• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet, kandirilma

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
Hanimlar iyi günler

nasil baslayacagimi bilmiyorum dünden beri evden cikamiyorum pskolojim bozuk
Erkek arkadasimla yaklasik 2 aydir beraberiz (ben 25 o 27) ama öncedende tanisiyorduk. 3 gün önce buna bir numara yazdi bayagi sohbet ettiler liseden arkadasiymis vs. Hep o arkadasiyla konustuktan sonra hep bir gergindi sinirliydi kavga ediyorduk. Bunu ona söyledikten sonra bana ekran görüntüsü yolladi konusmalarindan ve sansima karsi tarafin numarasi gözüküyordu.
Hic yapmadigim birsey ama sanki icimde birileri dürtüyordu, kadin hisseder derler ya,neyse dün gece aradim bu numarayi ve bir bayan cikti. Sakince konustum sordum ve ne cikti biliyormusunuz? Eski bayan arkadasinin Ablasiymis neyse eski bayan arkadasi aldi telefonu ve cok sohbet ettik sansima kiz iyi cikti acik acik konustuk..basimdan kaynar sular döküldü.
Meger benimle oldugu 2 ay boyunca hep o bayana yazmis yalvarmis aramis aglamis (kanitladi ve yeni ayrilmislar buarada) üstelik bu bayanin kücük oglu var(eski esinden) erkek arkadasimda cok benimsemis gitmis ailesiyle tanistirmis vs vs yani anlayacaginiz ciddilermis (1,5 yil). Neyse bu bayan ayrilmis cünki onun kisilik olarak temiz olmadigini anlamis ihanete ugramis. Bizde bayanla plan yaptik sabah ilk o konusacakti sonra ben öfkemi kusacaktim ona.

Bu sabah Telefonda konusmuslar ve ardindan baktim cocuk bana uzun mesaj atmis "özür dilerim bir an bosluktaydim ve senin duygularinla oynadim utaniyorum ama sana karsi birsey hissetmedim bu duygular komple baskasina ait afedip etmemek sana kalmis" vsvs. bende icimdeki öfkeyi kustum ve sadece özür dilerim dedi ve aninda sildi engelledi beni. Simdide o bayandan özür diliyormus hala yalvariyor yakariyormus. diyormuski "Bosluktaydim kötüydüm seni onda gördüm, sana ettigim tüm sözleri ona ettim kendimi iyi hissetmek icin onla konustum baska türlü o kisiye asla duygu beslemedim vsvs."

Kizlar biliyorum diyeceksiniz kurtulmussun dogrudur kurtuldum ama duygularimla oynadi ve bunu kendisinden duymak nedense dahada aci verdi üstelik birsey yokmus gibi engelleyip silebildi kendime yediremiyorum okadar iyi rol yaptiki sevgisinden ölüyormus kiskancliklar vs. simdide birsey yokmus gibi sildi temizce cekip gitti olan bana oldu..
Üstelik telefonunda profilinde hep bir erkek cocukla resimleri vardi cok seviyordu sözde müsterisinin ogluymus ama meger o kadinin ogluymus okadar üzgünümki kime öfkelenecegimi bilmiyorum kendimemi onami.. zoruma gidiyor yediremiyorum kendime :KK61:arayip yada yanina gidip bagirip cagirmak istiyorum

dünden beri uyumadim gözlerim sis
sadece icimi dökmek istedim ama düsüncelerinizi yazarsanizda sevinirim

Eski aevgiliyi unutmanın en kolay yolu ondan nefret etmektir.
Şükür ki nasıl bir karaktersiz olduğunu öğrenmişsiniz. İnanın unutması kolay olacak. Biraz zaman lazım.

Benim takildigim eski bayan arkadas, bayan arkadasin ablasi, eski bayan vs... gercekten beni de baydi. İki aylik iliskiymis zaten sizi ne kadar sarsabilirki bayan arkadasim.
Neden baydi anlamadim..demek rahat kafayla okumamissiniz
Askimdan sevgimden sarsilmadim daha cok aptal yerine konulmaktan alet olmaktan sarsildim

Haberim var
O bayana hala yalvariyormus fakat bu bayan ondan intikam almak icin azda olsa umut vermek istiyor ve sonradan aninda hayatindan komple cikmak istiyor yani plani buymus.
Ayrica eski erkek arkadasim sosyal medyada profiline ikisinin resmini koymus, cocukla beraber :(

Haberim var
O bayana hala yalvariyormus fakat bu bayan ondan intikam almak icin azda olsa umut vermek istiyor ve sonradan aninda hayatindan komple cikmak istiyor yani plani buymus.
Ayrica eski erkek arkadasim sosyal medyada profiline ikisinin resmini koymus, cocukla beraber :KK43:
O bayana da çok güvenme. Uğraşmak istemeyen direkt engellerdi. Azcık umut verip sonra silmek falan ayak yapıyor bunlar barışır demedi deme.

O bayana da çok güvenme. Uğraşmak istemeyen direkt engellerdi. Azcık umut verip sonra silmek falan ayak yapıyor bunlar barışır demedi deme.

Yok güvenmiyorum zaten icimdeki his barisacaklar diyor. Zamaninda bu adam meger yine aldatmis ve kadin affetmis
Yani tekrar barisirlar kesin

Heryerde profiline birlikte olduklari resmi koymus icim icimi yiyor
Nasil beni bukadar hice sayabiliyor insanlar neden bukadar acimasiz vicdansiz ben ise anilarimizi özel sanmistim...
Yine uyuyamiyorum kötüyüm

Kadın kaç yaşında çocuğu kaç yaşında?
Kadına sakın güvenmeyin düşmanını yakın tut demişler sizinle konuşması erkek arkadaşınızla hala konuşup konuşmadığınızı anlamak sebebiyle olabilir

Back
X