Ihanet affedilir mi ?

Akıl alacak bişey yok kocan değil, adını bîle anman kendine saygısızlık olur.

İnsanlar çoluk çocuk doğurup aldatılınca hemen bırakıyorlar adamı sen daha sevgiliymişsin ne affetmesi?

canım evlenmeden önce eşimle 4sene arkadaşlık dönemimiz oldu bu sürede ne tel.numaramızı değiştrdk ne de face.hesabı kapattık.güven her şeyden önemli ki sizin zaten en başta güvensizlik sorununz var diye düşünüyorum.birde üstüne aldatma eklenmiş.affetsende kafanda devamlı bir soru işareti kalacak o yüzden hiç başını ağrıtmaya gerek yok.

Asla affetmeyin. Inanmayın " seviyorum" bahanlerine. Karekterli olsa yapmazdı.
İçinizdeki sızı da geçecek inanın buna.

Cok yakin arkadasim affetti.Surundurdu ama.3 sene oldu evleneli.Bebekleri oldu.Cok mutlular.Tabi bu nadir olumlu orneklerden.

Canim bak uzun olcak ama
Eskiden bi sevgilim vardi o zaman msn kullaniyoruz. Msnde ikimizn adina hesap aldk face fln kapadk sizin gibi ayni sadece birbirimiziz diye. 9 ay surdu bu boyle ben cok kiskancm die die sevdiginden diye diye kimseyle gorusturmedi okul etegimi bile giydirmezdi. Her neyse bu mezun oldu oyun oynuyor surekli ordan bi kiz bulmus. Kizin yanina fln gitmis bana da babama gidicm demisti sonra ben bunun bilgisayarinda ekran goruntuleri gordm msnde cam acip knusurken dedim hayirdir iste x abla benden buyuk vs dedi. Neyse ayrildik tabi ama deli gibi seviyorum sonra aylarca yalvardi tamam dedim baristik. En son barisali 3 ay olmustu ki onunla bulusmak icin hazirlanirken telefonum caldi ayni kiz beni aradi. Biz baristik 2 haftadr beraberiz diye..
uzun oldu ama diycegm su ki degismiycek.. tecrubeyle sabit :)

Saķın şans falan verme kız buna yüz vermemıstir bakti hazirda sen varsın dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım dedi..dönsen yine aynı şeyleri yaşayacaksın kesinlikleee

bela geliyorum demis, cok sukur ki evli degilmissin.. tekmeyi basman daha kolay yani.. evli olsaydin bile affetmemeni soylerdim.. yarin bir gun bu sahs-i muhteremle evlenmiceksin dimi? kendine bunu yapmazsin sanirim..

4 ay bu boru mu?
Sizi kandırdığı her bir günün hesabını Allaha wersinn ....

bunun sorulması bile hata hatta bunu düşnmek bile hatta hatta ve hatta onun gibi biri için üzülmek hata

onu kendiyle bırakın ne halt ediyorsa etsin.hayatından çıkar gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…