ihanet sizce nedir bayanlar?

zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falan :KK43: buraya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
Canım kendine bunu yapma, bu şekilde davranarak onu haklı duruma düşürme. O da vazgeçilmez değil bunu sakın unutma. Sana böyle hissetttirmesine izin verme. O kim ki yaa boşversene, demek ki kendine güveni yok, senide kendi gibi sanıyor

yahu kendini neden ispatlamaya çalışıyorsun ?
yaşın mı küçük anlamadım ki.
Valla eğer doğum yılı doğruysa 32 yaşında görünüyor ama işte bazı erkekler kadınlar üzerinde öyle baskı kuruyor ki, kadın 50 yaşında da olsa her konuda kendini suçlayıp ezilmeye boyun eğiyor.

Konu sahibesi, hazır erkek arkadaşınız soğumuşken ayrılın, bu adamdan size ne arkadaş olur ne eş olur, kendisi rahatça gezen ama karısını cendereye sokan erkek modeli bu.

ve mesela gece uyuyorsun surekli suclanan birisisin gece neyaptin uyudunmu gibi? veya telefon interneti kapansa niye kapandi neyaptin veya tiktokta boyle yayinlar oluyorya konu bosanmis kadinlardi kalabalikti hesabimda resim yok birsey yok erkeklerde suc dedim sadece ihanet mi oluyor bu ? allah sahidimdirki ben asla aldatmam ki pisman oldum yorumu yaptigimada :KK43: ihanet sizce nedir bayanlar ? affedilmeyecek seyler nedir ? ve suan benden sogudunu soyluyor
Tik tok da karşılaşma ihtimalinize karşı sizin hesabınızı sildirmiş. Tam çakal hareketler

Siz burada vicdan azabından ölürken o kimbilir nerelerde kimlere yorum yapıyor :sinirli:

Valla eğer doğum yılı doğruysa 32 yaşında görünüyor ama işte bazı erkekler kadınlar üzerinde öyle baskı kuruyor ki, kadın 50 yaşında da olsa her konuda kendini suçlayıp ezilmeye boyun eğiyor.

Konu sahibesi, hazır erkek arkadaşınız soğumuşken ayrılın, bu adamdan size ne arkadaş olur ne eş olur, kendisi rahatça gezen ama karısını cendereye sokan erkek modeli bu.

32 değildir inşallah ya.. 32 yaşındaki insan kendine bunu yaptırmamalı. adama kendini ispatlama çabası sonuç vermemiş bize ben kötü birşey yapmadım ki diye açıklama yapmaya çalışıyor.. yazık.

konu sahibesi açık ve net yazayım ki anla karşındaki hırta sektir git az ötede oyna diyeceksin bütün derdin tasan bitecek..

Size bir damla saygısı ve güveni olmayan adamlarda ne buluyorsunuz anlamıyorum ki..
Gerçi sizin kendinize de saygınız yok demek ki bu davranışlara göz yumuyorsunuz..yazık

32 değildir inşallah ya.. 32 yaşındaki insan kendine bunu yaptırmamalı. adama kendini ispatlama çabası sonuç vermemiş bize ben kötü birşey yapmadım ki diye açıklama yapmaya çalışıyor.. yazık.
Umarım hatalıdır doğum tarihi lakin maalesef bazen yaşıyla yaşadıklarını bağdaştıramadığımız hayatlar oluyor nooption🤷‍♀️

Erkeklerin nefes almamıza bile karışmasını sevmek olarak nitelendiren kadınlar var, seven kıskanır diyorlar da kıskançlıktan hiç hoşlanmam, ki bu kıskançlık bile değil resmen kontrol eden yöneten erkek🤦‍♀️

Erkek arkadaş seçimi yanlış ama buraya üye olması doğru adım, belki yorumlar sayesinde yeni bir hayat kurar, o adam olmadan mutlu mesut yaşar.

Bi hikaye vardır.
Birisi demiş ki benim anam senin anani kerh...nede çalışırken görmüş.
Karsisindaki de demiski anan oraya .... için gitmeyeceğine göre senin ananın orada ne işi vardı.
Çok özür dilerim bu kaba tabirler için ama kendisinin ne işi varmış.
Bilmiyorum yasin kaç ama sana bir abla tavsiyesi seni kendinden aşağıda gören insandan uzak dur.
Bu satte ben cikarim sen cikmazsin internete ben girerim sen giremezsin ben yaparım sen yapamazsın.
Bak allah muhammet aşkına böylesinden uzak dur sana o kadar söyleyeyim.
Sonra kafanı çok taşlara vururursun.

konu sahibesi açık ve net yazayım ki anla karşındaki hırta sektir git az ötede oyna diyeceksin bütün derdin tasan bitecek..
32 yaşından sonra kimi bulayım bunalımına girmiş olabilir :(

merhaba orda yorum yaptim diye benden sogmus bu
Sakın kendinizi suçlamayın. Sizi manipüle ediyor yoksa kendisi de biliyor bunun yanlış bir şey olmadığını. Bu adam ya kaostan beslenen bir ruh hastası ya da sizden ayrılmak için bu şekilde bahane uydurmaya çalışan bir aptal. Sizin en ufak bir hatanız dahi yok

32 yaşından sonra kimi bulayım bunalımına girmiş olabilir :KK43:
Eğer böyle düşünüyorsa yanlış bir düşünce bence, evli birinin yorum yapması kolay gelebilir ama şahsen 22 yaşındaki tecrübesiz birinin hatalı seçim yapması başka, 32 yaşında olgun birinin hayatımda biri olmalı yaşım 32 diyerek hata yapması başka, aksine olgun insan seçimlerinde daha dikkatli olur, ne istediğini de istemediğini de bilir, böyle bir adamla asla ömür geçmez, kıskançlık yapıp altı üstü bir tiktok mesajını dahi aldatma olarak nitelendiren adam sağlıklı bir birey değildir, şiddet de uygular, aldatıyorsun deyip öldürmeye de kalkar, bu karakterdeki bir adamla sırf yaşım geldi diye flört etmektense hayatım boyunca yalnız kalırım daha iyi.

bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim

Şu kafa yapısında olan bir genç kadına göre yaşadıklarımız az bile deyip gidiyorum..

Daha davranışlarımızın akıl muhasebesini yapamıyorsunuz. Bir konuya yorum yapmakla şu ithamı duyup ben fingirdek değilim diye açıklama yapan kadının aklından şüphe duyarım

Eğer böyle düşünüyorsa yanlış bir düşünce bence, evli birinin yorum yapması kolay gelebilir ama şahsen 22 yaşındaki tecrübesiz birinin hatalı seçim yapması başka, 32 yaşında olgun birinin hayatımda biri olmalı yaşım 32 diyerek hata yapması başka, aksine olgun insan seçimlerinde daha dikkatli olur, ne istediğini de istemediğini de bilir, böyle bir adamla asla ömür geçmez, kıskançlık yapıp altı üstü bir tiktok mesajını dahi aldatma olarak nitelendiren adam sağlıklı bir birey değildir, şiddet de uygular, aldatıyorsun deyip öldürmeye de kalkar, bu karakterdeki bir adamla sırf yaşım geldi diye flört etmektense hayatım boyunca yalnız kalırım daha iyi.
yolun sonunda evlilik olması gerekliymiş gibi düşünüyorlar. Evlilik son değil bir başlangıç ve gerçekten zor bir hayat.
Burada çok fazla gördüm 30 yaşında olup evde kalma korkusuyla tanımadan etmeden evlenen ya da her dediğine evet diyenler var.
Bunu bizzat yaşayan biriyim ben. görümcem sağolsun bize yaşattı. 28 yaşındaki kız karar verirken tam ergen gibi hareketlere girdi. sonucuna kendi katlanacak

zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falan :KK43: buraya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume

Anan baban kalk kızım çay koy deseler yapmazsın.
Sizin gibileri de anlamıyorum arkadaş, nasıl bi yokluk içindesiniz.
Tee Allahım yaa

bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
bırının bır uzluvu kırılması gerekıyorsa sızın elınız degıl onun kafası olmalı
kafasız adamlar ıcın nıye elınız kırılsın yahu
huu merhaba 2021 yılına gırmek uzereyız, çağ atladı dunya ,dınazorlar yok olalı cok oldu, dunyamıza hos geldınız

kısısel hesaptan yorum yaptınız altı ustu kım bılır kendısı ne naneler yıyorda bır yoruma boyle parlıyor dıye dusunurum ben olsam elım kırılsın dıyecegıme

nıye boyle ınsanlarla evlenıyorsunuz ben bunu coook merak edıyorum

Back
X