Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Her erkek aldatir" kafasindan bi çıkın artik..
Babam aldatmadi..
Kardesim aldatmadi..
Amcalarim, dayim aldatmadi..
Eski esim aldatmadi..
"Nirdin biliyisin gizli gizli yipiyilirdir" diyecekler cikacaktir, biliyorum tasa buyurmayinizIffetli, namuslu, sadık erkekler de var dunyada, Allah denk getirsin..
Hay ağzınız bal yesin ya bakıyorum günlerdir yok her erkek bakar yok her erkek aldatır yok ama her erkek yapmıyor dediğin gibi babam amcalarım abimden bırak aldatmayı inan bak yan gozle baktığını gormedim şimdi eşime bakıyorum adam bakmıyo 3 sene önce çok açık modern bi semtte oturdum inanın karşı komşum bayağı gecelikle balkona çıkardı ama ben hakeza dışarı çıkardık süper miniler giyen fıstık gibi hatunlar adam vallahi bakmıyor kaç kere gözlemledim resmen ama yok yani demek herkes bakmıyo vede aldatmiyo"Her erkek aldatir" kafasindan bi çıkın artik..
Babam aldatmadi..
Kardesim aldatmadi..
Amcalarim, dayim aldatmadi..
Eski esim aldatmadi..
"Nirdin biliyisin gizli gizli yipiyilirdir" diyecekler cikacaktir, biliyorum tasa buyurmayinizIffetli, namuslu, sadık erkekler de var dunyada, Allah denk getirsin..
Genellemelerden hic hoslanmiyorum.. Hele boyle konularda tüm erkekleri veya tum kadinlari yaftalamak cok sacma ve gereksiz geliyor..Hay ağzınız bal yesin ya bakıyorum günlerdir yok her erkek bakar yok her erkek aldatır yok ama her erkek yapmıyor dediğin gibi babam amcalarım abimden bırak aldatmayı inan bak yan gozle baktığını gormedim şimdi eşime bakıyorum adam bakmıyo 3 sene önce çok açık modern bi semtte oturdum inanın karşı komşum bayağı gecelikle balkona çıkardı ama ben hakeza dışarı çıkardık süper miniler giyen fıstık gibi hatunlar adam vallahi bakmıyor kaç kere gözlemledim resmen ama yok yani demek herkes bakmıyo vede aldatmiyo
Hay ağzınız bal yesin ya bakıyorum günlerdir yok her erkek bakar yok her erkek aldatır yok ama her erkek yapmıyor dediğin gibi babam amcalarım abimden bırak aldatmayı inan bak yan gozle baktığını gormedim şimdi eşime bakıyorum adam bakmıyo 3 sene önce çok açık modern bi semtte oturdum inanın karşı komşum bayağı gecelikle balkona çıkardı ama ben hakeza dışarı çıkardık süper miniler giyen fıstık gibi hatunlar adam vallahi bakmıyor kaç kere gözlemledim resmen ama yok yani demek herkes bakmıyo vede aldatmiyo
Genellemelerden hic hoslanmiyorum.. Hele boyle konularda tüm erkekleri veya tum kadinlari yaftalamak cok sacma ve gereksiz geliyor..
Adam evlenene kadar beraberlik yasamamis mesela, hemen etiketler hazir, "kesin sorunludur, yalan soyluyodur, bi isler karistiriyodur" vs vs.. Ya adam inanci geregi istemedi belki? Veya aşık oldugu kadinla olmak istedi, aşık olmayi bekledi? Olamaz mi yani?
Ama yookk, asla kabul edemez bazilari..
Orasi dert bölümü ama.. Oraya gore yorumlarsak iyi bi evlilik, kaynana, gorumce, eş yok : )Valla guzel ornekleri duymak guzel ama bdv'yi takip edip de genelleme yapmayan babayigit var mi? :)
Heh ıste bunu diyorum açık konuşayım eşim bekarken çok hızlıymış tatiller gezmeler vs herşey var ama evlendik bak şöyle anlatiyim manyak gibi adamın bilgisayarını kaç defa çokerttim bisey arıyorum ya güya telefonları eee yok adam donup bakmıyo anladım ki yapısı bu dediğin gibi biz genelleme yapıyoruz bakar bakmalı yada kesin aldatır yapmayan yok ki var ıste keşke anlasalar ama zorGenellemelerden hic hoslanmiyorum.. Hele boyle konularda tüm erkekleri veya tum kadinlari yaftalamak cok sacma ve gereksiz geliyor..
Adam evlenene kadar beraberlik yasamamis mesela, hemen etiketler hazir, "kesin sorunludur, yalan soyluyodur, bi isler karistiriyodur" vs vs.. Ya adam inanci geregi istemedi belki? Veya aşık oldugu kadinla olmak istedi, aşık olmayi bekledi? Olamaz mi yani?
Ama yookk, asla kabul edemez bazilari..