İhanet...face den anlayanlar yardımınıza ihtiyacım var

canım öncelikle sen girsen eşin anlamaz girebilirsin facesine . 2. ci olarakta kendi kendine istek atmaz facebook . birde saten yeterince delil var bunları toplasan gitsen saten senin için yeterli olucaktır . sen gene de çaktırma bakalım hiç bir şey yokmuş gibi ne diyeyim ALLAH yardımcın olsun. o karılar yemesin hakkını al tabiki.

Ayrıca belirtmek istiyorum; arkadaşlar kadını lütfen illegal yollara sürükleyip haklı davasında haksız duruma düşürmeyin. Şüphelenip, telefonunda gördüm demek ile şüphelenip sosyal medya hesaplarına girdim demek aynı şey değil. Evlilik dahi olsa özel hayatın ihlali söz konusu; yerinizde olsam öyle bir hata yapmam. Telefonuna casus program yüklemek falan da riskli, hakimin vicdanına göre değişir ama ceza alabilirsiniz. Yerinizde olsam hiçbir şey çaktırmam, sinsi sinsi içim içimi yiye yiye uzaktan uzağa takipte kalırım. Yengem de aldatma durumundan boşanacak, ona da sıkı sıkı tembih ettim; sakince delil topluyor. Belli etmemek için göbeği çatlıyor, abimden iğreniyor ama haklarını da ancak böyle talep edebilir.

Messenger facebook ile bağlantılı mesajlaşma platformudur. Şifreyi alıp eski mesajları okusanız sorun yok ama mesajları okurken yeni mesaj gelirse karşı tarafa görüldü ibaresi yansır. Eşinizle karşıdaki hanim irtibat halindeyse durumun farkına varılabilir. Telefoncular bazı uygulamalar sayesinde başkasının whatsap messenger gibi uygulama yazışmalarına erişebiliyorlar. O yöntem biraz daha risksizdir. Fakat yine de gizli is yapmak yerine eşinizle yuz yüze konusmanizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar yazmis zaten anlatmaya gerek yok. Ancak birsey de var onu dile getireyim. Yapılan görüşmeler silinms olsa bile az çok o telefondan hangi kelimeler yazılmış ogrebiliyorsunuz. Bunun için klavye ayarlarina bakmalisiniz

Evet evliliği bitirme niyetim var uzun süredir ama biliyorum ki sağlam ayrılık sebebim olmazsa hakkım olanı da alamam, vermez.., 3 çocukla yeni bir hayaa başlayacağım.
kabul mu edecek???? Tabi ki her türk erkeği gibi sonuna kadar inkar edecek...

Öncelikle aldatma durumu var. Böyle bir durumda malların paylaşımında aldatan insan o maldan daha az alır. Bir de manevi tazminat alırsınız. Çocuklara nafaka alırsınız. Maddi tazminat yoksulluğa düşme durumunuz kanıtlanırsa yine alirsiniz

Yanlış anlamayın ama buna kızdım. Evet, 3 çocukla yeni bir hayat kurmak zor. Fakat siz zaten evliliği kafanızda bitirmişsiniz. Anladıpım kadarıyla hak talep edebilmek için eşinizin hatasını kolluyorsunuz. Bu da aldatma gibi evlilik içerisinde kusurlu bir davranıştır. Eşinizin yaptığı berbat bir şey ama sizin yaptığınız da kasten aldatmaya, hata ve yanlışa itmek gibi görünüyor buradan.

Hatasını kollasam eminim bulurdum, galiba okumadınız, tesadüfen gördüm bayanlarla mesajlaştığını, ilgisizliği, aşağılaması, psikolojik şiddeti artık katlanılamaz boyutta. Artık kendime olan saygımı bile yitirme noktasına getirdi beni, kişiliğimi bozmaya başladı bu evlilik. Çocuklarım için idare edebilir miyim düşüncesi ile ayrılık düşüncesi arasındayım, böyle bir şey varsa ibre ayrılıktan yana olacak. Örneğin bir arsa aldık 300 bine, değerlendi oldu 2,5 milyon... Şimdi bu adam ayrılık durumunda zırnık vermez bana biliyorum, tek yolum iffetsizliğini kanıtlamak. Eminim bu adam önceden de yapıyordu ama ben tlf, bilgisayarını kurcalamadığım için fark etmedim, ben güvendim, her eş gibi..

Farkli bilgisayar ve telefonlardan acilinca hesap evet anlaşılıyor. Facebookta girdigin actigij oturumlarin hangi ulku ve hangi tur tel/tarayici kullanıyorsanız belli olur. Arkadaslar yanlis yonlendirmesin sizi. Eger facebooktan iyi anlamiyorsa kafaya takmayin bunu zaten
Olabildiginde ekran goruntusu alin alamiyorsaniz kendi telefonunuzdan cekin gizli bi dosya yapip depolayin

Hakkınız olanla ilgili iyi bir avukatla görüşün, böylesi kusura bakmayın ama bana tuzak gibi geliyor.
Zaten bitmiş evlilikte, isleri zora sokarak karşınızdakinin açıklarını arayıp durmayın.

Sen de az değilsin ama tatlı su kurnazı. Böyle hesaplar kitaplar bana doğru gelmiyor açıkçası sanki uzun zamandır aldatsın da tazminat alayım der gibi bir tarzın var. Ortam hazırlamaya çalışıyor gibisin. Para bir tek onu mu bozmuş tartışılır. Hakkınızda hayırlısı...

Şimdi gördüm yazdiginizi, benden daha iyi ifade etmissiniz, tamamen katiliyorum.
Aynı durumda kadın da olsa, bu yasadiginiz evlilik degil zaten, derim.
Bu kadar birbirinden kopuk iki insanin evli kalması saçmalık. Ama hata yapsın da daha fazlasını alayım diye beklemek de etik değil.

ben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormu
evlenmeden once odeme yaptıgınızı ıspatlamanız gerek banka dekont havale ıslemlerı gecerlı olur

evlenmeden once odeme yaptıgınızı ıspatlamanız gerek banka dekont havale ıslemlerı gecerlı olur
onlar var sukur suan evliyim bosanma gibi duurmumda yok ama.ilerde hersey insanalar icin.bekarken cnmcikti onu alacam diye yemedimicmedim biriktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…