- 24 Şubat 2015
- 25
- 9
- 31
- Konu Sahibi gokyuzuaksamustu
2 yıllık iliskim, tek bir sorunum var. İliski bastan bu zamana kadar herseyiyle güzeldi. tutku olsun, mutluluk olsun. erkek arkadasımın ilk ciddi iliskisi gecmisinde elle tutulur hicbir sey olmamıs . tamamen zevk iliskileri olmus ve onun icin önemliyiz güya. birbirimize ait dövmelerimiz var vs. herneyse konuya geliyorum. 1. yılımızdı kendisi okuyor ve aksamcı. ben kendisi okulda zannediyorum aksam 23:30 gibi hastahanede oldugunu ve beyin kanaması gecirdigini ögreniyorum güya okuldan hastahaneye kaldırmıslar. gecenin bi vakti hastahaneye gidiyorum ve sans eseri ögreniyorum ki ortada bi trafik kazası var. kazanın detayını bana kimse anlatmıyor.o hastahanede sabahı nasıl ettim bilmiyorum ortada koskocaman bi yalan oldugu barizdi ben yinede basinda bekledim. ve yine sabah sans eseri aslinda sehrin bi beldesine arkadas grubuyla gidicekken kazanın oldugunu ögrendim. ne hissettigimi tarif bile edemiyorum. gidicegi insanlar sorunsuz kücüklük arkadasları kız erkek vs ama ortada kocaman bi yalan var üstelik kaza saati aksamüstü 7, ambulansta bile benimle mesajlasmis. hemde 5-6 saat utanmadan. duydugumda bir sey söylemeden gittim günlerce konusmadik 3 gün hastahanede yatmıs ama iyi ders oldu. uzun bir süre sonra affettim. her insanın bir sansi hakettigini düsünüyorum icinde bir cinsel caba olmadigina emin oldugum icin. fakat inanilmaz kin doluyum. sevgi bi yana nefret bi yana cok seviyorum oda her zaman yanımda hayatında kimse yok herkese sırtını döndü. ve her anımda kötüyüm desem kosar gelir sarılıp öpmesiyle hissettirir herseyi ama bu olayi düsündükce cani yansa mutlu olucam. sizce abartiyormuyum?