Ihanet affedilir mi ?

4 ay ihtiyaç mı gidermiş beyfendi hazretleri.unut cnm sen unut o.ne çirkin laf öyle o ya sen vermedin ben gittim demiş resmen hadsiz.istediği kadar yalvarsın ondan bi halt olmaz

Hayatta en nefret ettiğim insan onursuz insandır. Sizin eski erkek arkadaşınız da öyle biri. Yapıyorsun, bari adam gibi arkasında dur. Dört ay ne hatası? Bir şey bir kere yapıldığında hata olur, dört ay boyunca her gün ve her an hata yapamaz IQ'su iki haneli bir insan.

Siz bugün affederseniz sizi "Affet" diye arayan arkadaşların hepsi arkanızdan gülerler. "Bu karı milletinin de kafası harbi çalışmıyor oğlum" derler kendi aralarında ki üzgünüm ama, haklı da olurlar.

Bir kere aldatan bir daha aldatır. Bunun istisnası yoktur.

4 ay başkasıyla gorusurken hata yaptıgını ıdrak edememıs mı? 4 ay gıbı uzun bır sürede. Durup dememıs mı kendıne oğlum sen ne yapıyorsun dıye. O an hata olarak gormemıs demek kı. Sımdı de cepte garanti olanı kaybetme korkusu sarmış. Ihanet bence affedilir ama duruma gore. Ben sızın durumunuzda affedilecek bir yön göremedim

ıyyy ne kadar iğrenc bı adam bı taraftan kızın bırını kullanıyor ıhtıyacını gıderıyor bı taraftan sana askım sevdıgım unutamamdım dıyor ıgrendım adamdan sen de ıgren bence

Aşkımdan ölsem affetmem.

Sakin ha sakin. Affedip pişman olan bir örnek de benim. Bu yaptiginin bir açıklaması olabilir mi ya? Tenzih ederim ama diyelim ki roller değişik olsaydı sen aldatsaydin o napardi? Mantiginla hareket et, benim gibi kafani duvara vurma.

Ona gercekten yeniden guvenip, sevebilecek misin? Iliskinin lekelenmesi seni rahatsiz etmeyecek mi?

Sevgiliyken aldatan adamdan ne hayır gelir ki? Unutamazsın, affedemezsin.

merak ediyorum ya bu başka adla hesap açtığında nasıl öğreniyorsunuz ?
konunuza gelince affetmeyin. bugün affetseniz yarın nasıl olsa affetti yine affeder der ve aynı şeyleri yapmaya devam eder ..

Büyük konuşamam öyle bir durumda affetmem diyenlerdenim ama yani çok seviyorsam ve onsuz olmak onla olmaktan fazla acıtıyorsa afedebilirim Ne zaman sevgi biter giden gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…