• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet mevzusu, ne yapacağını bilemeyen ben

Yldzdogu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
144
140
23
Öncelikle merhaba hanımlar,
Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...

Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...
Vizlcdan azabi neden o aldatirken vicdan azabi cekmis mi birde onu uzmekten korkuyorsunuz yapmayin kendinize bunu

Bilge kişi insanlarla kurulan her türlü ilişki bir çeşit kirlenmedir diyordu. Katılmamak ne mümkün.
Aldatmayı neden cinsel ve duygusal diye kategorize ediyorsunuz ki? Aldatma aldatmadır. Ayrıca hala onu terk etmeniz durumunda adamın üzüntüsünün derdine düşmüşsünüz. Keşke biraz da kendinize merhamet etseniz...

Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için.

şu vicdan azabını adam 2,5 aylık sevgilisini aldatırken yaşamıyor. türk kızları muazzam ya.

Öğrenir öğrenmez ayrılır, sonra da geri barışmazdım.
Evli bir kadınla bile yatıp kalkan biriyle ne işim olabilir ki? Aranızda bir şey yaşandı mı bilmiyorum ama kan tahlili yaptırmanız faydanıza olur. Hastalık kapmış olmayasınız...

Sevgiliniz evli bir kadınla ilişki yaşayacak kadar karaktersizken siz kalkmış duygusal bağı aramaya çıkmışsınız. İlişkinin başı, ortası veya sonu, hiç fark etmez, aldatmanın meşruiyet kılıfı olamaz. Adam sizi aldatmış, siz hala "Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için." saflığındasınız. Ne diyelim? Bu kafa, böyle bir karaktersizliği affeder affetmesine de bunun hazmı nasıl olur bilemiyorum. Sindirimi zor vesselam!

Hanımlar bana kadınım evli olduğunu bilmediğini söylemişti. Sonradan öğrendiğini falan. Şimdi sorun şu ki ben de böyle bir adamla asla devam etmezdim fakat gerek benim çevrem gerek onun çevresi bir şansı daha hak ediyor herkes hata yapar hem daha çok yeniydiniz belki sevgililik hayatına alışamadığı için böyle yapmıştır gibi şeyler söylediler. Benim sorunum şimdi ben onu affetmişken ayrılmak isteyince vicdanım rahat olmuyor. Çünkü bana dediği "beni affettin temiz bi sayfa açtık sana çok bağlandım şimdi gidersen yıkılırım toparlanamam".. of bilmiyorum ki kızlar ben çok mu saf düşünüyorum sizce. :( gerçekten onunla devam etmek de zarar veriyo bize :(

Öğrenir öğrenmez ayrılır, sonra da geri barışmazdım.
Evli bir kadınla bile yatıp kalkan biriyle ne işim olabilir ki? Aranızda bir şey yaşandı mı bilmiyorum ama kan tahlili yaptırmanız faydanıza olur. Hastalık kapmış olmayasınız...
Hayır bizim aramızda öyle bir şey yaşanmadı. Ben evlenmeden önce istemiyorum. Bu adamın da benden önceki hayatında çok kadın olmuş yani çok kadınla birlikte olmuş.

Sevgiliniz evli bir kadınla ilişki yaşayacak kadar karaktersizken siz kalkmış duygusal bağı aramaya çıkmışsınız. İlişkinin başı, ortası veya sonu, hiç fark etmez, aldatmanın meşruiyet kılıfı olamaz. Adam sizi aldatmış, siz hala "Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için." saflığındasınız. Ne diyelim? Bu kafa, böyle bir karaktersizliği affeder affetmesine de bunun hazmı nasıl olur bilemiyorum. Sindirimi zor vesselam!
Çok haklısınız ben de hazmederim sandım ama yapamadım. Fakat saflıktan mıdır iyi niyetimden midir salaklığımdan mıdır bilmiyorum ama halen onu üzmekten korkuyorum. Çünkü kendisi benden daha fazla evlilik düşünen birisi. Sanki yarı yolda bırakacakmışım hissi var içimde

Belki evli olmayan biriyle böyle birşey yaşasa yaptığı açıklanmadan dolayı bir şans verebilirdim ama benimleyken veya değilken evli bir kadınla böyle bir şey yaşayacak Karakterdeki bir adamla asla devam etmezdim.
Güya kadın buna evli olduğunu söylememiş. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum

Üzülecek diye vicdan azabı mı çekeceksin? Dostum sende bu saflık varken daha çok boynuz yersin. O sana acımış mı? Allah aşkına evli bile değilsin, aldatan erkeği direkt dehlesene.
Sanırım bitiricem bu cevaplardan sonra. Zaten onu istiyordum ama vicdanımın sesini susturamıyordum. Halen adamın 3 yılını çalmış gibi hissediyorum. Salak kafam

"Beni aldattığın için vicdan azabı çekiyorum. Seni bırakmaya kıyamıyorum. Ya üzülürsen?"

Tavsiye;

""Beni aldattığın için sana güvenemiyorum. Bana kıydığına inanamıyorum.. Daha fazla üzülmemek için de artık bitiriyorum."

Sakın bırakma sevgilini, evlen ve beş tane de çocuk yap. Sıkı sıkı yapış ona, arada kaçamakları olduğunda görmezden gel yoksa ona birşey dersen çarpılır, hele ki ayrılırsan pişmanlıktan ölürsün zira sevgilin bulunmaz hint kumaşı.

Back
X