İhanet aşk ve yeni bir hayat

Dört ay ayrı kaldığınız dönemde adamın hayatına başkası girmiş, zaten küfür bile vardı diyorsunuz. Bitmiş bir ilişkiymiş. Şu an birlikte olduğu kişiyi kaybetmemek için altı sene birlikte olduğu kadını kötülüyor. Bu çok korkunç bir şey. İnsanlar ayrılırken tanınır derler ya, doğru.

Siz de hata yapıyorsunuz. Sözlendim diyorsunuz. Lütfen artık onlarla iletişime geçmeyin. Onun sözlüsü sizi ilgilendirmez. Ayırmaya çalışmışsınız resmen. Yapmayın böyle şeyler. Sizinki de bir çeşit ihanet. Hala unutamadıysanız sözlünüzün de günahına girmeyin. Bırakın bari o adam mutlu olsun.

hala seni deli gibi seviyor derken delirdin mi kuzum sen

Şuanda yapman gereken hayatına devam etmek. Bu depresyon tedavileri bu mu yani gerçekten? Anlık yaşamayı mı sağlıyor? Aylarca aşındırdığınız doktoru bi daha başa sarmayın. Sözlünüzü de düşünün. Ne farkınız kalacak eski sevgilinizden?

Yani bir erkek terk etti diye depresyona giriyorsunuz sonra başka bir erkek gelince çıkıyorsunuz
Çareyi başkasında-özellikle karşı cinste- değil de içinizde ararsanız kolay kolay yıkılmazsınız.

ciddi ciddi soruyorum iyimisin 112 arayalımmı

Size ihanet etmiş,kimle sözlenirse sözlensin aldatıpta aldanmayan görmedim ben. Siz onları boşverin güzel bir ilişkiniz varmış,hayatınıza ve hayatınızdaki "adam"a odaklanın,mutlu olun

Senin mutluluğuna engel olmak istiyor.
Sen sözlünden ayrılsanda o gidip o kızla evlenecek.
Erkekler kaybetmeye, unutulmaya tahammül edemiyor.
Sakın böyle biri için düzenini bozma büyük aptallık edersin.
Sözlünü mumla ararsın kaybettikten sonra.

Canim sen zaten intikamini ahlakli ve romantik biriyle huzurlu bir iliskiye baslayarak almissin. O aglaya aglaya aramasinin sebebi de bu. Tahammul edememesinden sen daha mutlusun seni daha iyi görüyor. Bu oyle bir adam ki bak suraya yaziyorum sen simdi bu sozu atip ona gitsen senin yuzune bakmaz, degerin kalmaz. Bu adam sana ulastigi surece de aklinda kalicak. Sana ulasmamali. Bela gibi duruyor buradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…