kilicbaligi die bi arkadas var onu bul o sana yardimci olur

bugün kuafördeydim

kuaförün sahibi kalfaya X şöyle bir saç istiyor ne yapalım diyor

şöyle yap ama akar o saç hemen dedi kız

neyse kadını aldılar bak bu istediğin olur ama akar iki yıkamaya dediler

şok oldum dürüstçe söylediler

kadın da düğünde olsun bana yeter akacağını biliyorum dedi

sonra kızıllık, bakırlık koymayalım o hep kalır gel yumuşak kahve yapalım vs diye konuşuyorlardı

yani işini hakkı ile yapanlar da var

Kızılı açtırmaya uğraşırsan saçını daha çok yıpratısin oryal kesinlikle kullanma kahvenin sevdiğin ve birazda koyu bi tonunu al 20 vlm aciciyla karıştır ve boya hele ombre olan kısımlara tekrar oryal kullanirsan dahada yıpratırsin dikkat et

Back
X