ihanet sizce nedir bayanlar?

yolun sonunda evlilik olması gerekliymiş gibi düşünüyorlar. Evlilik son değil bir başlangıç ve gerçekten zor bir hayat.
Burada çok fazla gördüm 30 yaşında olup evde kalma korkusuyla tanımadan etmeden evlenen ya da her dediğine evet diyenler var.
Bunu bizzat yaşayan biriyim ben. görümcem sağolsun bize yaşattı. 28 yaşındaki kız karar verirken tam ergen gibi hareketlere girdi. sonucuna kendi katlanacak
Sevmek sevilmek güzel bir duygu, bunu her insan tatmak isteyebilir, evlenip çoluk çocuğa karışma hayalleri de kurabilir ama ruhen sağlıklı biriyle birlikte olursanız evlilik güzeldir, hastalık derecesinde kıskanç, her adımınızı sorgulayan, sürekli sizi ezen, suçlayan, kısıtlayan biriyle hayatınız cehenneme döner, tanıdığınız güne lanet edersiniz.

Sırf biri beni sevsin diye de sağlıksız biriyle birlikte olunmaz, sonra bazı erkekler kendilerini hayatın zirvesi olarak görüyor, kendi her şeyi yapıyor bunu kendinde hak görüyor ama kadın pencereden bile bakamıyor, ne'ymiş seviyormuş kıskanıyormuş sahipleniyormuş🤦‍♀️

Biri diğerini ne kadar fazla kısıtlıyor ve ihanetle, ihanet etmeye meyillenmekle suçlayıp iftira atıyorsa o kadar özgüvensiz, sağlıksız biridir, konudaki adam belki de başka kadınlarla gününü gün ediyor, malum eskiler boşa dememiş kişi kendinden bilir işi.

Eger senin yasam alanini daraltip, herseyi sorguluyorsa, hersryi aldatmak olarak niteliyor ya da niye telefonun kapali beni aldatiyir musun yoksa gibi durumlarda birakiyorsa, bu ruh hastasi adamdan kurtul. Normal davranislar degil bunlar.

zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falan :KK43: buraya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume

Burada erkek olmaz mı ohooo akşam 8 den sonra striptiz bile yapıyorlar aman diyim.

Sevgililik her dakikayı diken üstünde aman kızdı mı aman sinirlendi mi diye geçirmek değil zaten yaşadığın şey de ilişki değil.
Erkek arkadaşın büyük ihtimal arkadaşları arasında kız arkadaşım var demek için çıkıyor seninle.
Çünkü sevgili olduğunda dünya aşktan pespembe görünüyor, mutluluktan hiçbir şeyi umursamayacak hale geliyor insan. Ben sizin ilişkinizde bunu sezmedim. Sanki o sahibin sen de onun kölesisin. O emir veriyor sen yapamadım diye üzülüyorsun.
Bence kalbin acısa da üzülsen de ayrılık mesajı at ve ayrıl en azından kız benden ayrıldı vay be olur.
Diğer türlü er ya da geç ayrılacak senden en azından senin istediğin zamanda olur.

Burada erkek olmaz mı ohooo akşam 8 den sonra striptiz bile yapıyorlar aman diyim.

Sevgililik her dakikayı diken üstünde aman kızdı mı aman sinirlendi mi diye geçirmek değil zaten yaşadığın şey de ilişki değil.
Erkek arkadaşın büyük ihtimal arkadaşları arasında kız arkadaşım var demek için çıkıyor seninle.
Çünkü sevgili olduğunda dünya aşktan pespembe görünüyor, mutluluktan hiçbir şeyi umursamayacak hale geliyor insan. Ben sizin ilişkinizde bunu sezmedim. Sanki o sahibin sen de onun kölesisin. O emir veriyor sen yapamadım diye üzülüyorsun.
Bence kalbin acısa da üzülsen de ayrılık mesajı at ve ayrıl en azından kız benden ayrıldı vay be olur.
Diğer türlü er ya da geç ayrılacak senden en azından senin istediğin zamanda olur.
teşekkürler ailesiylede tanistim ettim ama beni suclamasi cok oluyor bende yoruldum gerçekten.inceldigi yerden kopsun

Eger senin yasam alanini daraltip, herseyi sorguluyorsa, hersryi aldatmak olarak niteliyor ya da niye telefonun kapali beni aldatiyir musun yoksa gibi durumlarda birakiyorsa, bu ruh hastasi adamdan kurtul. Normal davranislar degil bunlar.
evet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyor

evet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyor
Ve siz bu kişiyle evlenmek istiyorsunuz? Valla pes

Sen böyle özür dilersen daha çok tepene çıkar
Yorum yaptıysam nolmuş? Biriyle flört mü etmişim? Yoo. Eh sen buna ihanet diyebilecek zihniyetteysen o zaman yolun açık olsun böyle saçmalıklarla uğraşamam ben diyeceksin
Neden korkuyorsun anlamıyorum o da sen gibi etten kemikten. Giderse gitsin bu kadar kendini ezme başkası için.

Adam namusuna dil uzatıyor sen bunaldım falan, ne yaşadığını bir algıla ne olur, yerinde olsam kafa göz dalarım o edepsize🤬

bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim

Sevgilinize de böyle söyleyin. İnanmazsa yeminler edip yalvarın hatta. Sonra da sizi parmağında oynatacağı ilişkinizin keyfini çıkarın. Canı sıkılıp da sizi terk edene kadar...

Oraya yorumu yazarken hiç bi artniyet yoksa tartışılacak gündeme getirilicek bi konu bile değil.
yok boşanmış gibi gözükeyim ya da biri bana cevap verir mi gibi bi niyet varsa ihanettir. Bu kadar da ince bi çizgi. Mesele niyet. Eşine niyetini söyle konuyu uzatmasın.

Kaç kardeşim kaaaaç. Adam hasta seni de hasta edecek gözünü seveyim kaç.

Oraya yorumu yazarken hiç bi artniyet yoksa tartışılacak gündeme getirilicek bi konu bile değil.
yok boşanmış gibi gözükeyim ya da biri bana cevap verir mi gibi bi niyet varsa ihanettir. Bu kadar da ince bi çizgi. Mesele niyet. Eşine niyetini söyle konuyu uzatmasın.
sevgilim

ve mesela gece uyuyorsun surekli suclanan birisisin gece neyaptin uyudunmu gibi? veya telefon interneti kapansa niye kapandi neyaptin veya tiktokta boyle yayinlar oluyorya konu bosanmis kadinlardi kalabalikti hesabimda resim yok birsey yok erkeklerde suc dedim sadece ihanet mi oluyor bu ? allah sahidimdirki ben asla aldatmam ki pisman oldum yorumu yaptigimada :KK43: ihanet sizce nedir bayanlar ? affedilmeyecek seyler nedir ? ve suan benden sogudunu soyluyor
Arkadas , karsindaki kisi bence bir soz vardir ya “ kisi kendinden bilirmis isi “ kendisi ne kadar kotu niyetli ise karsisindakini oyle gorur . Sen iyi niyetli oldugun icin sasirdin geldigin bu duruma .

bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
Bu herifle evli değilsin inşallah?

Ya yine profile yanlis bilgiler yüklenmiş ya da YL mezunu baskı altında sesi cikmayan bir kadinla karşı karşıyayız.

Sozune bile inanmiyir. Guven yoksa sevgi nasil olur? Bu sekilde nasil yasarsin? Bu adam hasta, senin de psikolojik dengeni bozar.

İhanet kendini şu hallere düşürüp de benliğine, kişiliğine yaptığın şey.
İhanet ailen seni gözünden sakınıp eliyle beslerken, senin başkasının elinde oyuncak olup onların emeklerine yaptığın şey.
Neden üç kuruş etmeyen birine karşı ihanet ettim mi diye bu kadar düşünüyorsun da dünyalara bedel olan kendine ve ailene olan ihaneti zerre düşünmüyorsun?
Yapma Allah aşkına ya.

Back
X