- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
bilmiyorum ama bana pek dogru söylüyor gibi gelmedi.
Eşine güvenemediginden dolayı yaralısın..
Incindin hem de çok incindin,unutamıyorsun ve unutamayacaksında..
Sadece dirayetli durmayı öğren..
neden kalbin hala kırık biliyo musun?
çünkü artık ona güvenmiyosun.
Bidaha da güvenemiceksin.
Haa bence güvenmemekle de iyi edersin.
uzulme cnm ozaman aldatmamis giisimde bulunmus seni seviyosa bide kalkisamaz zatenevet zorlanıyorum bazen bunalıyorum, bazen ıyıkı bıtırmemısım dıyorum bılmıyorum çok değişik durum ınan ki.. çünkü kesın bırsey yok elımde sadece erkek arkadasına attıgı bır mesaj var. Yanı bır kadın yok bır ılıskı yok...telf faturası eskı dokumlerıne kadar cıkarttırdım hıc bır falso yok.. Sadece kötü bir ruh hali ve eğilime kalkışmış devamı yok. Ama buda çok kötü tabı. Bılmıyorum
psıkolaga gıdıyorum. çare aramaktan ziyade boyle bır surec atlatan varmı_? Konuşmak istiyorum
sordum aynı soruyu, sende devamını getırmeseydın affederdım dedı. Benm gbı olsaydın affederdım dedı.!
evet oyleydı( gercekten . Bız ayrılsak bıle kanlı bıcaklı yolda bırbırımızı gorsek dayanamayız ten uyumumuz oldukca ıyı Bu yuzden ayrılamadım dersem kızmayın nolur
buna inanmadınız değil mi? Adam affedilmek için o hengamede herşeyi söyler. Fakat bir erkeğin böyle birşeyi kabullenmesi görülmüş şey değil.
Anlaşılan sadece sizin açınızdan böyleymiş. Evlilik boşuna karşılıklı olmuyor. Iki tarafta aynı şeyleri hissetmeyince bir yerden kopukluk oluyor işte.
Böyle birşeyi affetmek kolay değil. Affettiyseniz de uzatmamalısınız. Adam bir gün ehh sıktı artık deyip yine dışarıda yeni heyecan arayışına girebilir. Malum bir kere yapan bir erkeğin bunu tekrarlamaması pek rastlanmayan birşey.
sevgicankurt sen yorum yapma lutfen sağol.
Ovvv acı gerçekler alarmıYazdıklarımın tamamının doğru olduğunun farkında olmanız da bir gelişme.
Nereye yorum yapacağıma karışamayacağınızı biliyorsunuz değil mi
sen takıntılısın gercekten cahıl oldugun okadar bellıkı... neyın gerceklerı ne gercegı be saçma sapan yorumların var bır bak dıger kadınlar senın gbımı yazıyor ? senın yazdıkların gercek değil konusmayı bılmıyorsun!! durumu hoş karsılamayan ınsanlarda var senın gbı yazmıyor dusuncelerını. bıraz düşün.
1. Takıntılı kim acaba, tekrar düşünün. (bknz. konuyu açış sebebiniz)
2. Düyanın en cahil insanıyım ben evet, ama bunu bilmeniz sizin gerçeklerinizi değiştiriyor mu?
3. Yazarken gerçek olduğunu sadece tahmin ettim, ölçüsüz tepkinizle sayenizde artık eminim.
4. Senin yazdıkların gerçek değil demişsin"iz". Gerçek değilse hayır sandığın gibi değil der geçersiniz bu kadar büyük tepkinin sebebini de siz düşünün.
5. Başkalarının ne yazdıklarının benim için önemli olduğunu da nereden çıkardınız?
Gecen aylardakı konularımı bılen vardır elbette. Eşimin ihanet gırısımı oldukça sarsmıstı benı. Hemde daha yenı evlıyken yıl bıle olmamışken. şuan eskısınden daha ıyı oldugumuz kesin, fakat bendeki dalmalar bazen ağlamalar bırturlu gecmıyor kızlar. Annem gecenlerde ezgi eski neşeni kaybettin kızım dedi evet doğru , ama terk etseydım daha kötü olurdum biliyorum. Buyuk travma. Eşimle sürekli, onun ailesine gıderız aramız gayet ıyıdır ailesiyle biricik gelinleriyim severler beni.
Gezeriz eser ıst.dışına çıkar 1gecede olsa farklı yerde kalırız, bana sarılmadan uyumaz uyurken bıle öper yanı boyle bırı.. Mutfakta yardımcı olur herzaman. Ufak tartışmalarda bıle gelıp sarılır dayanamaz ılk adım ondandır hep. Benım aileme gıderz sureklı
çoğu kadının ısteği ozellıklerdır belki bılmıyorum. Onu hala affetmiş değilim, sevgisi ayrı ama kalbımın kırgınlıgı cok ayrı. Nezaman tamamen silerim_? Bılmıyorum ama zor..:2: Fevri kızgınlıkla karar verılmez dedıler ayrılık ıcın sans verdım bu sans sürecini iyi kullandı ama ben emın değilim..........Içimde kopan fırtınaların haddı hesabı yok.
benim eşimde senin eşin gibi iyidir anlattıklarını eşimde yapar sadece söylemek istedim
aldatma girişimi derken konunu hatırlayamadım cnm
psıkolaga gıdıyorum. çare aramaktan ziyade boyle bır surec atlatan varmı_? Konuşmak istiyorum
sordum aynı soruyu, sende devamını getırmeseydın affederdım dedı. Benm gbı olsaydın affederdım dedı.!
hiç inandırıcı değil. Eşini biraz babama benzettim. Anı kurtarmak adına kıvırmalar yapıtyor.
Asllla affetmiyceğinden eminim..
Allahım kimseleri şeytana uydurmasın.
Siz de iyi olursunuz inşallah. Düzelir gider zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?