Pardon yanlış okumuşum, eşim hakkında yazmışsınız, evet akıllı sanar kendini, akıllı mı değil mi bilmiyorum ama çok kurnazdır, belki defalarca aldattı, ben yani yakalayacağımAkıllı olma iddiam yok yazımda, biraz dikkatli okusaydınız keşke, işveren olarak konuşmuş boşanmış bir bayanla, iş hakkında.... arada özel hayatından bahsetmiş...ama bu yoruma açık, kimine göre normaldir, kimine göre seğil. Ben yoruma açık olmayan, kesin kanıt istiyorum.. Haklıyken haksız duruma düşmek istemem
Yıllar önce görmüştüm, face kendi otomatik gönderiyor demiştiCanım Facebook neden kendi kendine arkadaşlık isteği göndersin?
Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini
Şimdilik kendi telefonundan bakarak idare edicem o zaman, inşallah silmeyi unutur da Allah gerçek yüzünü açık ederŞifresini bulup girsen bile bildirim gidiyor
ben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormuKız yatırım yaptınız okey. Eğer bu yatırımı evlendikten sonra yaptıysanız boşanınca mallar ortak oluyor (tapu kimin üstüne olursa olsun). Adliyelerde danışmanlar var. Onlara gidip bir ön görüşme yapabilirsin
Peki daha sonraki girişlerimde de bildirim gider mi? Yoksa o bildirim tek seferlik mi? Bu çok önemli, çünkü yarıyıl tatilinde ilk kez uzun bi ayrılık yaşayacağız annemlere gideceğim, aldatırsa o zaman aldatır.Facebook kendi kendine istek yollamaz. Sen hesabı açınca da kendisine bildirim gider başka cihazdan giriş yapıldı şeklinde. Telefonu gece eline gecirdiginde, kendi telefonundan gir hesaba ve onun telefonuna gelen bildirimi de sil. Böylece göremez. Mailine de uyarı gider onu da sil. Telefonuna kod gelebilir, onu da silmelisin.
Program yüklesen teline. Mahkemefe kanıt olur mu bilmem ama en azından konuşmalarını aile ve iş çevresine yaymsndan korkacağı için biraz cömert olabilirSon bir haftadır 10- 15 kadına istek göndermiş, hepsinin ortak noktası, alımlı, çalımlı ve davetlar görünmeleri....
Eğer girdiğin cihazdan çıkış yapıp sonra yeniden girersen yine gider. Ama hesabı o cihazda açık bırakırsan gitmez.Peki daha sonraki girişlerimde de bildirim gider mi? Yoksa o bildirim tek seferlik mi? Bu çok önemli, çünkü yarıyıl tatilinde ilk kez uzun bi ayrılık yaşayacağız annemlere gideceğim, aldatırsa o zaman aldatır.
Emai sifresini biliyorsaniz ayni anda bildirimi silebilirsinizŞimdilik kendi telefonundan bakarak idare edicem o zaman, inşallah silmeyi unutur da Allah gerçek yüzünü açık eder
Yıllar önce görmüştüm, face kendi otomatik gönderiyor demişti
ben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormu
ben odemiyorumm babam oduyorEvet olur ama öncesinde alsan borç ile ödüyorsan ve Allah göstermesin boşanma durumu olsa benle evliyken ödedi borcunu der evli olduğunuz tarihten itibaren ödediğiniz meblağ kadar yine onun hakkı olur ben böyle biliyorum.
O zaman tapuyu babanız üstüne alsın.ben odemiyorumm babam oduyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?