İğrençmişim..

Adam haklı. Siz hastalık boyutundasınız diye kimsenin hayatını mahvetme hakkınız yok. İnsan bir susar, iki susar, 3.de böyle patlar. Tedavi olun.

Ayrilin en iyisi bu sekilde sagliksiz iliskide karsinizdakine huzur vermeyeceginizden yurumez zaten

Tamam sen kendinin farkındasın bu yüzden üstüne gelmicem de, sen bu konuda saplantılısın diye kimse de sana hayat boyu anlayış gösterip hayatını mahvettirmez yani canım...

Uzman yardımı aldınız mı bana işlemiyor ne ilaç ne uzman demissiniz ama almış gibi gelmediniz bana.Kendinizi tutmanız için şunu söyleyeyim dünyanın en iyi adamı dahi olsa sizin için aşkından ölse yine de bi ömür cekmez sizi.Hıçkıra hıçkıra ağlayıp en karşı konulmaz silahı kullanmanıza rağmen o bile islememis bakın yani suyunuz ısınmış. O yüzden ya kendinizi tutacaksınız ya da terkedileceksiniz bu kadar net.Gerçekten uzman yardımı alın

"Her erkek aldatir" kafasindan bi çıkın artik..
Babam aldatmadi..
Kardesim aldatmadi..
Amcalarim, dayim aldatmadi..
Eski esim aldatmadi..
"Nirdin biliyisin gizli gizli yipiyilirdir" diyecekler cikacaktir, biliyorum tasa buyurmayiniz ;) Iffetli, namuslu, sadık erkekler de var dunyada, Allah denk getirsin..

Babam aldatmadi..
Kardesim aldatmadi..
Eski esim aldatmadi..
"Nirdin biliyisin gizli gizli yipiyilirdir" diyecekler cikacaktir, biliyorum tasa buyurmayiniz :KK66: Iffetli, namuslu, sadık erkekler de var dunyada, Allah denk getirsin..

Amin. :dua:

Babam aldatmadi..
Kardesim aldatmadi..
Eski esim aldatmadi..
"Nirdin biliyisin gizli gizli yipiyilirdir" diyecekler cikacaktir, biliyorum tasa buyurmayiniz :KK66: Iffetli, namuslu, sadık erkekler de var dunyada, Allah denk getirsin..
Hay ağzınız bal yesin ya bakıyorum günlerdir yok her erkek bakar yok her erkek aldatır yok ama her erkek yapmıyor dediğin gibi babam amcalarım abimden bırak aldatmayı inan bak yan gozle baktığını gormedim şimdi eşime bakıyorum adam bakmıyo 3 sene önce çok açık modern bi semtte oturdum inanın karşı komşum bayağı gecelikle balkona çıkardı ama ben hakeza dışarı çıkardık süper miniler giyen fıstık gibi hatunlar adam vallahi bakmıyor kaç kere gözlemledim resmen ama yok yani demek herkes bakmıyo vede aldatmiyo

Kız özgüven eksikligimi var acaba sende...
Bn de kizkaniyordum ama hani azicik ozguven olayi bitiryo vallahi...

Sen ne sıkıştiriyorsun ki yapmak istiyorsa istedigi an yapar ... Ve unutma ki insan yasattigini yasamadan ölmez bırak zaten seviyorsa cani gönülden yapmaya yeltenmez bilene sen ondan önce kndine guven...özgüven
Özgüven
Özgüven

:KK200:

Hay ağzınız bal yesin ya bakıyorum günlerdir yok her erkek bakar yok her erkek aldatır yok ama her erkek yapmıyor dediğin gibi babam amcalarım abimden bırak aldatmayı inan bak yan gozle baktığını gormedim şimdi eşime bakıyorum adam bakmıyo 3 sene önce çok açık modern bi semtte oturdum inanın karşı komşum bayağı gecelikle balkona çıkardı ama ben hakeza dışarı çıkardık süper miniler giyen fıstık gibi hatunlar adam vallahi bakmıyor kaç kere gözlemledim resmen ama yok yani demek herkes bakmıyo vede aldatmiyo
Genellemelerden hic hoslanmiyorum.. Hele boyle konularda tüm erkekleri veya tum kadinlari yaftalamak cok sacma ve gereksiz geliyor..
Adam evlenene kadar beraberlik yasamamis mesela, hemen etiketler hazir, "kesin sorunludur, yalan soyluyodur, bi isler karistiriyodur" vs vs.. Ya adam inanci geregi istemedi belki? Veya aşık oldugu kadinla olmak istedi, aşık olmayi bekledi? Olamaz mi yani?
Ama yookk, asla kabul edemez bazilari..

Uzman ve ilaclar bir ise yaramadiysa buradaki hic kimsenin soyledigini dinlemezsin. Devam et boyle yakinda kiskanacagin kimse kalmayinca rahatlarsin.

5 vakit namazda olan adama başka kızla çarşı izninde kırıştırdığını ima ettiysen cidden de bir iğrençlik yapmışsın demektir bana böyle dedi diye ağlayıp durma. O sana hakaret etmiş ama sende daha büyük hakaret etmişsin karşılıklı olmuş.
Bu arda ne uzmana gittiğini ne de ilaç kullandığını düşünüyorum. Tedavi görmediğin ve nasıl görsem de fark etmeyecek düşüncesinde olduğun için Saplantı boyutundasın ve bu kafa ile kimseyle evlenemezsin millet senden kaçar

Genellemelerden hic hoslanmiyorum.. Hele boyle konularda tüm erkekleri veya tum kadinlari yaftalamak cok sacma ve gereksiz geliyor..
Adam evlenene kadar beraberlik yasamamis mesela, hemen etiketler hazir, "kesin sorunludur, yalan soyluyodur, bi isler karistiriyodur" vs vs.. Ya adam inanci geregi istemedi belki? Veya aşık oldugu kadinla olmak istedi, aşık olmayi bekledi? Olamaz mi yani?

Valla guzel ornekleri duymak guzel ama bdv'yi takip edip de genelleme yapmayan babayigit var mi? :)

Heh ıste bunu diyorum açık konuşayım eşim bekarken çok hızlıymış tatiller gezmeler vs herşey var ama evlendik bak şöyle anlatiyim manyak gibi adamın bilgisayarını kaç defa çokerttim bisey arıyorum ya güya telefonları eee yok adam donup bakmıyo anladım ki yapısı bu dediğin gibi biz genelleme yapıyoruz bakar bakmalı yada kesin aldatır yapmayan yok ki var ıste keşke anlasalar ama zor

sen "ne uzman yardiki ne ilac islemiyor" dedikten sonra biz me diyebiliriz ki...

Evet seven kiskanir derler.
Bi bakima dogrudur da bu.
Ama herseyin oldugu gibi bunun da bir dozu vardir.
Farzi misal.
Aciyi seviyorsunuz; bir oturusta cokca acili yemek yerseniz mideniz rahatsizlanir hatta ciddi hastaliklar bile bas gosterebilir.
Kiskanclik da boyledir.
Karsindaki insana saygin sevgin var ise,
Onun karakterine saygin tam ise,
Bunlari zaten yapmazsin.
Seni sirf sen onu sıktığın için aldatamayacaksa da zaten defolsun o adam.
Onemli olan karakterinde, icimde olmamasi.
Yuz tane kizin arasina kirk yillik yoklukla bile girse; gozunu donup bakmayacak biri ise eger
Sen onu bu bunaltmaalrinla sadece kendinden uzaklastirirsin.
Bakacak biri ise de eger, uzerine gizli kamera bile taksan bir yolunu bulur ve yapar.
Kisacasi,
Bu bir hastalik.
Bundan kurtul.
Aynisini esin veya sevgilin sana yapsa diye dusun.
Empati kur.
Sana yapilmasini istemedigin seyleri baskasina uygulama.

Back
X