İğrençmişim..

Kıskançlık sevgiyi bitiriyor değil mi
Hem de nasıl, tamam kıskanılmak kısmen güzel bir şey, her şeye tamam diyen aşırı rahat bir adamla da olamazdım ama bu kadarı gerçekten bunaltıyor.

Gizli bir iş çevirsem neyse, ailemle dışarı çıktığımda bile sürekli neredesin, neden geç yazdın.. Ehh dedim artık yeter. Kedime bi baktım bugün kaliteli zaman geçiremiyorum resmen, fotoğraf atıyorum, konum atıyorum, ortamdan bazen ses kaydı, ya da arıyor iste.. Bu ne be dedim yeter!

onra noluyor dışarı çıkarken haber vermememe sebep oluyor. Zorla yalana sevk ediyor yani.:işsiz:

Sağlıklı ilişkide, aşkım ben şuraya gidiyorum diye haber verirsin, o da sana tamam aşkım dikkat et falan der, arada canı isteyen mesaj atar falan. Ay bizde adama hesap vermekten ortamda iki kelime edebilirsem şükrediyorum, yeminle bezdirdi :kızgın:

Hem de nasıl, tamam kıskanılmak kısmen güzel bir şey, her şeye tamam diyen aşırı rahat bir adamla da olamazdım ama bu kadarı gerçekten bunaltıyor.

Gizli bir iş çevirsem neyse, ailemle dışarı çıktığımda bile sürekli neredesin, neden geç yazdın.. Ehh dedim artık yeter. Kedime bi baktım bugün kaliteli zaman geçiremiyorum resmen, fotoğraf atıyorum, konum atıyorum, ortamdan bazen ses kaydı, ya da arıyor iste.. Bu ne be dedim yeter!

onra noluyor dışarı çıkarken haber vermememe sebep oluyor. Zorla yalana sevk ediyor yani.:işsiz:

Sağlıklı ilişkide, aşkım ben şuraya gidiyorum diye haber verirsin, o da sana tamam aşkım dikkat et falan der, arada canı isteyen mesaj atar falan. Ay bizde adama hesap vermekten ortamda iki kelime edebilirsem şükrediyorum, yeminle bezdirdi :kızgın:

Bence de haklısın yani bu seninki haber vermek değil hesap vermek olmuş resmen. ben ewliyim ailem başka şehirde yaşıyorlar orada gidiyorum onbes yirmi günlük.eşim işinden dolayı gelemiyo. Ailemle arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz ne bilim geziyoruz haber veriyorum. ha eşimin elbette ki kısıtladığı yerler insanlar oluyo oralara gitmiyorum o insanlarla görüşmüyorum ama onun dışında hiç öyle sorunumuz Yok. Aslında benimki hastalık derecesinde bi kıskançlıkti başlarda benim eşim de çok kıskançti ama bunun sadece evliliğimizi zedelegni sadece bize zarar verdiğini gördük. zamanla çözdük düzelttik kendinizi.

Ama ben bile ömrüm boyunca eşime konum at yok foto at demedim o da hiç öyle birşey istemedi yani senin sevgilin paranoyakliqa sarmış

Tatlım senin bir şeyin ayrımına varman lazım.Sendeki kıskançlık değil,paranoya.Ve bu büyük bir sıkıntı.

Başkalarının bile hayatlarından etkileniyorsun.Bu durumda değil bu adamla,bir başkasıyla da sağlıklı ilişki sürdüremezsin.

Acilen törpülemen lazım kendini.

Nasil uzman yardimi size islemiyor? Kac uzmandan kac yardim aldiniz da bu sonuca vardiniz? Valla igrenc misiniz bilemiyorum da evlat olsaniz tahammul edilmez size.. her erkek aldatiyorsa siz de sevgili hevesinden vazgecin, kendinizi sosyal yardimlara adayin bitsin gitsin.. kendinize de yazik karsinizdakine de.. bir kadin olarak 2 saatlik iznimde 100 kere aransam acmam o telefonu, kendisini yiyerek olmesini beklerim karsi tarafin.. yine iyi cocuk ben diyeyim size, bu zaafiniz cok kullanilir ileride.. tedavi olun..

Sevgilim askerliğinin 10.ayında, kaldı 2 buçuk ay. Çok şükür batıda ve çok rahat bir askerlik geçiriyor. Fakat her haftasonu tartışıyoruz. Ben çok aşırı kıskanç biriyim. Babam annemi aldattıktan sonra bana her erkek aldatıyormuş gibi geliyor. Sevgilim her çarşı iznine çıktığında zibilyon kez arıyorum, mesaj atıyorum. Sanıyorum ki “yanında bir kız varsa veya yalan söylüyorsa ben arayınca yakalarım” gibi saçma bir düşünce. Hatta öyle ki arkadaki seslerden bile nerede olduğunu çözme psikopatlığına eriştim. Bugün çok kötü patladı, onu hayattan soğuttuğumu bunalttığımı söyledi. Ve o sinirle söylediği bir sürü şey.. Kırk kez arayınca ”iğrençsin sen” “beni artık rahat bırak” “her dakika sana nasıl haber verebilirim ki” “sen ne türsün böyle” “sana yazıklar olsun” “ızdırapsın sen bana” ve dahası... Bunları sıralarken hıçkıra hıçkıra ağladım ve yüzüme kapattı. Bana o kadar çok “iğrençsin” dedi ki.. Çok gücüme gitti...

Bu kıskançlığıma bir çözüm bulamıyorum. Ne uzman yardımı ne ilaç bana işlemiyor. Bunun harici tek bir sorunumuz, saygısızlığımız, hatamız hiç yok ve olmadı. Sevgilim beş vakit namazını kılan birisi, kalp kırmaktan çok endişe duyan birisi, merhametlidir de. Tek problem benim. O dışarı çıktığında içten içe çıldırıyorum, sonra ona patlıyorum. Telefonu açmazsa aklıma bin türlü senaryo geliyor. Beni aldatırsa nasıl haberim olacak ki diye kendimi yiyorum, ya saklarsa diyorum. Askerden önce bu kadar vahim değildi ama askerde hormonların daha da üst seviyede olduğunu duyduğumdan beri her an yanlış yapacakmış gibi hissediyorum. Yakın kız arkadaşımı askerde olan sevgilisi çarşı izninde aldatmıştı. Çevreden çok etkilenen birisiyim.

Ben dışarı çıktığımda kendisi beni birkaç kez arar, ne yaptığımı sorar ve bana rahatsızlık vermemek için uzatmadan kapatır. Ben kendimin nasıl itici göründüğümün farkındayım, lütfen bana bir yol gösterebilir misiniz? Mesela kendimi tutabilmek adına bir yöntem, herhangi bir şey.. İnanın çok duacınız olurum. Çok teşekkür ederim...
Bende kıskancım ama o kadar degil. Ya sen babandan çok etkilenmişsin Allah yardımcın olsun canım ama bu kadar arama içini rahat tut biraz aldatırsa da kendi kaybeder bundan sonra çok arama o arasın seni hatta

Yazık ,ömrünüze yazık,hayattan nasıl zevk alınır ki böyle?
Askere gitti,çarşı izininde,
İşe gitti yemek molasında,
vallahi geçmez bu takıntıyla ömür.....
Tedavi olun zira önce size yazık sonra hayatınızda ki insana....
Ayrıca babam annemi aldattı; bilinçaltımda güvensizlik var evet! ama yapan da kendine yapar,sonsuza dek sizsiz kalır bu kadar mı değersizsiniz?

valla sevgilinin yerında olsam zibilyon kere ayrılırdım senden , başka türlü içindeki kıskançlık törpülenmeyecek

Size verilebilecek bir oneri yok. Cunku uygulamiyorsunuz. Niye soruyorsunuz ki uygulamayacaginiz bir seyi onu da hic anlamadim.
Bugunluk acima kotami sevgiliniz icin dolduruyorum su anda. Allah yuzune baksin da normal birini bulsun carsi izninde insallah:işsiz:

Önerim yok.
Ayrılın.
Çünkü aldatmanın da kıskançlığın da tedavisi yok.

En doğru yorum bu olmuş bence.
Hayatı ne kendinize zehir edin, ne de o çocuğa.

Ayrılın, psikolojik tedavi görün.
Ne zaman sağlıklı düşünmeye başlarsanız o zaman bir ilişkiye girin.

Bu şekilde hem kendinize, hem de karşınızdaki insana zarar veriyorsunuz.
Bu şekilde hiç bir ilişki yürümez.
Değil bu sevgiliniz, sabır taşı olsa karşınızda buna dayanamaz.

Ama dediğim gibi, olay sizde bitiyor, o yüzden önce kendiniz bir tedavi olun derim...

Ben bile okurken sıkıldım nolur bunu kendinizede ona da yapmayın.
Empati yapın. Hoşlanmadığı şeyleri yapmamaya çalışın.
Bende asker yolu bekledim hiç böyle yapmadım. Arada düşündüm acaba yapar mi diye. Ama ben onu seksen milyon kez de arasam yapacak olan adam hertürlü yapar. Birbirinize güven verin yoksa asla bir ilişki yürümez. Suan evliyim ve ne eşim nede ben bu tur şeyleri hiç yakıştırmayız birbirimize. Ilişkilerin başı guven dir. Sizin bu hareketleriniz psikolojik. Babanıza olan guveninizi kaybetmeniz kötü olmuş. Ama her erkek babanızın cinsinden değil. Toparlanın.

kıskanç insanlardan nefret ediyorum bunu dibine kadar yaşayanlardan biride benim eşim beni kıskanıp hayatı zehir ettiğinde onu öldürmek gelirdi içimden.Şimdi sakin ol cocugu rahat bırak ve bırak o seni arasın kaçan kovalanır bu zamanda unutma kovalarsan onuda kendinide kaybedersin.

Belli ki bu ilişkinin sonu yok.
Kusura bakmayın ama kimse sizin gibi biriyle evlenip de kısacık ömrünü ziyan etmek istemez.
Böyle giderseniz önünüze çıkan herkesi kaybedeceksiniz.
Yazık diyorum.
Sevgilinize de sabır diliyorum ama o da kalmamış.
Umarım bir şekilde kendinize gelirsiniz ve kimsenin sizin malınız olmadığını anlarsınız.

Yorum yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Dediklerinizi aklıma kazıdım, bu sefer değişeceğim..Bazılarınız çok güzel kırmadan yazmış yol göstermiş, çok iyi geldi gerçekten. Tekrar çok teşekkür ederim.
2 haftaya yeni konuyla geleceksin. Aha şuraya yazdım.

Sevgilim askerliğinin 10.ayında, kaldı 2 buçuk ay. Çok şükür batıda ve çok rahat bir askerlik geçiriyor. Fakat her haftasonu tartışıyoruz. Ben çok aşırı kıskanç biriyim. Babam annemi aldattıktan sonra bana her erkek aldatıyormuş gibi geliyor. Sevgilim her çarşı iznine çıktığında zibilyon kez arıyorum, mesaj atıyorum. Sanıyorum ki “yanında bir kız varsa veya yalan söylüyorsa ben arayınca yakalarım” gibi saçma bir düşünce. Hatta öyle ki arkadaki seslerden bile nerede olduğunu çözme psikopatlığına eriştim. Bugün çok kötü patladı, onu hayattan soğuttuğumu bunalttığımı söyledi. Ve o sinirle söylediği bir sürü şey.. Kırk kez arayınca ”iğrençsin sen” “beni artık rahat bırak” “her dakika sana nasıl haber verebilirim ki” “sen ne türsün böyle” “sana yazıklar olsun” “ızdırapsın sen bana” ve dahası... Bunları sıralarken hıçkıra hıçkıra ağladım ve yüzüme kapattı. Bana o kadar çok “iğrençsin” dedi ki.. Çok gücüme gitti...

Bu kıskançlığıma bir çözüm bulamıyorum. Ne uzman yardımı ne ilaç bana işlemiyor. Bunun harici tek bir sorunumuz, saygısızlığımız, hatamız hiç yok ve olmadı. Sevgilim beş vakit namazını kılan birisi, kalp kırmaktan çok endişe duyan birisi, merhametlidir de. Tek problem benim. O dışarı çıktığında içten içe çıldırıyorum, sonra ona patlıyorum. Telefonu açmazsa aklıma bin türlü senaryo geliyor. Beni aldatırsa nasıl haberim olacak ki diye kendimi yiyorum, ya saklarsa diyorum. Askerden önce bu kadar vahim değildi ama askerde hormonların daha da üst seviyede olduğunu duyduğumdan beri her an yanlış yapacakmış gibi hissediyorum. Yakın kız arkadaşımı askerde olan sevgilisi çarşı izninde aldatmıştı. Çevreden çok etkilenen birisiyim.

Ben dışarı çıktığımda kendisi beni birkaç kez arar, ne yaptığımı sorar ve bana rahatsızlık vermemek için uzatmadan kapatır. Ben kendimin nasıl itici göründüğümün farkındayım, lütfen bana bir yol gösterebilir misiniz? Mesela kendimi tutabilmek adına bir yöntem, herhangi bir şey.. İnanın çok duacınız olurum. Çok teşekkür ederim...
Bana tek problem senmişsin gibi gelmedi.. allahtan kalp kırmaktan hiç hoşlanmayan sevğilinizle çok saygılı bir ilişkiniz varmış

inşallah adam sizden ayrılır da rahat eder. bu tip problemleri olan kişiler tedavi olmadan sevgili filan bulmasınlar.

Bazılarının kalp kırıcı yorumlarını hayretle okuyorum. Kalplerin çirkinliği dile zehir olarak akmış. Yazık.. Diğer bana yol gösteren, uzun uzun tavsiyede bulunan, kalp kırmadan olumlu/olumsuz yorum yapanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Yazdıklarınızı birkaç kez tekrar tekrar okudum ve o kadar iyi geldi ki..Bugün ne aradım ne sordum, içimdeki şüpheler en aza indirgendi, daha mantıklı düşünmenin ilk adımındayım. Buna yardımcı olan güzel dilli insanlardan Allah razı olsun...

Bazılarının kalp kırıcı yorumlarını hayretle okuyorum. Kalplerin çirkinliği dile zehir olarak akmış. Yazık.. Diğer bana yol gösteren, uzun uzun tavsiyede bulunan, kalp kırmadan olumlu/olumsuz yorum yapanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Yazdıklarınızı birkaç kez tekrar tekrar okudum ve o kadar iyi geldi ki..Bugün ne aradım ne sordum, içimdeki şüpheler en aza indirgendi, daha mantıklı düşünmenin ilk adımındayım. Buna yardımcı olan güzel dilli insanlardan Allah razı olsun...

Ben de hayretle okudum maalesef. Empatiden yoksun kadinlarin klavye cesurlugu olarak goruyorum bunu ben. Halden anlamadan yapilan abuk subuk yorumlar... Dikkate bile almayin bence.

Her sey cok daha guzel olacak. Yeter ki mantigi ve empatiyi elden birakmayin. :KK66:

Back
X