• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iğrenç yaaa hamamböceği var

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
Kızlar ya evimde hamam böceği gördüm Yaa kusucam nerden geldi bu deliricemmmm :84: Kızım var 2.5 yaşında Napayım ben şimdi Öyle evi komple ilaçlatmak istemiyrm Ortada ölü toplayamam Allahımm yaaa:120: Kutu gibi şeyler oluyo ya böcek içine girip ölüyo reklamlarda gördüm ondanmı alsam

Yaaaaaaa nefret ediyorum Bide kocamandı Offff offf:47:

Kızlar ya evimde hamam böceği gördüm Yaa kusucam nerden geldi bu deliricemmmm :84: Kızım var 2.5 yaşında Napayım ben şimdi Öyle evi komple ilaçlatmak istemiyrm Ortada ölü toplayamam Allahımm yaaa:120: Kutu gibi şeyler oluyo ya böcek içine girip ölüyo reklamlarda gördüm ondanmı alsam

canım raid max ın böcek ilacı var ben işyerinde görürsem sıkıyorum biraz debelenip ölüyor temas anında öldürür olanından al bende hiç sevmem hatta çok korkarım

Canım bu konuyu kactır acıyorlar kac gundur ve herkese aynı cevabı verıyorum ...

Google yaz ''Bocek jelı'' ondan sıparıs ver ertesı gun getırıyorlar nasıl kullanman gerektıgını soyluyorlar ...

Bende de vardı bu ılac sayesınde kurtuldum cok sukur hemde ılk gun ...

odalara bir kaç yerinden delinmiş sarımsak as.banyo tuvalet giderlerini kapat.mutfakta gazete varsa kaldır.sakın ezerek öldürme yumurta bırakır.hangi şehirde yaşıyorsun.eğer sıcak bir memlektse muhakak evini sene de bir mayıs ayında komple ilaçlattır

canım raid max ın böcek ilacı var ben işyerinde görürsem sıkıyorum biraz debelenip ölüyor temas anında öldürür olanından al bende hiç sevmem hatta çok korkarım

Teşekkür ederim Bende biliyrm ama en etkili hangisi onu öğrenmek için konuyu açtım tekrar tşklr

Canım bu konuyu kactır acıyorlar kac gundur ve herkese aynı cevabı verıyorum ...

Google yaz ''Bocek jelı'' ondan sıparıs ver ertesı gun getırıyorlar nasıl kullanman gerektıgını soyluyorlar ...

Bende de vardı bu ılac sayesınde kurtuldum cok sukur hemde ılk gun ...

Ya şimdi baktım 99 tl miş Çok pahalı ama diğerleri iş görmezse mecbur alıcam Şimdi yanımdan geçti bi tanesi Hayır işin kötüsü ben öyle terlikle vurup öldüremem Ölüsünü bile eşime kaldırtırırım Iyyyy

Ya şimdi baktım 99 tl miş Çok pahalı ama diğerleri iş görmezse mecbur alıcam Şimdi yanımdan geçti bi tanesi Hayır işin kötüsü ben öyle terlikle vurup öldüremem Ölüsünü bile eşime kaldırtırırım Iyyyy[/QUOTE]

Canım bız 49 tl ye almıstık bence bıraz daha arastır :34:

Evlendiğimizden beri, senelerdir, bu hamamböceği kabusumuz oldu esimle..bunlarin ucanida var dikkatli olun..

Biz geçen sene, (hamileydim ve korkmamam lazımdı) eczaneden hic umut etmediğimiz,ama mecbur kaldıgimiz bi böcek kutusu gibi birsey denedik..inanin o gun bu gündür, bir tane görmemisimdir..hele bu yaz geldi geleli asla..maşallah ..o kutucuklari her yere koyduk ..böceği kendine çekiyor mus..üstünde öyle yaziyor..fakat böcekler kutudaki yemleri yedikten sonra, gidip bir yerlerde vefat ediyor mus..tek sıkıntı bu..ama göz önünde değil, dolap altlarinda falan. .sık sık çamaşır suyu ile temizlik yaparsiniz..ilaçlatmam diyorsanız, yapacak baska birsey gelmiyor aklima..hic yoktan iyidir.

kesin ve en etkili yöntem borik asit.
eczanelerden temin edebilirsin,3-4 tl bişey.
1 adet büyük boy patatesi haşlıyor kabuklarını soyuyorsun.
eline eldivenleri giyip patatesi borik asit ile iyice karıştırıyor yoğuruyorsun.
küçük küçük parçalar halinde evin tüm köşelerine koyuyorsun.
bilye büyüklüğünde olursa daha iyi.
bikaç güne kalmaz tamamen kurtulursun hamamböceklerinden:34:

kesin ve en etkili yöntem borik asit.
eczanelerden temin edebilirsin,3-4 tl bişey.
1 adet büyük boy patatesi haşlıyor kabuklarını soyuyorsun.
eline eldivenleri giyip patatesi borik asit ile iyice karıştırıyor yoğuruyorsun.
küçük küçük parçalar halinde evin tüm köşelerine koyuyorsun.
bilye büyüklüğünde olursa daha iyi.
bikaç güne kalmaz tamamen kurtulursun hamamböceklerinden:34:

Evde 2,5 yaşında bir bebek var!! Konulmamalı, ya bebiş onu bir şey sanırda bulup ağzına atarsa..
İlaçlatmalısınız başka kurtuluşunuz yok.

Evde 2,5 yaşında bir bebek var!! Konulmamalı, ya bebiş onu bir şey sanırda bulup ağzına atarsa..
Pardon bebek kısmını atlamışım,artık onun içinde anne bir çözüm bulacak bikaç gün..
Çünkü inanılmaz etkili bir yöntemdir bu,nette de araştırabilirsiniz.

Pardon bebek kısmını atlamışım,artık onun içinde anne bir çözüm bulacak bikaç gün..
Çünkü inanılmaz etkili bir yöntemdir bu,nette de araştırabilirsiniz.

Biliyorum yötem kesin çözüm, oldukça etkili ancak bebek varsa sıkıntılı malesef uzun zaman giriş katta oturupta sokaktan kaçan her böceğe yol açan biri olarak ilaçlatmanın bile çaresiz kaldığı günleri yaşadım... evi taşıdım bitti :) ama başlangıçta bebek olduğu için ilaçlatacak giriş katta oturuyorsa zaten çözüm isteseniz de yok ışığı gören geliyor :((

ıyyy iğrenç bi böcek bende çok korkar ve tiksinirim.
bide güçlü bir böcekmiş kolay kolay ölmüyormuş.
ya çocuk bikaç gün odasından çıkmyacak orda oynayacak,ya da bikaç gün evden gidilecek.
ilaçlama ilede kesin çözüm olmuyormuş çünkü.
ama borik asit yediklerinde yuvalarında ölüyorlar ve bu böcekler birbirini yedikleri için ölen arkadaşlarını yediklerinde,yiyenlerde ölüyormuş...

canım oncelıkle sorununuu cok ıyı anlıyorum, benım bı ara psıkolojım bozulmustu her seyı denedım raıd maıd hıkaye, tek bır cozumu var eczaneden alacaksın CHRYSAMED. ancak bununla bıttı benımkıler, her yere sık sılmeden bır gun beklet baska turlu mumkun degıl kokunu kazıyamazsın, oldurme, olurken yumurtalarını bırakıyorlar, daha cok cogalıyorlar, ben anatomılerını gunlerce arastırmıstım. kolay gelsın (her yere sık derken bnımkıler saadece mutfaktaydı ben mutfagı kapadım bır gun beklettım)

Son düzenleme:

Bunu yapıcam büyük ihtimalle Kızımın ulaşamayacağı kuytu köşelere koyarım Extradan detanın böcek ilacını da alayım Gerçekten çok sinir bozuyolar Herşey pis gibi geliyo bana Allahtan mutfakta değiller Banyo ve tuvaletin önünde görüyorum hep Mütfakta hiç rastlamadım Hepinize tşkrler

canım oncelıkle sorununuu cok ıyı anlıyorum, benım bı ara psıkolojım bozulmustu her seyı denedım raıd maıd hıkaye, tek bır cozumu var eczaneden alacaksın CHRYSAMED. ancak bununla bıttı benımkıler, her yere sık sılmeden bır gun beklet baska turlu mumkun degıl kokunu kazıyamazsın, oldurme, olurken yumurtalarını bırakıyorlar, daha cok cogalıyorlar, ben anatomılerını gunlerce arastırmıstım. kolay gelsın (her yere sık derken bnımkıler saadece mutfaktaydı ben mutfagı kapadım bır gun beklettım)

Yaa gerçektenmi O zaman bunuda yapayım Hemen kurtulmak istiyrm çünkü Tşkler

ben faydasını gördüm karbonat+pudra şekeri bu karışımı evde böcek olabilecek dip köşeye koyun bir kaç güne kayboluyor böcekler. 1 kaşık karbonat 1 kaşık pudra şekeri

ahanda aynisi benim basima geldi tam bebegim dogdu altkatta oturan hintli komsu cikinca ev resmen baskina ugradi hemde tum apartman hic bir deterjan kullanmamislar ev sahibi cildirdi resmen ve tum binayi etkisi altina aldi ve birgunde cogaliyormus bunlar bide bu yetmez gibi oglum hayvansever cikdi yakalayip kavonaza toplamis mum bunlar ne yer deyince en az 10 dk kendimden gectim:27:tabletler hicbir ise yaramadi yaramadigi gibi cocuklar icin cok zararli allah korusun bebek yalar falan:20: neler aldik en son esim tarim ilaci aldi birde pompasini Sabah ilacladi birguzel cikdik disari aksama soooooookkkkk hamam boceklerinin uzerine bomba dusmus gibi olmusler makineyle cekdim veeee sonuc yillardir evimi boyle yapiyorum kesinlikle kokden kurtuldum:52:

Evlendiğimizden beri, senelerdir, bu hamamböceği kabusumuz oldu esimle..bunlarin ucanida var dikkatli olun..

Biz geçen sene, (hamileydim ve korkmamam lazımdı) eczaneden hic umut etmediğimiz,ama mecbur kaldıgimiz bi böcek kutusu gibi birsey denedik..inanin o gun bu gündür, bir tane görmemisimdir..hele bu yaz geldi geleli asla..maşallah ..o kutucuklari her yere koyduk ..böceği kendine çekiyor mus..üstünde öyle yaziyor..fakat böcekler kutudaki yemleri yedikten sonra, gidip bir yerlerde vefat ediyor mus..tek sıkıntı bu..ama göz önünde değil, dolap altlarinda falan. .sık sık çamaşır suyu ile temizlik yaparsiniz..ilaçlatmam diyorsanız, yapacak baska birsey gelmiyor aklima..hic yoktan iyidir.

uçanları da mı vaarrr:53::53::18::18::18: Allahımm duyar duymaz panik oldum resmen ağlıcam sanırım:18: ilerde evlendiğimde evimden filan çıkarsa ben ölürüm korkudan duramam da:53::53:

uçanları da mı vaarrr:53::53::18::18::18: Allahımm duyar duymaz panik oldum resmen ağlıcam sanırım:18: ilerde evlendiğimde evimden filan çıkarsa ben ölürüm korkudan duramam da:53::53:

Bizim evdekiler uçuyordu.
Kafayı yemek üzereydik eşimle.
Gece mutfağa,yada wc ye kalktığımızda deli oluyorduk.
Bir gece kalktım wc ye gidiyordum..Hole kadar gelmişler.
İki tane,ister inanın,ister inanmayın,iki hamam böceği altlı üstlüydü,şok oldum.(sanırım çiftleşiyorlardı)
Işığı açtığımda o haldeydiler,ışık açılınca uçtular tabi..Eşimle elektrik süpürgesini sabahın 3 unde,4 ünde açıp avlıyorduk..
Bu uçanları son noktaya getiriyor insanı..Tırlatma noktasına.

Fakat bu dediğim 5 sene önceydi..Bi müddet sonra kayboldu uçanlar..ve ince uzun oluyorlar hafiften.
İğrençler,fakat hamd olsun,hamileliğimde belki tek tük yalan olmasın(ben genede şu an hiç hatırlamıyorum),bu sene ise hiç ama hiç görmedim bir tane bile..Allah göstermesin..

Back
X