- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
sen olmadiginda kim yapiyor canim baban mi bakiyor annene?
cok zor tabi yasamadan bilemeyiz.
kolay degildir senin icinde.
cok büyük sevap kazaniyorsun hele su mübarek günlerde.
Allah anneninde ona bakanlarada yardimci olsun.
Annesi hayatta olsun da hergün altını temizlesin diye cirpinan insanlar var onu düşün .
Seni kınamıyorum Allah annenin yardımcısı olsun
Canım çok normal başta böyle şeyler alisirsin ama merak etme maske kullan büyük tuvaletini temizlerken hatta 2 tane üstüste tak koku falan duymazsin o zaman
Annen seni yetiştirirken tüm bunları sana yaptı öyle düşün...
Ve bunları yaparken eminim ki kötü olmuyordu...
Rabbim bu durumlara düşürmesin
işte düşünüyorum kocamanken bile hastalanıp halılara kustum altıma kaçırdım hepsini temizledi bunlar hatırladıklarım sadece[/QUOTE .!.:Bunları düşünerek elinden geldiğince belli etmemeye çalışman lazım...
Birde annen açısından düşün o bu durumda olmak hiç ister miydi...
Konuşabiliyor mu annen ?Yada seni anlayabiliyorsa sürekli ondan rahatsız olmadığını dile getir bence...
hiç vicdan azabı duyma, çok normal, ben 3 yaşındaki kızımın bile kaka yaptığında poposunu yıkarken ya kustuğunda temizlerken öğürüyorumyapacak bir şey yok... bazı insanlar kötü kokulara çok hassas olurlar, yaraya bakamazlar, herkes aynı değil, ama bu onları daha iyi/kötü, vicdanlı/vicdansız yapmaz...
başıma gelmediği için ahkam kesemem tabiki bebeğin de altı değişiyor ama büyük insan bambaşka olur heralde, hissettiklerin çok insani yardımcı ayarlasanız yükün hafifler
yo yo, siz hayirli evlatsiniz. Allah yardimciniz olsun. Annenize de cektirmesin insallah.
Arkadaşlar çok utanarak yazıyorum, belki kınayanlarınız da olacak ama yine de yazıcam çünkü içim hiç rahat değil
Annem yatalak hasta
farklı şehirdeyiz sık sık geliyorum hem ziyarete hem yardıma.
annemin banyosunu falan ben yaptırıyorum bunda sorun yok.
tırnaklarını kesiyorum, kulaklarını temizliyorum, ayaklarına peeling falan yapıyorum alıştım bunlara.
ama bazı şeyler var ki mesela burnunu silmek, göz çapaklarını temizlemek, dişini fırçalamak ve ağzını silmek (sürekli ağzından su akıyor) bunları yaparken çok fena oluyorum.
midesinden besleniyor orada da hortumun takıldığı bir delik var etrafı iltihap oluyor ona pansuman yapıyoruz o iltihapları temizlerken içim bi kötü oluyor.
hele tuvalet meselesinde altını temizlerken içim almıyor defalarca kusacak gibi oldum şimdiye kadar.
annem anlar da rahatsız olur üzülür diye bell etmemeye çalışıyorum çünkü gerçekten çok hassas bi insan. ama mesela büyük tuvalet olayından sonra günlerce gözümün önüne o görüntüler geliyor yemek yerken falan.
ben nasıl alışırım? hastabakıcılar hemşireler hatta bebeği olanlar da aslında bu şeylerin hepsini yapıyorlar ama ben yapamıyorum
annem sonuçta, iğrenmemem gerekir di mi? kendimi kötü vefasız hayırsız evlat gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?