Eğer eşiniz maillerini kontrol ediyorsa hesabına başkasının girdiğini anlar ve şifreyi değiştirebilir. Çünkü facebook başka bir telefondan veya bilgisayardan girildiğinde hesap sahibine uyarı amaclı mail gönderiyor. Ama sizin girdiğinizi anlayamaz.Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Evet tüm yatırımlar evlendikten sonra ve yüklüce... Ama şöyle bir şey var ben öğretmenim ve eşimin 5-6 katım sabit geliri var aylık. 3 çocuğumuz var ve bi keresinde çalışanlara nafaka yok ve benim gelirim belli, boşanma durumunda kazandığın kadar ancak alırsın demişti, aldatma durumu olursa belki biraz daha alırsın, o zaman bile pek bi şey alamazsın demişti.Kız yatırım yaptınız okey. Eğer bu yatırımı evlendikten sonra yaptıysanız boşanınca mallar ortak oluyor (tapu kimin üstüne olursa olsun). Adliyelerde danışmanlar var. Onlara gidip bir ön görüşme yapabilirsin
Net delillerle ilerlemek istiyorumBence yeteri kadar delil var eliniz de evli gibi bekar gibi kelimesi bile yeterli zina davası için terbiyersiz herif. Konuşmaların ekran görüntüsünü alın sonrasında biraz daha takip edip bekleyin halâ devam edecektir zaten ondan sonra konuşun ve söyleyin her şeyi bildiğinizi bu arada da ayrılmayalım etmeyelim, neden hemen ayrılıyorsun, herkes hata yapar gibi şeyler söylerse de evli gibi bekar gibi diye muallakta kalmayasın diye komple bekar olman için boşuyorum seni dersiniz
Çok sinsidireğer sinsi bir eşin varsa, şifreyi bulurum diyorsan telefonuna indirmekle değilde bilgisayardan tarayıcı üzerinden giriş yap. ekran görüntüsü yakala delil topla.
Valla o kadar para bozmuş adamı demek ki afedersiniz. Yazık günah 3 çocukla... allah Hidayet versin ne diyeyimEvet tüm yatırımlar evlendikten sonra ve yüklüce... Ama şöyle bir şey var ben öğretmenim ve eşimin 5-6 katım sabit geliri var aylık. 3 çocuğumuz var ve bi keresinde çalışanlara nafaka yok ve benim gelirim belli, boşanma durumunda kazandığın kadar ancak alırsın demişti, aldatma durumu olursa belki biraz daha alırsın, o zaman bile pek bi şey alamazsın demişti.
çevrimdışı olarak gir aktiflik saati belli olmasınEşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Geçenlerde kendi söylemişti "adamı parayı bulunca, kadını darda kalınca tanırsın" demişti, haklısınız para bozdu, aynı fikirdeyimValla o kadar para bozmuş adamı demek ki afedersiniz. Yazık günah 3 çocukla... allah Hidayet versin ne diyeyim
Akıllı olma iddiam yok yazımda, biraz dikkatli okusaydınız keşke, işveren olarak konuşmuş boşanmış bir bayanla, iş hakkında.... arada özel hayatından bahsetmiş...ama bu yoruma açık, kimine göre normaldir, kimine göre seğil. Ben yoruma açık olmayan, kesin kanıt istiyorum.. Haklıyken haksız duruma düşmek istememSayfalarca yazıstıgını gormussun...baska bişeye ihtiyaç var mı? Ayrıca o kadar akıllı olsa bunları göremezdin
Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?