- 28 Şubat 2021
- 25
- 5
- 6
- Konu Sahibi Asyamm1907
Amaaan, herkes aldatılıyor.
Zamanla geçer.
Zamanla geçer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok dagaldim daha yeni yeni kendime geldim yazamadimKonuşmak karşılıklı olur ama sen gidersen nasıl konusucaz böyle olur mu Asyamm ama
Kusura bakmayin kac gundur kotuydum hic biseye bakamadim. Esim evetEşiniz mi? Biraz detay verseniz
Makale ne anlar duygulardan? Kac yas araligina sorulmus? Kac kisiye sorulmus? Benim icin acı listesinde bile yer almiyor mesela aldatilmak, bosanmak vs sorsalar aklima bile gelmezdiKim yakın acılar demiş arkadaşlar? Kimse iki acıyı kıyaslamıyor zaten. Hiç aldatılmadım duygusunu tahmin edebiliyorum ama bilmiyorum. Okuduğum bir makalede ölüm insanşara en acı veren şeydi. Aldatılmak da 2. Sıradaydı. Kıyas yok arada. Makaleyi bulursam paylaşıcam.
Bende aldatıldım, hoşgeldin bu kulübe. Acısı geçmiyor ama günden güne hafifliyor. Ama geriye elinde kalan şey
Tesekkur ederim iyiki varsinizdisardan görüldüğü kadar kolay olmayan duygulardan Bi tanesi allah sabır versin size de her aldatılan sevene de...
Keske geberseydi bana bu duyguyu yasatmasaydi dedim hepÖlümden daha ağır daha acı
Hem de ne adamlar var. Ciddi ciddi anlamiyorum ya beni seviyorsa ben de seviyorsam dursun. E sevmiyorsa gitsin baskasina gonul vermisse ben de veririm kalbim tas tutmadi ya. Ölumu bayilmak saniyorlar herhalde aldatma ile ayni cumle icinde kullanabildiklerine goreBen aldatildim bosandim. Anne ve babamı da kaybettim. Ölüm acısı ile aldatılma acısını kıyaslayabilirim. Bir şerefsiz aldatmış ya host pislik deyip hayatimdan attım. Ama ölüm acısı çok zor ilk günler çaresizlik sonra özlem sonra yoksunluk duyguları... Ayrıca aldatan şerefsizin yerine coook adam var da anne baba ölünce ikincileri yok.
ya beni galiba Bi çok insan yanlış anladi daha doğrusu ben yanlış ifade etmişim sonradan okuyuncaBen aldatildim bosandim. Anne ve babamı da kaybettim. Ölüm acısı ile aldatılma acısını kıyaslayabilirim. Bir şerefsiz aldatmış ya host pislik deyip hayatimdan attım. Ama ölüm acısı çok zor ilk günler çaresizlik sonra özlem sonra yoksunluk duyguları... Ayrıca aldatan şerefsizin yerine coook adam var da anne baba ölünce ikincileri yok.
Makale ne anlar duygulardan? Kac yas araligina sorulmus? Kac kisiye sorulmus? Benim icin acı listesinde bile yer almiyor mesela aldatilmak, bosanmak vs sorsalar aklima bile gelmezdi
Gelisimini tamamlamamis insanlar bu tarz seylere uzulurler. Hayat tecrubesi olmayanlar... Öl hastalik kayıp aile ici istismar siddet vs vs varken aldatilmak ne ayol. Defolsun gitsin dunyada erkek mi yo
kesinlikle katiliyorum. Ölseydi aciyi bi sekilde kabullenirdin. Ya aldatilmakya beni galiba Bi çok insan yanlış anladi daha doğrusu ben yanlış ifade etmişim sonradan okuyunca
fark ettim şimdi ölüm acısı ve aldatılma ayrılık acısı kıyaslaması yaparken ben Bi anne baba yada başka herhangi Bi yakın ölümüyle sevdiği adamın aldatması kıyaslaması yapmak istememişyim ordan kastım aynı kişi üzerinden iki olay kiyaslamasıydi yani Bi kocanın ölmesi ve seni aldatması kıyaslaması ikisi karsilastirilinca aldatılınca alınan yara çok daha acı bence
kendimi bu konuda nedense ifade etme gereği duydum şu anda![]()
Madem açık açık itiraf ediyor sende kanıtları topla git aç davanıKeske geberseydi bana bu duyguyu yasatmasaydi dedim hep
Kendinin halka arzini aciklamis beyefendi ustelik toptan ,hakikaten pazarlamadan anliyor, her yanim seninmis ..6 senedir evliyim. Esim karda yuzup izini belli etmeyenlerden. Pazarcidir kendisi. Bi sabah telefonu elime aldim dostuna attigi msjlari gordum
Her yanim senin olsun gulum.
Kadindan gelen msjlari silmis attiklarini unutmus. Birde bunca borcun sefaletin icinde yapti bana bunu. Kim bu dedigimde yuzume direk sevgilim demesi
Evimdeyim hala bana baski yapiyolar babanin evine git diye ama ben hic bi yere gitmiyorum. Bosanicam insallah kurtulucam.
Zaten elimde msjlari var kadinla konustum oda ses kaydinda. Babam ceza evinde o cikmadan hic bisy yapamam. Simdilik evden kovabildim abisinde kaliyor. Babam cikana kadar kopek gibi bakacaklar. Sonra defolup gidicek hayatimdanMadem açık açık itiraf ediyor sende kanıtları topla git aç davanı
Çocuğun var mı?
O işe gittiğinde topla bütün eşyanı evde eşya kalmasın tüm emeklerini al bir daha kullanamasın
Pantolonlarının ağ kısmını makasla kes sahip çıkamadığı uçkuru açık gezsin pislik herif
Biraz daha abartın ya yok yok en ağır acı aldatılmaktır.Ölümden daha ağır daha acı
Cok doğru. Aldatildim bosandim şimdi yine evliyim. Anam babam gitti onların yerine kimse yok ki. Aldatilinca ya kendini kahredip hayatını mahvediyorsun yada bitti deyip kendine hayatına daha güzel bakiyorsun. Adam iki şekilde de gününü gün ediyor. Karalar bağlamayın hanimlarHem de ne adamlar var. Ciddi ciddi anlamiyorum ya beni seviyorsa ben de seviyorsam dursun. E sevmiyorsa gitsin baskasina gonul vermisse ben de veririm kalbim tas tutmadi ya. Ölumu bayilmak saniyorlar herhalde aldatma ile ayni cumle icinde kullanabildiklerine gore![]()
Hiç sevmemiş sevilmemişsiniz. Sevdiğin yıllarca güvendiğin birinden kazık yemek kandırılmak başka erkek mi yok meselesinden daha ağır şeyler. Neden saldırır gibi yazıyorsunuz onı da anlamadım. Gelişimini tamamlamamış insanlr tabiriniz de ayrıca çok sığ olmuş. Kafanızla mutluluklarMakale ne anlar duygulardan? Kac yas araligina sorulmus? Kac kisiye sorulmus? Benim icin acı listesinde bile yer almiyor mesela aldatilmak, bosanmak vs sorsalar aklima bile gelmezdi
Gelisimini tamamlamamis insanlar bu tarz seylere uzulurler. Hayat tecrubesi olmayanlar... Öl hastalik kayıp aile ici istismar siddet vs vs varken aldatilmak ne ayol. Defolsun gitsin dunyada erkek mi yok![]()
Ne güzel normalleştirdiniz öyleAmaaan, herkes aldatılıyor.
Zamanla geçer.
Tabii hic sevmedim sevilmedim sevmeden evlendim cocuk yaptimHiç sevmemiş sevilmemişsiniz. Sevdiğin yıllarca güvendiğin birinden kazık yemek kandırılmak başka erkek mi yok meselesinden daha ağır şeyler. Neden saldırır gibi yazıyorsunuz onı da anlamadım. Gelişimini tamamlamamış insanlr tabiriniz de ayrıca çok sığ olmuş. Kafanızla mutluluklar
Bu arada tekrar etmekte yarar var bazıları ısrarla anlamıyor: kimse ölüm acısıyla aldatılma acısını KIYASLAMIYOR.(söylediğim makaleye ithafen)