• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet affedilir mi ?

başlığa ithafen yazıyorum;

KK'da yapılan yorumlara göre kadın ihanet ederse affedilmeli,erkek ihanet ederse def edilmeli:KK14:

hicbirzaman unutamazsın birdaha yapmasa bile yaptıklarını hazmedemezsin boylede ilişki surmez

Çıkardım hiç dinlemedim bile ama artık her gece arayip ağlıyor yalvariyor
Timsah göz yaşları,sakın kanma.Hatta hattını değiştirme gibi bir imkanın varsa yap.Bu ihtiyaçtı,bana ilgi göstermedin vs. diye aldatma bahanesi gösteren kadın ve erkekler nazarımda iğrenç insanlar.

Canim bak uzun olcak ama
Eskiden bi sevgilim vardi o zaman msn kullaniyoruz. Msnde ikimizn adina hesap aldk face fln kapadk sizin gibi ayni sadece birbirimiziz diye. 9 ay surdu bu boyle ben cok kiskancm die die sevdiginden diye diye kimseyle gorusturmedi okul etegimi bile giydirmezdi. Her neyse bu mezun oldu oyun oynuyor surekli ordan bi kiz bulmus. Kizin yanina fln gitmis bana da babama gidicm demisti sonra ben bunun bilgisayarinda ekran goruntuleri gordm msnde cam acip knusurken dedim hayirdir iste x abla benden buyuk vs dedi. Neyse ayrildik tabi ama deli gibi seviyorum sonra aylarca yalvardi tamam dedim baristik. En son barisali 3 ay olmustu ki onunla bulusmak icin hazirlanirken telefonum caldi ayni kiz beni aradi. Biz baristik 2 haftadr beraberiz diye..
uzun oldu ama diycegm su ki degismiycek.. tecrubeyle sabit :)
Iste bende aynı şeyi bir daha yaşamaktan korkuyorum duzelmez biliyorum keşke sonumuz böyle olmasaydi

başlığa ithafen yazıyorum;

KK'da yapılan yorumlara göre kadın ihanet ederse affedilmeli,erkek ihanet ederse def edilmeli:KK14:
Yok valla Egem,az önceki konuyla pişman oldum masumluğuna inandığıma :KK11: Bir daha tövbee aldatanları atsın herkes hayatından kadın erkek demeden :KK14:

Nasıl unutucam peki ben bu günleri
Unutulmaz ama acısı bitecek inan bana.Tecrübe bu unutma zaten.Ama tüm iletişim kanallarını kapatmazsan acın hafiflemez.Yerinde olsam o normal gören,affet diyen arkadaşlarımı da hayatımdan çıkartırım.Kararlı olmalısın,onunla olan tüm iletişim kanallarını kapat.

Aslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen
ihtiyaçmı.
özrü kabahatinden büyük adamın.

Bende böyle düşünüyorum ama her arkadaşı arayip ne okur affet gurur yapma bak neler yapıyor senin için diyor
başka kızla da sizin için mi yatmış
bırakın siz onun bunun dediğini
sakın arkanıza bakmayın
sizi gerçekten sevecek, güveninize değecek biri karşınıza çıktığında bugüne şükür edeceksiniz ondan ayrıldığınız için

Asla ve asla affetme. yalanlar söyleyen seni aldatan bir adama 2. bir şans vermeye değer mi? kendini küçültmeye? bir daha güvenebilecek misin ona? ne gözyaşlarına aldan ne de yalvarmalarına... seni el üstünde tutan gözünün içine bakan adam gibi bir adam mutlaka çıkacak karşına. ama o adam bu değil..

kesinlikle affetme bekarlığımda böyle mal bir sevgilim vardı aldatan. ölümüne inkar ediyordu yakaladığım internet konuşmaları vsleri.aynı sana dedikleri gibi bir sürü name saydı bana. yemediği halt kalmamış onla. affetme gafletinde bulunmuştum. kaldığı yerden kızla devam etmişti.2. kez ortaya çıkınca şutu yedi.huylu huyundan vazgeçmez.

Unutulmaz ama acısı bitecek inan bana.Tecrübe bu unutma zaten.Ama tüm iletişim kanallarını kapatmazsan acın hafiflemez.Yerinde olsam o normal gören,affet diyen arkadaşlarımı da hayatımdan çıkartırım.Kararlı olmalısın,onunla olan tüm iletişim kanallarını kapat.
Arkadaşları sürekli arayip yazıyor

Back
X