• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç yuzum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
yuzumun her yeri sivilce dolu vr hicbir zaman sivilcesiz olmadim roaccutane kullanmayı düşünüyorum ama o kusma dönemi nasil sokağa cikicam okula gidicem nalicam bilmiyorum sizce roaccutame faydali olur mu

Eklentiler

• 20161225_214027.webp
    20161225_214027.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 860
Roaccutan kullanan kuzenim şimdi çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Doktoru bu ilaca bağlamış sorunlarını. Kullanın kullanın daha o ilacı.

Daha önce sivilce probleminiz için doktora gittiniz mi? Karaciğer enzimlerine, hormonlara bakıldı mı? Bakıldı ve sorun yoksa eğer problem cildinize iyi bakmamanızdır.

Bu mu iğrenç kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu sivilce ilaçları böbrekleri bitiriyor, nefroloji doktoruna gitmiştik 19 yaşında üniversite Öğrencisi geldi annesi sivilce ilacından böbreği bitmiş dedi, gecer zamanla okadar üzmeyin kendinizi

La roche posay effacler jel ile sabah akşam yıkayın yüżünüzü. Arkasından rosense gül suyu ile silin birnevi tonik gibi. Ve birde nemlendirici ile kendinize bakım rutini oluşturun. Tedavi olacak kadar yoğun sivilce yok bence .

Kukurtlu sabun kullan. Bi de doktora gitmeyi dene.
Bi arkadaşım yüzü dökülüyordu çok kötüydü doktora gitti şimdi pırıl pırıl bi cilde sahip

İğrençlik bir durum yok inan ki. Ben de iyi şeyler duymuyorum ilaçlarla ilgili. İlaçla riske atılcak bir şey yok emin ol biraz daha iyi bakım yapmayı dene.

Birde dermokozmetik ürünler kullanmaya çalışın. Bioderma, avene, ecowell la roche vb gibi markalar olabilir. Roaccutane hiç bulaşmayın. Inanın burdan çok sivilceli durmuyor yüzünüz.

arkadaslar bakim yapmiyorsun denmis ama yapiyorum gunluk yuz temizleme jeli kullamoyorum tonik her zamam olmasa da kullanıyorum peeling de yapiyorum haftada bir ama sanırım cok yağlı şeyler yiyorum

arkadaslar bakim yapmiyorsun denmis ama yapiyorum gunluk yuz temizleme jeli kullamoyorum tonik her zamam olmasa da kullanıyorum peeling de yapiyorum haftada bir ama sanırım cok yağlı şeyler yiyorum

Sivilceli cilde peeling yapılmaz.
Sadece günde bir kez yüz yıkamak cilde bakmak demek değildir.
Cilt bakımı, sivilceli cilde ne yapılır ne yapılmaz okuyun araştırın uygulayın. Düzenli uyguladığınız halde altı ay içinde bir düzelme olmazsa bir dermatoloğa görünün.

Cene bolgesindeki sivilcelerin hormonal kaynakli olmasi cok buyuk bir ihtimal. Testlerinizi yaptirin, tiroid sorunu olabilir

Cene bölgesindeki sivilceler kadinlik hormonlariyla ilgili diye biliyorum.bende roaccutsne kullandim.üzerinden 5yil gecti.tekrar cikmaya basladilar.ayni zamanda polikistik overim var.yine adet konusunda sıkıntı var.kadin doguma gidip hormonlara baktirmak gerek

Kullandığın ürünlere çok dikkat et oda yapabiliyor ergenlik döneminde sivlice çıkmayan cildimde bu yaşımda sivilce çıkıyor yanlış ürün kullanımı yüzünden

Back
X