IHANET :(

Hem de ne adamlar var. Ciddi ciddi anlamiyorum ya beni seviyorsa ben de seviyorsam dursun. E sevmiyorsa gitsin baskasina gonul vermisse ben de veririm kalbim tas tutmadi ya. Ölumu bayilmak saniyorlar herhalde aldatma ile ayni cumle icinde kullanabildiklerine gore🥴
Ooo tamda mügeme yakisir cümleler 😍😍😍

Ölüm Allahtan gelen bir olgu. Kabullenmek daha kolay. Ölümün tesellisi var. Sizin gibi düşünmüyorum. Ben ölüme çok soğuk kanlı yaklaşıyorum. Ölüm bir kaybediş değil.

Ihanet de ölüm acısıyla beraber dünya güvenilmez bir yere dönüsüyor .

Ya siz kimseye sonsuz güvenip ihanete uğramadınız hiç ya da kimseye tam anlamıyla sırtınızı yaslamadığınız için ihanet çok önemsiz kalıyor.
İlginç bir bakış açınız var, saygı duyarım.
Bende sizin gibi düşünmüyorum. Ölüm bir kaybediştir, Allah'tan gelen, doğanın bir kanunu olabilir ama sonuçta bir insanın hayatını kaybetmesidir. Ölümün tesellisi olduğunu sanmıyorum, giden asla geri gelmez.
Ama ihanet öyle değil, bir ihanete uğradığında yıllar içerisinde bunu aşabilir, belki yeniden güvenebilirsin.
İhanet bambaşka birşey, ölüm acısıyla kıyaslanamaz. Çook ihanete uğradım, hemde en yakınlarım tarafından ama ölüm acısının, o yokluk hissinin yakınından bile geçemedi ihanet acısı.

Bende sizin gibi düşünmüyorum. Ölüm bir kaybediştir, Allah'tan gelen, doğanın bir kanunu olabilir ama sonuçta bir insanın hayatını kaybetmesidir. Ölümün tesellisi olduğunu sanmıyorum, giden asla geri gelmez.
Ama ihanet öyle değil, bir ihanete uğradığında yıllar içerisinde bunu aşabilir, belki yeniden güvenebilirsin.
İhanet bambaşka birşey, ölüm acısıyla kıyaslanamaz. Çook ihanete uğradım, hemde en yakınlarım tarafından ama ölüm acısının, o yokluk hissinin yakınından bile geçemedi ihanet acısı.
Cok seversin ihanet eder ayrilirsin yillar sonra ölür üzülursun insan oglu herseyi zamanla aşar hatta ölumlere bile zamanla alisir ama bir gercek varki ölümden baska herseye care bulunur ..İnsan asik olur bir erkek gider bin erkek gelir sevecek asik olacak cok insan bulma sansi vardir yaşayan her canli icin lakin ölüm bambaska söyleyeceklerin yasayacaklarin hersey yarim kalir yaşar ama eksik yasar Allah sevdilerimizin acisiyla sinamasin Allaha hergece duamdir evlatlarimdan önce alsın canımı.

Cok seversin ihanet eder ayrilirsin yillar sonra ölür üzülursun insan oglu herseyi zamanla aşar hatta ölumlere bile zamanla alisir ama bir gercek varki ölümden baska herseye care bulunur ..İnsan asik olur bir erkek gider bin erkek gelir sevecek asik olacak cok insan bulma sansi vardir yaşayan her canli icin lakin ölüm bambaska söyleyeceklerin yasayacaklarin hersey yarim kalir yaşar ama eksik yasar Allah sevdilerimizin acisiyla sinamasin Allaha hergece duamdir evlatlarimdan önce alsın canımı.
Şunu anlatmak istemiştim bende.
Evet ölüm bir kaybediştir. İhanette güvenini kaybetmektir. Güven tekrar kazanılır ama ölen biri tekrar kazanılamaz.
Öyle tabi ama çocuklarda genelde anne babalarından önce ölmek için dua ediyorlar. Ben her gece öyle dua ederim. Allah onların ölümünü göstermesin, Allah size de evlatlarınızın yokluğunu göstermesin. 🤗

Ihanet ederek giden kişi bir daha hayatıma giremez . Orada kaybedilen şey kişiden ziyade hisler duygular güven, sevme sevilme ihtiyacı...

Kaybetmenin yanında, değersiz hissetme, başkasına tercih edilme duyguları da önplanda oluyor.

Çok sevdim ben. Benden organlarımi istese verirdim. O derece hem güveniyordum hem seviyordum. Hayatım boyunca sırtımı yaslayabileceğim tek insan olarak görüyordum. Böyle birinden ihanet gördüm ben. Belki de o yüzden bu kadar acı çektim. Ölseydim bu kadar acımazdı diye düşünüyordum. Bu ihanetten sonra artik hicbir şeye üzülmüyorum. Eskisi gibi duygusal değilim. Her şeye rasyonel bakabiliyorum.

Allah evlat acısı kardeş acısı vermesin tabi. Daha büyük acı yok dediğim her konuda daha büyük acılarla sınandım. Yine de büyük konuşmamak lazım

Ölümden sonra en acı sey boşanma diye okumuştum ben. Şahsen aldatılmak beni o kadar üzecek bir şey değil, aksine insan nefret ve öfke duyar aldatan kişiye. ölümle kıyaslanacak bir şey değil bence.
kesinlikle katiliyorum hatta ben daha cabuk unutuyorum aldatan kisiyi daha acisiz iyiki simdi ögrendim falan diyorum.

Back
X