- 3 Nisan 2014
- 36.360
- 148.559
- 798
aldatma yok birsey yok ki ben asla aldatmam nebilim
yahu kendini neden ispatlamaya çalışıyorsun ?
yaşın mı küçük anlamadım ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldatma yok birsey yok ki ben asla aldatmam nebilim
Canım kendine bunu yapma, bu şekilde davranarak onu haklı duruma düşürme. O da vazgeçilmez değil bunu sakın unutma. Sana böyle hissetttirmesine izin verme. O kim ki yaa boşversene, demek ki kendine güveni yok, senide kendi gibi sanıyorzaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanburaya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
Valla eğer doğum yılı doğruysa 32 yaşında görünüyor ama işte bazı erkekler kadınlar üzerinde öyle baskı kuruyor ki, kadın 50 yaşında da olsa her konuda kendini suçlayıp ezilmeye boyun eğiyor.yahu kendini neden ispatlamaya çalışıyorsun ?
yaşın mı küçük anlamadım ki.
Tik tok da karşılaşma ihtimalinize karşı sizin hesabınızı sildirmiş. Tam çakal hareketlerve mesela gece uyuyorsun surekli suclanan birisisin gece neyaptin uyudunmu gibi? veya telefon interneti kapansa niye kapandi neyaptin veya tiktokta boyle yayinlar oluyorya konu bosanmis kadinlardi kalabalikti hesabimda resim yok birsey yok erkeklerde suc dedim sadece ihanet mi oluyor bu ? allah sahidimdirki ben asla aldatmam ki pisman oldum yorumu yaptigimadaihanet sizce nedir bayanlar ? affedilmeyecek seyler nedir ? ve suan benden sogudunu soyluyor
Güzelim önce kendine gel, sonra sevgilini şutla.. Psikolojik destekte alsan fena olmaz gibi geldi...zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanburaya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
Valla eğer doğum yılı doğruysa 32 yaşında görünüyor ama işte bazı erkekler kadınlar üzerinde öyle baskı kuruyor ki, kadın 50 yaşında da olsa her konuda kendini suçlayıp ezilmeye boyun eğiyor.
Konu sahibesi, hazır erkek arkadaşınız soğumuşken ayrılın, bu adamdan size ne arkadaş olur ne eş olur, kendisi rahatça gezen ama karısını cendereye sokan erkek modeli bu.
Umarım hatalıdır doğum tarihi lakin maalesef bazen yaşıyla yaşadıklarını bağdaştıramadığımız hayatlar oluyor nooption32 değildir inşallah ya.. 32 yaşındaki insan kendine bunu yaptırmamalı. adama kendini ispatlama çabası sonuç vermemiş bize ben kötü birşey yapmadım ki diye açıklama yapmaya çalışıyor.. yazık.
zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanburaya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
32 yaşından sonra kimi bulayım bunalımına girmiş olabilir32 değildir inşallah ya.. 32 yaşındaki insan kendine bunu yaptırmamalı. adama kendini ispatlama çabası sonuç vermemiş bize ben kötü birşey yapmadım ki diye açıklama yapmaya çalışıyor.. yazık.
konu sahibesi açık ve net yazayım ki anla karşındaki hırta sektir git az ötede oyna diyeceksin bütün derdin tasan bitecek..
Sakın kendinizi suçlamayın. Sizi manipüle ediyor yoksa kendisi de biliyor bunun yanlış bir şey olmadığını. Bu adam ya kaostan beslenen bir ruh hastası ya da sizden ayrılmak için bu şekilde bahane uydurmaya çalışan bir aptal. Sizin en ufak bir hatanız dahi yokmerhaba orda yorum yaptim diye benden sogmus bu
Eğer böyle düşünüyorsa yanlış bir düşünce bence, evli birinin yorum yapması kolay gelebilir ama şahsen 22 yaşındaki tecrübesiz birinin hatalı seçim yapması başka, 32 yaşında olgun birinin hayatımda biri olmalı yaşım 32 diyerek hata yapması başka, aksine olgun insan seçimlerinde daha dikkatli olur, ne istediğini de istemediğini de bilir, böyle bir adamla asla ömür geçmez, kıskançlık yapıp altı üstü bir tiktok mesajını dahi aldatma olarak nitelendiren adam sağlıklı bir birey değildir, şiddet de uygular, aldatıyorsun deyip öldürmeye de kalkar, bu karakterdeki bir adamla sırf yaşım geldi diye flört etmektense hayatım boyunca yalnız kalırım daha iyi.32 yaşından sonra kimi bulayım bunalımına girmiş olabilir![]()
bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
yolun sonunda evlilik olması gerekliymiş gibi düşünüyorlar. Evlilik son değil bir başlangıç ve gerçekten zor bir hayat.Eğer böyle düşünüyorsa yanlış bir düşünce bence, evli birinin yorum yapması kolay gelebilir ama şahsen 22 yaşındaki tecrübesiz birinin hatalı seçim yapması başka, 32 yaşında olgun birinin hayatımda biri olmalı yaşım 32 diyerek hata yapması başka, aksine olgun insan seçimlerinde daha dikkatli olur, ne istediğini de istemediğini de bilir, böyle bir adamla asla ömür geçmez, kıskançlık yapıp altı üstü bir tiktok mesajını dahi aldatma olarak nitelendiren adam sağlıklı bir birey değildir, şiddet de uygular, aldatıyorsun deyip öldürmeye de kalkar, bu karakterdeki bir adamla sırf yaşım geldi diye flört etmektense hayatım boyunca yalnız kalırım daha iyi.
Şaka mısınız.bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanburaya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
bırının bır uzluvu kırılması gerekıyorsa sızın elınız degıl onun kafası olmalıbosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim