İhanet aşk ve yeni bir hayat

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Merhaba. Daha önce 6 senelik bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik. Sürekli küsüp barisiyorduk. O lise ben univ mezunu. 6.senemizde sürekli ayrılıyordu benden ilgisizlik küfürler herşey vardı. Taaki bi gün 4 ay ayrı kaldık ve 4. Ayın sonunda buluştuk herşey iyiydi normaldi opustuk aşk tavandi.telefonunu acmadigini gördüm zorla telefonu açtım baktım başka bir kızdan aşk mesajları. Tokadı bastığım gibi gittim terkettim. Aylarca depresyon tedavisi gördüm. Bu olay 1 bucuk sene önce başıma geldi. Bu depresyondan kurtulmamı sağlayan biri çıktı karşıma avukat ahlaklı temiz biriydi çokta romantik. İlişkimiz başladı ve en son istedi ailemden şuan sözlüyüm onunla . 1 senedir Harika giden bi ilişkimiz var ama ben geçmişin etkisinden kurtulamıyorum. Sozlendigimi duyan eski sevgilim ağlayarak yalvar yakar aradı beni . O kızla ilişkisi olmasına rağmen. Ben reddettim tabii onu . Ama kızlar içimde derin bir intikam ve acı duygusu var. Unutamıyorum. Bilmiyorum belki de hala seviyorum. Dün o kızla sozlenecegini duydum . İçimde inanılmaz şeyler koptu . Kız bilmiyor niye ayrıldığımız ı anlatmayı denedim dinlemedi bile beni ruh hastası şizofren olarak biliyor eski sevgilim onu öyle inandırms . Ama hala deli gibi seviyor beni .ne yapmalıyım kızlar yardım edin kafam çok karışık.

hem o kızla görüşüyor hem seni seviyor!!!! ayrıca o kızla sözlenecek, o kızla ciddi düşünüyor demek ki yani ilerde evlenecek.... Yedek oyuncu olarak kullanılmak istiyorsan devam et görüşmeye

Sizi sevse rezil etmezdi küfretmesi şizofren demezdi. Sevgiden ne anlıyorsunuz

seni şizofren olarak tanıtıyor ve seni seviyor öylemi ihanet varsa arkana bakma ..gitmişsin ne güzel hemde harika giden bir ilişkin var ne gereği var yaaa bir şey olmayacağı belli. hem harika giden ilişki hem eski sevgiliye duygu senin baya kafan karışık ama yeni ilişkini mahvetme derim böyle bir adam için çokk pişman olursun çıkar tamamen onu hayatından

hem o kızla görüşüyor hem seni seviyor!!!! ayrıca o kızla sözlenecek, o kızla ciddi düşünüyor demek ki yani ilerde evlenecek.... Yedek oyuncu olarak kullanılmak istiyorsan devam et görüşmeye
Görüşmüyorum. İçim çok acıyor. Buna bir çare istiyorum

Canimm inan bana bilmiyorum yaşadıklarım çok aciydi

Sevgilinin şuanki kız arkadaşıyla iletişime geçme amacın ne, çok saçma ve yanlış. Sen nasıl kendin gördüysen bir şeyleri bırak o da görsün, anlatmak sana düşmez. Sana hata yapan ona da yapacak diye bir şey yok. O açıdan bakınca şimdi sözlüne ayıp etmiş olmuyo musun, kızla iletişime geçerek unutmadım mı acaba diye düşünerek. Geçmiş çöptür, at ve kendi yoluna devam et. Böylesi senin için daha hayırlı olacaktır

Eğer o adamın sana attıgı mesaj falan varsa ekran görüntüsü çek sevgilisne gönder. Kim ruh hastası görsün.
Hem kızıda bu beladan kurtarmış olursun.

Sevdiğin falan yok, sadece başka bir kızla sözlendiğini duyduğun ve aldatıldığını da bildiğin için bir tür benlik sarsılması yaşıyorsun. Basitçe anlatacağım da demek istediğimi anlarsın. "Nasıl beni değil de o kızı seçti, o kız benden daha mı iyi? Beni ağlayarak aradığına göre ben daha iyiyim beni seviyor" gibi, anlatabildim mi?

Seni anlıyorum zira ben seninkinden daha ağır bir şekilde, yatakta bastım. Benim eski sevgilim de aynı şekilde yalvar yakar beni aradı, evime hediyeler gönderdi. Ben hayatımda biri yokken dahi reddettim zira bu kadar arsız bir insan beni aldattıktan sonra geri dönsem bunun sonraki aldatmalarına da bir tür onay niteliği taşıyacağını biliyordum. Tamamen seninle iletişime geçmesini engelle ki kafan karışmasın ve yeni ilişkine odaklan. Şimdiki sevgilinin yerinde olsan nasıl hissederdin, hele ki sen bir aldatılma mağduruyken. Öyle düşün.

Eğer o adamın sana attıgı mesaj falan varsa ekran görüntüsü çek sevgilisne gönder. Kim ruh hastası görsün.
Hem kızıda bu beladan kurtarmış olursun.
Göndermem dahilinde o pic suanki sozlumle iletişime geçecektir. Bundan korktum

Göndermem dahilinde o pic suanki sozlumle iletişime geçecektir. Bundan korktum
Neyden korkuyosun ?
Korkacagın birşey mı yaptın ?
Rahatsız edıyordu bende kessın dıye böyle bırsey yaptım dersın.

Neyden korkuyosun ?
Korkacagın birşey mı yaptın ?
Rahatsız edıyordu bende kessın dıye böyle bırsey yaptım dersın.
Benden habersiz onlarla iletişime geçtin der sözlüm. Ve izin vermez onu yapmama. Birde o kızla olan durum 4 ay önceydi o zaman bu yüzden yapmadım şimdi yapsammi acaba

Bu adamdan kurtulduğuna şükret önüne bak bırak intikamı falan kız bi evlensin bin pişman olur zaten en büyük ceza olur onlara.Sen önüne bak karşına çıkan fırsatı değerlendir bu senin sınavın mantıklı davran bırak şimdi duygularını çünkü duyguların sağlıklı şeyler fısıldamıyor sana

Benden habersiz onlarla iletişime geçtin der sözlüm. Ve izin vermez onu yapmama. Birde o kızla olan durum 4 ay önceydi o zaman bu yüzden yapmadım şimdi yapsammi acaba
4 ay önceyse kurcalama ilişkine bak .
Bir daha rahatsız ederse sözlüne anlat.

O sevgi değil yapılanı hazmedememek.

Arkana bile bakma.

Siz sözlü,o sözlü birbirinize neden gereksinim duyuyorsunuz hala?anlamadı ben?

Canimm inan bana bilmiyorum yaşadıklarım çok aciydi
bak canım sen bunları sevgiliyken yaşadın ihanet var adamın hayatında başka biri var ve hala senide yedek tutma çabasında o adamı sevsen ne sevmesen ne yolun yakın arkana dahi bakma ben evli iki çocuklu aldatılan bir kadın olarak söylüyorum ihanet çok acı hele evli ve çocukluysan o zaman acıyı tadıyorsun şimdiki sadece aşk acısı başka acılarda giriyor o zaman alllahın sevdiği kuluymuşsun sana yüzünü göstermiş görmek istersen düşünme bile onu

Canım seviyor mu seni ??
İlginç bir sevgi anlayışınız var
Seni sevse başkasıyla olur mu ya?
Sen yoluna bak
Onu takıntı yapmışsın sadece

Seni deli gibi seven adam diğer kızı kaybetmemek için sana şizofren diyor farkındamısın? Mis gibi sorunsuz ilişkin var mı belanımı arıyosun yine neden eskisinin sana ulşamasına izin veriyosun konusuyosun kafanı karıştırmasına müsade ediyosun.hatalısın yapma çok pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…