- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.648
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üye oldum ve desteğe ihtiyacım var. Çok emek verdiğim ve çok sevdiğim insan bana ihanet etti ve çok ağır sözler söyleyerek suçlayarak beni terketti.
Şuan içinde bulunduğu durum çok kötü. Yaklaşık 3 sene bir düzen kuramayacağı için bütün birikimimizi bana bıraktı. Bir an önce boşanmak ve benden kurtulmak istediğini artık bana saygı ve sevgisinin kalmadığını geçmişe bir perde çekmek istediğini, bana ait hicbir şey hatırlamak istemediğini net bir şekilde söyledi. Ben şartları kötü olduğu için mantıklı bir karar olmadığını yüz yüze konuşup sorunları cozebilecegimizi söyledim. Yüzümü bile görmek istemiyormuş.
Benden bu şekilde nefret etmesi için hiçbir sebep bulamıyorum. Sadece onun ihanetini öğrendikten sonraki 10 günüm korkunç geçti. Ortalığı yıktım. Ailelere yansıttım durumu ona bağırdım hakaretler ettim. Sonra sakinleşince mantıklı düşünmeye başladım.
Şuan ilişki yaşadığı kadıni büyük ihtimalle internette buldu. Her gün saatlerce telefonda konuştuğunu biliyorum son 5 aydır bana çok mesafeli davrandığını ve yalanlar söylediğini düşünüyorum. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyorduk onun görevi yüzünden.
Çok karışık oldu ama toparlayamıyorum.
Evimize giriyorum bütün eşyaları birlikte aldik . Yaşadığımız şehirde her sokakta anılarımız var. Çok mutluyduk bana göre. Ben hayatımin en büyük darbesini yedim. Kabullenme sürecim bitti ama bu süreci benden bu kadar nefret edip beni bu kadar suçlamasını nasıl açıklayacağım kendime ?
Bir erkek evine geri dönüp eşyalarını bile almak istemeyecek kadar nasıl nefret eder çok sevdiği kadından. Sevdiğini biliyorum çünkü benim için çok fedakar biriydi. Lütfen bana yardım edin. Mantık kalmadi bende. Kendimi kötü hissediyorum.
Valla canim benim yasadiklarin cok zor tabiki ama ailelere yansitman ve ortaligi yikip dokmen kadar normal bisey yok.haklisin bu konuda. Kendini toparlamaya calis ve onsuz bi hayata hazirlaYeni üye oldum ve desteğe ihtiyacım var. Çok emek verdiğim ve çok sevdiğim insan bana ihanet etti ve çok ağır sözler söyleyerek suçlayarak beni terketti.
Şuan içinde bulunduğu durum çok kötü. Yaklaşık 3 sene bir düzen kuramayacağı için bütün birikimimizi bana bıraktı. Bir an önce boşanmak ve benden kurtulmak istediğini artık bana saygı ve sevgisinin kalmadığını geçmişe bir perde çekmek istediğini, bana ait hicbir şey hatırlamak istemediğini net bir şekilde söyledi. Ben şartları kötü olduğu için mantıklı bir karar olmadığını yüz yüze konuşup sorunları cozebilecegimizi söyledim. Yüzümü bile görmek istemiyormuş.
Benden bu şekilde nefret etmesi için hiçbir sebep bulamıyorum. Sadece onun ihanetini öğrendikten sonraki 10 günüm korkunç geçti. Ortalığı yıktım. Ailelere yansıttım durumu ona bağırdım hakaretler ettim. Sonra sakinleşince mantıklı düşünmeye başladım.
Şuan ilişki yaşadığı kadıni büyük ihtimalle internette buldu. Her gün saatlerce telefonda konuştuğunu biliyorum son 5 aydır bana çok mesafeli davrandığını ve yalanlar söylediğini düşünüyorum. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyorduk onun görevi yüzünden.
Çok karışık oldu ama toparlayamıyorum.
Evimize giriyorum bütün eşyaları birlikte aldik . Yaşadığımız şehirde her sokakta anılarımız var. Çok mutluyduk bana göre. Ben hayatımin en büyük darbesini yedim. Kabullenme sürecim bitti ama bu süreci benden bu kadar nefret edip beni bu kadar suçlamasını nasıl açıklayacağım kendime ?
Bir erkek evine geri dönüp eşyalarını bile almak istemeyecek kadar nasıl nefret eder çok sevdiği kadından. Sevdiğini biliyorum çünkü benim için çok fedakar biriydi. Lütfen bana yardım edin. Mantık kalmadi bende. Kendimi kötü hissediyorum.
Çok sevdiği için mi aldattı?
Erkeklerin acisi sonradan cikiyor biraz sure gectikten sonra emin ol arayacak seni sen o zamana kadar toparla kendini
Basi egik olmasi gereken sen degilsin. Kendine bir ozguvenin gelsin once. Ye, ic gez ozgurlugunun tadini cikar. Onunlayken yapamadigin herseyi yap. Turlara katil. Yeni insanlarla tanis. Yeni dostlar edin. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Sen terk edilmedin, adam gitti. Birak gitsin. Bir kapi kapanirsa yeni kapi acilir. Kendine de acima. Bunu tek yasayan sen degilsin. Adam serefsiz. Sana baglilik sozu verdi evlenirken ama tutmadi. Evet aci cekiyorsun su an. Cunku bunca yillik bir aliskanlik var, gelecek kaygisi yasiyorsun. Bunlar normal. Evden kedi gitse insan uzuluyor. Yasadigin duygu karisikligi normal. Ama hepsi gececek. Bir doktora gidip destek al. Ona da acima. Yok parasi yoktu buna ragmen herseyi birakti diye dusunme. Vicdaninin sadakasi olarak birakmis esyalari. Akli sira vicdanini rahatlatiyor. Parasi yokmus ama zamparaligi pekala varmis. Merak etme o basinin caresine bakar. Koskoca adam. Ki tercihini yapan o. Sana tercih hakki birakmayan da o. Sakin arayip kendini kucuk dusurme. Gorusme. Bosanma davasi ac ve tum haklarini iste. Merak etme parasi vardir. Sana gelince yoktur. Parasi olmayan adam uckurunun pesine gitmez.
Seni aldatmis birinin peşinden kosman ne kadar doğru? Birak sal ipini gitsin. Haklıyken haksiz duruma neden düşürüyorsun kendini. Aglayip sızlayıp barismak isteyeceğine, ayni seyleri sen ona soyle ve ac davani. Delilin varsada al tazminatini nafakani yoluna bak
Yapmayın Allah aşkına. Adam hem suçlu, hem güçlü. Sadakatsizlik yapmış, ne yapmanızı bekliyordu, anlayışla kucak açmanızı mı? Ne yüzle size tavır alabiliyor?
Olanı biteni düşünmeyin artık. Geleceğe bakın. Boşanın, eşyaları satın.
Bak sen duzeni kurarsin sonra o cikar iste pismanim seviyorum su bu kurduğun duzene coreklenmek ister. Bence bekleme ac davani. Hele ailen yanindayse hic durma.Peşinden koşmadım sadece yüzyüze konuşup ayrılmak istedim. Şuan her yerden engelledim zaten görüşmek istemiyorum. Yeni bir düzen kurana kadar da boşanma davası açmayacağım.
Üste çıkmaya çalışıyor. En büyük şanslarınizdan biri onun bu yüzünü görmek ve maddi olarak ona bağlı olmamanız. Çalışıyor olmanız çok güzel. Lütfen onu atın hayatinizdan o sizi haketmiyor.O vicdan kanamaz mi bir gün. Çok iyi bir adamdı bir zamanlar. Allahtan korkan, insanları seven, yardımsever. Ne ara bu hale geldi
Seni aldatmış sen hala ne peşindesin hayret bişey
Adam gönlünde ve kafasında çoktan bitirmiş. Bitirmek için bir set bekliyormuş. Bunu kabul etmek çok mu zor?Eski hayatımıza dönemeyiz ben bunu affedemem kendimi biliyorum ama lanet olsun diyorum çok güzel bir evliliğimiz vardı bana göre. Onun için defalarca tüp bebek tedavisi gördüm. Yıllarda görevleri bitsin diye dönmesini bekledim. Hep hasretle özlemle geçti yıllarım. Ben bekledim mutlu günleri o ihanet etti ve cirkinlestirerek terketti beni. Insan pişman olur biraz. Affet beni der. Hiç-bir şey yapmadı.
Canim cocugun falan yok heralde adam en buyuk yanlisligi yapmis gelmis birde seni suclayip uste cikiyo birak o kadinin pesinden gitsin su anda mantikli dusunemitosubdur hakli olarak bunu hakedecek ne yaptim diye icin icini yiyodur bu adam eline firsat gectikce hep sana bunu yapcak al karsina konus guclu olmayi dene geri donmek istesede aradan yillarda gecse hep o soru aklinda acaba yine yapacakmi diye gececek zor bi durum Allah yardimcin olsun