• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet

Adam gönlünde ve kafasında çoktan bitirmiş. Bitirmek için bir set bekliyormuş. Bunu kabul etmek çok mu zor?

Kabul ettim bitirdiğini. Ben de bitirmek istiyorum. O işler hemen olmuyor. Zamanla olacak benim için de. Zamanla bitecek içimdeki sevgi öfke her şey. Şuan hissettiğim tek şey acı. Rüyamda bile onun yastığına sarılıp ağlıyorum bunu bize nasıl yaparsın diyorum.

Ona göre ben çok çirkef bir kadınmışım. Beni son 10 günle değerlendiriyor. Yani aldatılan hangi kadın sakin kalabilir ? Çıldırdım ve şuan bana bunların bedelini ödetiyor. Onun beni gozunde buyuttugu kadar kötü biri olsam diyorum şuan bütün ailesi kuzenleri akrabaları bizimle bağını kopartma biz seni çok seviyoruz diye arar mesaj atarlar mi ? Bir kadın yüzünden bir erkek nasıl bunca kör olur anlamıyorum.
Aferin iyi yapmışsın deseydin hele hele kendi ayaklarının üstünde duramayan aciz bi kadın olsaydın senden iyisi olmazdı güçlü kadınlar sevilmez boşver dedim ya beceriksizliğine tüm öfkesi

Ona göre ben çok çirkef bir kadınmışım. Beni son 10 günle değerlendiriyor. Yani aldatılan hangi kadın sakin kalabilir ? Çıldırdım ve şuan bana bunların bedelini ödetiyor. Onun beni gozunde buyuttugu kadar kötü biri olsam diyorum şuan bütün ailesi kuzenleri akrabaları bizimle bağını kopartma biz seni çok seviyoruz diye arar mesaj atarlar mi ? Bir kadın yüzünden bir erkek nasıl bunca kör olur anlamıyorum.
En güzel cevap sessiz kalmaktır sadece sessiz kal ve ne derse desin sessiz kal İnan ki şu an özellikle vicdanını bastırmak için bunları yapıyor arsız hırsız ev sahibini Bastırır misalı bırak ve git vicdan azabından kendi kendini yiyecek hata yapan ömür boyu pişmanlık çeker bunu unutma hele bir de bu ihanetse sessiz kaldığında davranışlarının değiştiğini göreceksin falan sakın affetme şimdi affedersen ilerde daha fenalarını yapar insanlar değişmez unutma

28 yaşındayım ve böyle konuları okudukça evlenmemek daha iyi galiba diyorum.
Çok ağır bir darbe vurmuş size bu haysiyetsiz adam.
Ben ilahi adalete inanıyorum.
Er ya da geç daha ağırını o görecek.
Allah size ayağa kalkma ve yeni bir hayat kurma gücü versin.
Öyle güzel bir hayatınız olsun ki iyi ki bana o darbeyi vurmuş da gitmiş diyin.

Canım kendi pisliğini sana atıyor. Aldatmasına sen sebep olmuşsun gibi yapıp vicdanını rahatlatıp, sana kendini suçlu hissettiriyor. Sakın yeme bunları. Aldatmanın seninle alakası yok. Aldatanın ahlaksızlığı. Kendini suçlama. Al parasını sonuna kadar. Ye iç keyfine bak. Böyle ahlaksız bi adamı ne yapacaksın?

Büyük ihtimal hayatındaki kadınla evlenecek ve sende hemen ayrıl diye böyle davranıyor. Zorluk çıkartmaman için.

Nasıl öğrendin? Neler yaptin öğrenince

Yeni üye oldum ve desteğe ihtiyacım var. Çok emek verdiğim ve çok sevdiğim insan bana ihanet etti ve çok ağır sözler söyleyerek suçlayarak beni terketti.

Şuan içinde bulunduğu durum çok kötü. Yaklaşık 3 sene bir düzen kuramayacağı için bütün birikimimizi bana bıraktı. Bir an önce boşanmak ve benden kurtulmak istediğini artık bana saygı ve sevgisinin kalmadığını geçmişe bir perde çekmek istediğini, bana ait hicbir şey hatırlamak istemediğini net bir şekilde söyledi. Ben şartları kötü olduğu için mantıklı bir karar olmadığını yüz yüze konuşup sorunları cozebilecegimizi söyledim. Yüzümü bile görmek istemiyormuş.

Benden bu şekilde nefret etmesi için hiçbir sebep bulamıyorum. Sadece onun ihanetini öğrendikten sonraki 10 günüm korkunç geçti. Ortalığı yıktım. Ailelere yansıttım durumu ona bağırdım hakaretler ettim. Sonra sakinleşince mantıklı düşünmeye başladım.

Şuan ilişki yaşadığı kadıni büyük ihtimalle internette buldu. Her gün saatlerce telefonda konuştuğunu biliyorum son 5 aydır bana çok mesafeli davrandığını ve yalanlar söylediğini düşünüyorum. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyorduk onun görevi yüzünden.

Çok karışık oldu ama toparlayamıyorum.

Evimize giriyorum bütün eşyaları birlikte aldik . Yaşadığımız şehirde her sokakta anılarımız var. Çok mutluyduk bana göre. Ben hayatımin en büyük darbesini yedim. Kabullenme sürecim bitti ama bu süreci benden bu kadar nefret edip beni bu kadar suçlamasını nasıl açıklayacağım kendime ?

Bir erkek evine geri dönüp eşyalarını bile almak istemeyecek kadar nasıl nefret eder çok sevdiği kadından. Sevdiğini biliyorum çünkü benim için çok fedakar biriydi. Lütfen bana yardım edin. Mantık kalmadi bende. Kendimi kötü hissediyorum.
Size bunu yapan sonrakine de yapacak. Yazdım buraya.

28 yaşındayım ve böyle konuları okudukça evlenmemek daha iyi galiba diyorum.
Çok ağır bir darbe vurmuş size bu haysiyetsiz adam.
Ben ilahi adalete inanıyorum.
Er ya da geç daha ağırını o görecek.
Allah size ayağa kalkma ve yeni bir hayat kurma gücü versin.
Öyle güzel bir hayatınız olsun ki iyi ki bana o darbeyi vurmuş da gitmiş diyin.

Yakın bir arkadaşım dedi ki, her kadın ihaneti tadacak. Evet bu hayatta hiçkimseye ne duygusal ne maddi olarak yaslanmamak lazım. Güven duygum çok zedelendi. Hâlâ aklım almıyor bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir diye? Allahım diyorum içimdeki ateşi söndür. Çok yanıyorum.

Canım kendi pisliğini sana atıyor. Aldatmasına sen sebep olmuşsun gibi yapıp vicdanını rahatlatıp, sana kendini suçlu hissettiriyor. Sakın yeme bunları. Aldatmanın seninle alakası yok. Aldatanın ahlaksızlığı. Kendini suçlama. Al parasını sonuna kadar. Ye iç keyfine bak. Böyle ahlaksız bi adamı ne yapacaksın?

Öyle yapacağım ama ne olursa olsun öyle büyük yara aldım ki. Zamanla kabuk bağlayacak ve iyilesecegim inşallah

Bu kadar iğrençlikten sonra "ama beni sevdiğini biliyorum" demek bir çeşit savunma cümlesi mi, tutunmak için bir şey oluşturma çabası mı bilmiyorum. Sağlıklı değil buna tutunmak. "Sevmiyormuş, o kapasitesi yokmuş, iğrenç bir mahlukmuş, ben yeni gördüm" kısmını biran önce kabullenmeye çalışmanız daha faydanıza olur. Bir de sakinleşince daha mantıklı düşünmeye başladım demişsiniz. Mantıklı düşünen haliniz bu olamaz. Adam aldatmış, nefret ediyorum, yüzünü görmek istemiyorum demiş. Bir vicdan muhasebesi de yapmamış belli ki, utanmaz, ahlaksız herif. Yani insan ayrılacaksa da karısından böyle mi ayrılır? Acı çekmeniz çok normal, çok acı bir şey çünkü insanın birlikte yaşlanmayı umut ettiği, birlikte bir sürü plan yapmayı umduğu insanın onu yarı yolda bırakması. Ama bu acılar öldürmez merak etmeyin. Acı çekeceksiniz, toparlanacaksınız, karşınıza neler çıkacak kim bilir. Belki de şükredeceksiniz bu heriften bu kadar çabuk kurtulup, zamanınızı israf etmediğiniz için.

Beni neden suçluyor peki? Mesela ailesini çok seviyordum ve her tatilde gitmek istiyordum bir kaç kez dışında. Ailesi bile ağlayarak aradi boşanacağımizi öğrenince. Şimdi beni ailesine kötü davranmakla suçluyor. O kadar saçma ve anlamsız ki

Hem suçlu hem güçlü. Kendi yaptığı pisliği örtmek için, vicdan azabından kaçmak için böyle davranıyor. Seni suçlayarak vicdanını rahatlatacak güya.

sevdiğini biliyor musunuz?????
adam size ihanet etmiş, her türlü hakaret bırakmamış ..
ve hala sizi seviyor.
niye kadınlar kendilerine acı çektiren erkeklerin peşinden gider anlamış değilim.
ortada çocuk da yok, yahu daha ne olsun,ALLAH size acımış ve bu adamın gerçek yüzünü çoluk çocuğa karışmadan göstermiş.
kaçıp kurtulun bir an önce

Yeni üye oldum ve desteğe ihtiyacım var. Çok emek verdiğim ve çok sevdiğim insan bana ihanet etti ve çok ağır sözler söyleyerek suçlayarak beni terketti.

Şuan içinde bulunduğu durum çok kötü. Yaklaşık 3 sene bir düzen kuramayacağı için bütün birikimimizi bana bıraktı. Bir an önce boşanmak ve benden kurtulmak istediğini artık bana saygı ve sevgisinin kalmadığını geçmişe bir perde çekmek istediğini, bana ait hicbir şey hatırlamak istemediğini net bir şekilde söyledi. Ben şartları kötü olduğu için mantıklı bir karar olmadığını yüz yüze konuşup sorunları cozebilecegimizi söyledim. Yüzümü bile görmek istemiyormuş.

Benden bu şekilde nefret etmesi için hiçbir sebep bulamıyorum. Sadece onun ihanetini öğrendikten sonraki 10 günüm korkunç geçti. Ortalığı yıktım. Ailelere yansıttım durumu ona bağırdım hakaretler ettim. Sonra sakinleşince mantıklı düşünmeye başladım.

Şuan ilişki yaşadığı kadıni büyük ihtimalle internette buldu. Her gün saatlerce telefonda konuştuğunu biliyorum son 5 aydır bana çok mesafeli davrandığını ve yalanlar söylediğini düşünüyorum. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyorduk onun görevi yüzünden.

Çok karışık oldu ama toparlayamıyorum.

Evimize giriyorum bütün eşyaları birlikte aldik . Yaşadığımız şehirde her sokakta anılarımız var. Çok mutluyduk bana göre. Ben hayatımin en büyük darbesini yedim. Kabullenme sürecim bitti ama bu süreci benden bu kadar nefret edip beni bu kadar suçlamasını nasıl açıklayacağım kendime ?

Bir erkek evine geri dönüp eşyalarını bile almak istemeyecek kadar nasıl nefret eder çok sevdiği kadından. Sevdiğini biliyorum çünkü benim için çok fedakar biriydi. Lütfen bana yardım edin. Mantık kalmadi bende. Kendimi kötü hissediyorum.
Aldatmış hakaret etmiş ve boşanmak isteyen bir mahluk için diyecek lafım yok 🤯 🤯. Ama kendine saygın olsun. O manyağa verdiğin değeri kendine veriyor olsaydın şimdi buraya kurtuldum diye konu açardın. O istemese boşanmaz mıydın yani?? Kavga Her ailede illaki olur ama adam yaptığından utanmadan suçluyor bide seni. Anılarım vardı demişsin.... Şimdi tek anın bu adam seni aldattı ve saygısız aşağılık biri olsun tek anın hemde. Hayat çok güzel devam ediyor. En sevdiğin şarkıyı aç tak kulaklığı dinle yürü. Saçmala gerekirse ama unut bu adamın zerresini unut. 😣😣

Kendi aldatılma hikayemi hatırlıyorum da öğrenince 10 gün yemek yiyememiştim ağzıma bir lokma atınca kusacak oluyordum gerçekten ‘midem almıyordu’. Öğrendikten ertesi gün o öldü mü diye kriz geçirdiğimi hatırlıyorum benim için o acı ölümden farksızdı çünkü. Sonraki günlerde evet dedim o öldü. Yasımı tutmalıyım ve sonra nefretimi yok etmeye çalışmalıyım ki onunla görülecek hesabım kalmasın ahiret, sonraki yaşam ne derseniz artık karşıma çıkmasın bir daha. Bu arada olaylar ortaya çıkınca yani diğer kadın bana yazınca tabiki suçlu ben oldum, aldatılan kadından başka kim olabilirdi ki zaten suçlu :KK70:
Ne halt olduğu ortaya çıktığı için sizden nefret edecek tabiki. Etsin boşverin. O nefret size değil aslında, kendi yediği haltlara ve beceriksizliğinden (!) ortaya çıktığı için yuvasının boş yere (!) yıkılmasına... nolur kendinizi suçlamayın ve nedenini düşünerek kendinizi yıpratmayın çünkü mantıklı bir nedeni yok olamaz da. Mutluyduk beni seviyordu diyorsunuz, bunu hissettiyseniz böyledir o zamanlar için ama nihayetinde insanlar değişebilir, herkesin gerçekliği farklıdır. Kendinize zaman verin ama emin olun iyileşeceksiniz.

çok zor inanın bir kadın için ihanet şu an seni çok iyi anlıyorum. Unutamayacaksın belki ama yaşamak zorundasın. Bir erkeğe bir daha güvenmek zor ama sabrın sonu selamet

Back
X