- 12 Temmuz 2006
- 58.445
- 223.334
- 1.223
- 53
Sevmek sevilmek güzel bir duygu, bunu her insan tatmak isteyebilir, evlenip çoluk çocuğa karışma hayalleri de kurabilir ama ruhen sağlıklı biriyle birlikte olursanız evlilik güzeldir, hastalık derecesinde kıskanç, her adımınızı sorgulayan, sürekli sizi ezen, suçlayan, kısıtlayan biriyle hayatınız cehenneme döner, tanıdığınız güne lanet edersiniz.yolun sonunda evlilik olması gerekliymiş gibi düşünüyorlar. Evlilik son değil bir başlangıç ve gerçekten zor bir hayat.
Burada çok fazla gördüm 30 yaşında olup evde kalma korkusuyla tanımadan etmeden evlenen ya da her dediğine evet diyenler var.
Bunu bizzat yaşayan biriyim ben. görümcem sağolsun bize yaşattı. 28 yaşındaki kız karar verirken tam ergen gibi hareketlere girdi. sonucuna kendi katlanacak
Sırf biri beni sevsin diye de sağlıksız biriyle birlikte olunmaz, sonra bazı erkekler kendilerini hayatın zirvesi olarak görüyor, kendi her şeyi yapıyor bunu kendinde hak görüyor ama kadın pencereden bile bakamıyor, ne'ymiş seviyormuş kıskanıyormuş sahipleniyormuş

Biri diğerini ne kadar fazla kısıtlıyor ve ihanetle, ihanet etmeye meyillenmekle suçlayıp iftira atıyorsa o kadar özgüvensiz, sağlıksız biridir, konudaki adam belki de başka kadınlarla gününü gün ediyor, malum eskiler boşa dememiş kişi kendinden bilir işi.