İhanet...face den anlayanlar yardımınıza ihtiyacım var

Pardon yanlış okumuşum, eşim hakkında yazmışsınız, evet akıllı sanar kendini, akıllı mı değil mi bilmiyorum ama çok kurnazdır, belki defalarca aldattı, ben yani yakalayacağım

Şifresini bulup girsen bile bildirim gidiyor

Evet bildirim gidiyor. Aynı bildirim ayarlamışsa mail olarak da gidiyor ve orada yaklaşık koordinatlar, şehir, bazen semt bilgisi bile veriliyor. Benim ayarımda mesela bir cihazdan ilk kez girilecekse cep telefonuna mesajla gelecek şifrenin girilmesi de var. Ekteki bildirim dizüstü bilgisayarımdan açtığımda gelen bildirimin örneği var. Uzun zamandır açmamıştım. Onu bile tehdit algılamış.

Eklentiler

• WeChat Image_20200107093555.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 98
Son bir haftadır 10- 15 kadına istek göndermiş, hepsinin ortak noktası, alımlı, çalımlı ve davetlar görünmeleri....

Facebook kendi kendine istek yollamaz. Sen hesabı açınca da kendisine bildirim gider başka cihazdan giriş yapıldı şeklinde. Telefonu gece eline gecirdiginde, kendi telefonundan gir hesaba ve onun telefonuna gelen bildirimi de sil. Böylece göremez. Mailine de uyarı gider onu da sil. Telefonuna kod gelebilir, onu da silmelisin.

ben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormu

Peki daha sonraki girişlerimde de bildirim gider mi? Yoksa o bildirim tek seferlik mi? Bu çok önemli, çünkü yarıyıl tatilinde ilk kez uzun bi ayrılık yaşayacağız annemlere gideceğim, aldatırsa o zaman aldatır.

15 gün aynı evin içinde küs kalabildigim adamın kiminle ne yaptığıyla ilgilenmezdim sanırım

Eğer evlilik bitirme niyetindeyseniz, eşiniz haklı, zaten evli gibi değilsiniz.
Bu zamana kadar sorunlariniza çözüm için neler yaptınız?

Eğer girdiğin cihazdan çıkış yapıp sonra yeniden girersen yine gider. Ama hesabı o cihazda açık bırakırsan gitmez.

Bak bir de track view diye bir uygulama varmış. Kamerasını falan acabiliyormussun kurdugun telefonun. Ben hiç kullanmadım illaki ayrıntıları vardır, YouTube a yaz bak kullanimini. Bunu da yükleyebilirsin bence

Tüm sayfaları okumadım yazan oldu mu bilmiyorum. Benim face hesabıma farklı bir pc yada telefondan giriş yapılmaya çalışıldığında bildirim geliyor. Ayarlarında vardı böyle bir seçenek bende güvenlik açısından işaretlemiştim, eşinde de olabilir.

Anlaşılır öyle bir hata yapma. Hangi cihazlardan, hangi şehirden, hangi tarihte girdiğin görülüyor.

ben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormu

Evet olur ama öncesinde alsan borç ile ödüyorsan ve Allah göstermesin boşanma durumu olsa benle evliyken ödedi borcunu der evli olduğunuz tarihten itibaren ödediğiniz meblağ kadar yine onun hakkı olur ben böyle biliyorum.

ben odemiyorumm babam oduyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…