IHANET :(

Kendinin halka arzini aciklamis beyefendi ustelik toptan ,hakikaten pazarlamadan anliyor, her yanim seninmis ..

Kuzum acikcasi cok zor bir surec haketmedigin seyler yasamak insani yipratir fakat eger adam kusurluysa ustelik seninki gibi yuzsuzse buna ne yapacaksin yani? Bosanmayi oyun saniyor is ciddiye bindiginde anlayacak neler yaptigini da sen elinde delil tutmaya bak
Elimde deliller var. Bi tane serefsiz abisi var beni arayip niye babanin evine gitmiyosun niye orda kaliyosun tek dertleri soyisimleri. Soy isminizide vermiyorum kardesinizide bosamiyorum evden de cikmiyorum essek gibi bakacaksiniz bana dedim. Son durum simdi bu. Babam ceza evinden cikana kadar sabredicem

Tabii hic sevmedim sevilmedim sevmeden evlendim cocuk yaptim🥴 hanimefendi esim bakin esim aldatsa yollarim gitsin yenisini bulurum kıran mı girdi erkeklere? Esime asik olduysam baskasina da olurum. Asik olmak sadece fiziksel degil güven duygusu da var isin icinde. Guven bittiyse ask biter zaten. Salak miyim oturup yas tutayim. Göz altı cizgilerimi arttıramam baskasina giden bi adam icin😂😂
Makale ne anlar duygulardan? Kac yas araligina sorulmus? Kac kisiye sorulmus? Benim icin acı listesinde bile yer almiyor mesela aldatilmak, bosanmak vs sorsalar aklima bile gelmezdi🙄

Gelisimini tamamlamamis insanlar bu tarz seylere uzulurler. Hayat tecrubesi olmayanlar... Öl hastalik kayıp aile ici istismar siddet vs vs varken aldatilmak ne ayol. Defolsun gitsin dunyada erkek mi yok 😁
bana bu paragraf bi kaç ay öncesini hatırlattı. aynı duyguları taşıyodm umrumda olmaz umursamam kim takar böyle Birini vs. herkesin sevgi kriteri farklıdır ben o kişiyi koyduğum konum çok farklıydı sebepsiz yere hiç bir mantık icermeden sevmiştim ve ergenligimde sevmiştim çocukluk sevgisi nedensiz yani. hala daha aynı şekilde de seviyorum belki daha fazla bunun başının yaşla belki alakası var ama şu anda ki duygularım yaş la olacak şey değil sevginin yaşı yok ve o benim arkadaşımdı sirdasimdi abimdi ne biliyim herşeyi Di o benim için taki Bi kaç ay öncesine kadar mesajları görene kadar. bazı olaylar yaşanmadan anlaşılmıyor haa belki yaşadınız ve o yüzden yorum yapıyorsunuz bilemem. burda da herkesin biseyleri yaşadiginda verdiği tepkilerdeki farklılıklar karşıdaki insanı koyduğunuz konum vs işin içine giriyo bence. ben evet çok sevdim ayrıldım hala da seviyorum belki aldatılmış olmama rağmen hatta Bi çok olaya rağmen üzülüyorum ama ayrıldım o güce sahibim bazen kendime bile kızarım üzüldüğüm icin ama herkes aynı tepkiyi veremez buna da saygı duyarım.

Elimde deliller var. Bi tane serefsiz abisi var beni arayip niye babanin evine gitmiyosun niye orda kaliyosun tek dertleri soyisimleri. Soy isminizide vermiyorum kardesinizide bosamiyorum evden de cikmiyorum essek gibi bakacaksiniz bana dedim. Son durum simdi bu. Babam ceza evinden cikana kadar sabredicem
İnşallah bi on önce hayatıniz yoluna girer o delileri kopyalayıp başka yerlerde saklı tutun ben yapmadım elimdeki delilleri sildi birileri tek yerde tutmayın sakın. önemli çünkü

Makale ne anlar duygulardan? Kac yas araligina sorulmus? Kac kisiye sorulmus? Benim icin acı listesinde bile yer almiyor mesela aldatilmak, bosanmak vs sorsalar aklima bile gelmezdi🙄

Gelisimini tamamlamamis insanlar bu tarz seylere uzulurler. Hayat tecrubesi olmayanlar... Öl hastalik kayıp aile ici istismar siddet vs vs varken aldatilmak ne ayol. Defolsun gitsin dunyada erkek mi yok 😁
Sen onu bir de evlat kaybedenlere sor en acı şey budur bence..birde ufak kaybetmişsen.. ben yaşamadım ama en zor şey evlat kaybıdır anne baba dan bile acı..

bana bu paragraf bi kaç ay öncesini hatırlattı. aynı duyguları taşıyodm umrumda olmaz umursamam kim takar böyle Birini vs. herkesin sevgi kriteri farklıdır ben o kişiyi koyduğum konum çok farklıydı sebepsiz yere hiç bir mantık icermeden sevmiştim ve ergenligimde sevmiştim çocukluk sevgisi nedensiz yani. hala daha aynı şekilde de seviyorum belki daha fazla bunun başının yaşla belki alakası var ama şu anda ki duygularım yaş la olacak şey değil sevginin yaşı yok ve o benim arkadaşımdı sirdasimdi abimdi ne biliyim herşeyi Di o benim için taki Bi kaç ay öncesine kadar mesajları görene kadar. bazı olaylar yaşanmadan anlaşılmıyor haa belki yaşadınız ve o yüzden yorum yapıyorsunuz bilemem. burda da herkesin biseyleri yaşadiginda verdiği tepkilerdeki farklılıklar karşıdaki insanı koyduğunuz konum vs işin içine giriyo bence. ben evet çok sevdim ayrıldım hala da seviyorum belki aldatılmış olmama rağmen hatta Bi çok olaya rağmen üzülüyorum ama ayrıldım o güce sahibim bazen kendime bile kızarım üzüldüğüm icin ama herkes aynı tepkiyi veremez buna da saygı duyarım.
Peki ayrildiktan sonra pesinizi biraktimi pisman oldumu :(

Madem açık açık itiraf ediyor sende kanıtları topla git aç davanı
Çocuğun var mı?
O işe gittiğinde topla bütün eşyanı evde eşya kalmasın tüm emeklerini al bir daha kullanamasın
Pantolonlarının ağ kısmını makasla kes sahip çıkamadığı uçkuru açık gezsin pislik herif
3 yasinda bi kizim var. Meslekte onemli degil bi anne evladi icin her isi yapar. Sadece bu sureci atlatmak cok zor.ailesinin de tepkisini gorunce iyice migdem bulandi. Resmen bu gunu bekliyolarmis bosanmami bekliyo hepsi

Peki ayrildiktan sonra pesinizi biraktimi pisman oldumu :KK43:
tabiki hayır ben evden ayrıldığım gün sosyal medyadan direk hesap açıp başka kızların peşine düştü. hatta Bi kaciyla buluşmuş neler neler yapmışlar kulağıma geldi. zaten yapsa da pişmanlık gösterilerine asla inanmazdım çünkü ilk yakaladığında hamileydim ve çocuğum hatrina Bi şansın var dedim durdum özürlerini izledm sadece. ama öğrendiğim bisey aldatma ve şiddet Bi kere affettin mi hep tekrarı olan olaylar. istersen de ömrünün sonuna kadar kısır döngüye girecek şeyler. ben bu döngüyü evden ayrılarak bozdum oda bu sefer evden ayrıldığım için peşime düşmedi. kafam rahat Bi yandan yani

tabiki hayır ben evden ayrıldığım gün sosyal medyadan direk hesap açıp başka kızların peşine düştü. hatta Bi kaciyla buluşmuş neler neler yapmışlar kulağıma geldi. zaten yapsa da pişmanlık gösterilerine asla inanmazdım çünkü ilk yakaladığında hamileydim ve çocuğum hatrina Bi şansın var dedim durdum özürlerini izledm sadece. ama öğrendiğim bisey aldatma ve şiddet Bi kere affettin mi hep tekrarı olan olaylar. istersen de ömrünün sonuna kadar kısır döngüye girecek şeyler. ben bu döngüyü evden ayrılarak bozdum oda bu sefer evden ayrıldığım için peşime düşmedi. kafam rahat Bi yandan yani
Benimki bana sevgilim dedi direk. Yedi bi kac tane tokat tepki vermedi hic. Ozur dileme falan vs hicbisey yok. Aksine babamin durumu belli olana kadar bekliceksiniz dedim. Ben hala kendi evimdeyim bugun amcaoglu ve abisi gelecek konusmaya belki onuda getirirler bilmiyorum. Gormeyide istemiyorum ama sormak istediklerim var. Icimdekileri yuzune kustuktan sonra hayatimdan defolmasini bekliyorum

Benimki bana sevgilim dedi direk. Yedi bi kac tane tokat tepki vermedi hic. Ozur dileme falan vs hicbisey yok. Aksine babamin durumu belli olana kadar bekliceksiniz dedim. Ben hala kendi evimdeyim bugun amcaoglu ve abisi gelecek konusmaya belki onuda getirirler bilmiyorum. Gormeyide istemiyorum ama sormak istediklerim var. Icimdekileri yuzune kustuktan sonra hayatimdan defolmasini bekliyorum
hiç bisey degismiyo inan bana istediğin kadar haykır bağır çağır istersen evi bile başına yikabilirsin ama kendine ediyosun o hiç bisey hissetmiyo senin karşında. biseyler yapacaksan güçsüz gösterme kendini kesinlikle ve kendini yıpratma hiç Bi şekilde

hiç bisey degismiyo inan bana istediğin kadar haykır bağır çağır istersen evi bile başına yikabilirsin ama kendine ediyosun o hiç bisey hissetmiyo senin karşında. biseyler yapacaksan güçsüz gösterme kendini kesinlikle ve kendini yıpratma hiç Bi şekilde
Geldiklerinde nasil davranacagimi ne soyleyecegimi bilmiyorum cunku o kadar asagliklarki babam bosanmak icin beni bekleyin demesine ragmen abisi arayi babani niye bekliceksinki diyo. Baslarina bela almadan kurtulmak istiyolar babami taniyolar cunku. Is babama kaldigi icin gerildiler hergun ariyolar ya geliyolar

Hiç sevmemiş sevilmemişsiniz. Sevdiğin yıllarca güvendiğin birinden kazık yemek kandırılmak başka erkek mi yok meselesinden daha ağır şeyler. Neden saldırır gibi yazıyorsunuz onı da anlamadım. Gelişimini tamamlamamış insanlr tabiriniz de ayrıca çok sığ olmuş. Kafanızla mutluluklar😌

Bu arada tekrar etmekte yarar var bazıları ısrarla anlamıyor: kimse ölüm acısıyla aldatılma acısını KIYASLAMIYOR.(söylediğim makaleye ithafen)
Hiç sevmemiş seçilmemişsiniz ağır olmuş. Belli kii sen de sevmişsin ama sevilmemissin...

Hiç sevmemiş seçilmemişsiniz ağır olmuş. Belli kii sen de sevmişsin ama sevilmemissin...
Kendisi hakarette bulunmuş aksine . Ben aldatılmadım aldatan sevdiğim güvendiğim yıllarımı harcadığım bir insansa da kırılırım üzülürüm. Başka erkek mi yok ne demek tabak mı bardak mı bu yenisini alırım. Tabi ki boşanırım bu benim kırmızı çizgim ayrı konuşar. Hiç üzülmezmiş ya demek ki gerçekten sevmemiş sevilmemiş. (Kıyas yok abartı yok hakaret yok)

Geldiklerinde nasil davranacagimi ne soyleyecegimi bilmiyorum cunku o kadar asagliklarki babam bosanmak icin beni bekleyin demesine ragmen abisi arayi babani niye bekliceksinki diyo. Baslarina bela almadan kurtulmak istiyolar babami taniyolar cunku. Is babama kaldigi icin gerildiler hergun ariyolar ya geliyolar
sadece sus ben bağırdım çağırdım evi yıktım neredeyse sonuç sıfır ama sustuğum zaman daha çok sinir oldular. evden çıkarken kadın yani annesi bizdeydi o zaman baya bağırdı çağırdı saydı sövdü neredeyse ama ben sustum tam çıkarken de tek Bi cümle kurdum sizle öbür dünyada hesaplascam ben dedim. kadın sustuğum ayrı gerildi son cümleme ayrı susmak her zaman karsi tarafı dağa çok geriyor emin ol
içinde kalanlar elbet var olacakda benim de var bilirim bunu ama gel buraya yaz aynı durumda olanlara özel mesaj at ne biliyim al Bi kağıt oraya yaz ama onlara güçsüz görünme kesinlikle

Son düzenleme:
Kendisi hakarette bulunmuş aksine . Ben aldatılmadım aldatan sevdiğim güvendiğim yıllarımı harcadığım bir insansa da kırılırım üzülürüm. Başka erkek mi yok ne demek tabak mı bardak mı bu yenisini alırım. Tabi ki boşanırım bu benim kırmızı çizgim ayrı konuşar. Hiç üzülmezmiş ya demek ki gerçekten sevmemiş sevilmemiş. (Kıyas yok abartı yok hakaret yok)
Sen üzül yahu ben üzülmem zorla mı!! Kadını aldatan adama üzülen üzülsün. Adam pür neşe hayatını yaşarken bulunmaz hint kumaşı ya ağlayan ağlasın!!

Ay delirm Alma böyle insanlari evine. Hersey beklenir. Cok kötü bi His geldi icime. Kapiya gelince Ara polisi.

Biraz daha abartın ya yok yok en ağır acı aldatılmaktır.
Ölümden daha ağır bir acı dediğinizs göre evinizden bir cenaze çıkmamış demektir, ne diyeyim Allah yaşatmasın.

Ölüm Allahtan gelen bir olgu. Kabullenmek daha kolay. Ölümün tesellisi var. Sizin gibi düşünmüyorum. Ben ölüme çok soğuk kanlı yaklaşıyorum. Ölüm bir kaybediş değil.

Ihanet de ölüm acısıyla beraber dünya güvenilmez bir yere dönüsüyor .

Ya siz kimseye sonsuz güvenip ihanete uğramadınız hiç ya da kimseye tam anlamıyla sırtınızı yaslamadığınız için ihanet çok önemsiz kalıyor.

Aldatilmak sen.ne kotu bi duygusun. Kalbimin ortasina saplanmis bir bicak. Orda oyle duruyo . Aci cekiyorum yanimda olun konusun benimle :KK43:
Düsüncesi bile korkunç sevdigin adamin baska bir kadini düsunmesi onla birlikte olmasi kabul edilir degil ayrilirdim tavsiyemdir budur .

Back
X