İhanet aşk ve yeni bir hayat

Dört ay ayrı kaldığınız dönemde adamın hayatına başkası girmiş, zaten küfür bile vardı diyorsunuz. Bitmiş bir ilişkiymiş. Şu an birlikte olduğu kişiyi kaybetmemek için altı sene birlikte olduğu kadını kötülüyor. Bu çok korkunç bir şey. İnsanlar ayrılırken tanınır derler ya, doğru.

Siz de hata yapıyorsunuz. Sözlendim diyorsunuz. Lütfen artık onlarla iletişime geçmeyin. Onun sözlüsü sizi ilgilendirmez. Ayırmaya çalışmışsınız resmen. Yapmayın böyle şeyler. Sizinki de bir çeşit ihanet. Hala unutamadıysanız sözlünüzün de günahına girmeyin. Bırakın bari o adam mutlu olsun.

Merhaba. Daha önce 6 senelik bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik. Sürekli küsüp barisiyorduk. O lise ben univ mezunu. 6.senemizde sürekli ayrılıyordu benden ilgisizlik küfürler herşey vardı. Taaki bi gün 4 ay ayrı kaldık ve 4. Ayın sonunda buluştuk herşey iyiydi normaldi opustuk aşk tavandi.telefonunu acmadigini gördüm zorla telefonu açtım baktım başka bir kızdan aşk mesajları. Tokadı bastığım gibi gittim terkettim. Aylarca depresyon tedavisi gördüm. Bu olay 1 bucuk sene önce başıma geldi. Bu depresyondan kurtulmamı sağlayan biri çıktı karşıma avukat ahlaklı temiz biriydi çokta romantik. İlişkimiz başladı ve en son istedi ailemden şuan sözlüyüm onunla . 1 senedir Harika giden bi ilişkimiz var ama ben geçmişin etkisinden kurtulamıyorum. Sozlendigimi duyan eski sevgilim ağlayarak yalvar yakar aradı beni . O kızla ilişkisi olmasına rağmen. Ben reddettim tabii onu . Ama kızlar içimde derin bir intikam ve acı duygusu var. Unutamıyorum. Bilmiyorum belki de hala seviyorum. Dün o kızla sozlenecegini duydum . İçimde inanılmaz şeyler koptu . Kız bilmiyor niye ayrıldığımız ı anlatmayı denedim dinlemedi bile beni ruh hastası şizofren olarak biliyor eski sevgilim onu öyle inandırms . Ama hala deli gibi seviyor beni .ne yapmalıyım kızlar yardım edin kafam çok karışık.
hala seni deli gibi seviyor derken delirdin mi kuzum sen :D:D

Şuanda yapman gereken hayatına devam etmek. Bu depresyon tedavileri bu mu yani gerçekten? Anlık yaşamayı mı sağlıyor? Aylarca aşındırdığınız doktoru bi daha başa sarmayın. Sözlünüzü de düşünün. Ne farkınız kalacak eski sevgilinizden?

Yani bir erkek terk etti diye depresyona giriyorsunuz sonra başka bir erkek gelince çıkıyorsunuz
Çareyi başkasında-özellikle karşı cinste- değil de içinizde ararsanız kolay kolay yıkılmazsınız.

Merhaba. Daha önce 6 senelik bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik. Sürekli küsüp barisiyorduk. O lise ben univ mezunu. 6.senemizde sürekli ayrılıyordu benden ilgisizlik küfürler herşey vardı. Taaki bi gün 4 ay ayrı kaldık ve 4. Ayın sonunda buluştuk herşey iyiydi normaldi opustuk aşk tavandi.telefonunu acmadigini gördüm zorla telefonu açtım baktım başka bir kızdan aşk mesajları. Tokadı bastığım gibi gittim terkettim. Aylarca depresyon tedavisi gördüm. Bu olay 1 bucuk sene önce başıma geldi. Bu depresyondan kurtulmamı sağlayan biri çıktı karşıma avukat ahlaklı temiz biriydi çokta romantik. İlişkimiz başladı ve en son istedi ailemden şuan sözlüyüm onunla . 1 senedir Harika giden bi ilişkimiz var ama ben geçmişin etkisinden kurtulamıyorum. Sozlendigimi duyan eski sevgilim ağlayarak yalvar yakar aradı beni . O kızla ilişkisi olmasına rağmen. Ben reddettim tabii onu . Ama kızlar içimde derin bir intikam ve acı duygusu var. Unutamıyorum. Bilmiyorum belki de hala seviyorum. Dün o kızla sozlenecegini duydum . İçimde inanılmaz şeyler koptu . Kız bilmiyor niye ayrıldığımız ı anlatmayı denedim dinlemedi bile beni ruh hastası şizofren olarak biliyor eski sevgilim onu öyle inandırms . Ama hala deli gibi seviyor beni .ne yapmalıyım kızlar yardım edin kafam çok karışık.
ciddi ciddi soruyorum iyimisin 112 arayalımmı

Size ihanet etmiş,kimle sözlenirse sözlensin aldatıpta aldanmayan görmedim ben. Siz onları boşverin güzel bir ilişkiniz varmış,hayatınıza ve hayatınızdaki "adam"a odaklanın,mutlu olun:KK37:

Senin mutluluğuna engel olmak istiyor.
Sen sözlünden ayrılsanda o gidip o kızla evlenecek.
Erkekler kaybetmeye, unutulmaya tahammül edemiyor.
Sakın böyle biri için düzenini bozma büyük aptallık edersin.
Sözlünü mumla ararsın kaybettikten sonra.

Canim sen zaten intikamini ahlakli ve romantik biriyle huzurlu bir iliskiye baslayarak almissin. O aglaya aglaya aramasinin sebebi de bu. Tahammul edememesinden sen daha mutlusun seni daha iyi görüyor. Bu oyle bir adam ki bak suraya yaziyorum sen simdi bu sozu atip ona gitsen senin yuzune bakmaz, degerin kalmaz. Bu adam sana ulastigi surece de aklinda kalicak. Sana ulasmamali. Bela gibi duruyor buradan..

Back
X