Ihanet affedilir mi ?

başlığa ithafen yazıyorum;

KK'da yapılan yorumlara göre kadın ihanet ederse affedilmeli,erkek ihanet ederse def edilmeli

hicbirzaman unutamazsın birdaha yapmasa bile yaptıklarını hazmedemezsin boylede ilişki surmez

Çıkardım hiç dinlemedim bile ama artık her gece arayip ağlıyor yalvariyor
Timsah göz yaşları,sakın kanma.Hatta hattını değiştirme gibi bir imkanın varsa yap.Bu ihtiyaçtı,bana ilgi göstermedin vs. diye aldatma bahanesi gösteren kadın ve erkekler nazarımda iğrenç insanlar.

Iste bende aynı şeyi bir daha yaşamaktan korkuyorum duzelmez biliyorum keşke sonumuz böyle olmasaydi

başlığa ithafen yazıyorum;

KK'da yapılan yorumlara göre kadın ihanet ederse affedilmeli,erkek ihanet ederse def edilmeli
Yok valla Egem,az önceki konuyla pişman oldum masumluğuna inandığıma Bir daha tövbee aldatanları atsın herkes hayatından kadın erkek demeden

Nasıl unutucam peki ben bu günleri
Unutulmaz ama acısı bitecek inan bana.Tecrübe bu unutma zaten.Ama tüm iletişim kanallarını kapatmazsan acın hafiflemez.Yerinde olsam o normal gören,affet diyen arkadaşlarımı da hayatımdan çıkartırım.Kararlı olmalısın,onunla olan tüm iletişim kanallarını kapat.

ihtiyaçmı.
özrü kabahatinden büyük adamın.

Bende böyle düşünüyorum ama her arkadaşı arayip ne okur affet gurur yapma bak neler yapıyor senin için diyor
başka kızla da sizin için mi yatmış
bırakın siz onun bunun dediğini
sakın arkanıza bakmayın
sizi gerçekten sevecek, güveninize değecek biri karşınıza çıktığında bugüne şükür edeceksiniz ondan ayrıldığınız için

Asla ve asla affetme. yalanlar söyleyen seni aldatan bir adama 2. bir şans vermeye değer mi? kendini küçültmeye? bir daha güvenebilecek misin ona? ne gözyaşlarına aldan ne de yalvarmalarına... seni el üstünde tutan gözünün içine bakan adam gibi bir adam mutlaka çıkacak karşına. ama o adam bu değil..

kesinlikle affetme bekarlığımda böyle mal bir sevgilim vardı aldatan. ölümüne inkar ediyordu yakaladığım internet konuşmaları vsleri.aynı sana dedikleri gibi bir sürü name saydı bana. yemediği halt kalmamış onla. affetme gafletinde bulunmuştum. kaldığı yerden kızla devam etmişti.2. kez ortaya çıkınca şutu yedi.huylu huyundan vazgeçmez.

Arkadaşları sürekli arayip yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…