- Emoji Skoru
- 260
- Puanlar
- 23
Kizlar lutfen yardim edin.Kocam instagramda kixlara selam yaziyor.takib atiyor.2 haftadir konusmuyoruz baska bir şey yuzunden.yuzume bakmiyor.baskasina aşık olma çabası gosteriyor sanırım.Onu nasil kendime dondure bilirim??İnstagramda fake hesap acib kendisiyle konussam mi??yaptiklarini yuzune vurmeyacagim.Siz olsaydiniz ne yapardiz?kesinlikle bosanmayi dusunmuyorum
Kizlar kocam kimseye aşık degil ama aramaya baslamis .ben de karşısını almak istiyorum.Boşanamam zaten 2ci evliligim
Sonunu buna bağladınız ya, ciddiye alıp cevap yazamıyorum. Üzüldüm sizin adınıza. Ne diyelim, boynuza devam.kesinlikle bosanmayi dusunmuyorum
Ben olsam kapının önüne koyardım. Ama siz ısrarla yapmayacağınıza göre kenarda oturup üzüleceksiniz. Yapacağınız başka bir şey yok.Kizlar lutfen yardim edin.Kocam instagramda kixlara selam yaziyor.takib atiyor.2 haftadir konusmuyoruz baska bir şey yuzunden.yuzume bakmiyor.baskasina aşık olma çabası gosteriyor sanırım.Onu nasil kendime dondure bilirim??İnstagramda fake hesap acib kendisiyle konussam mi??yaptiklarini yuzune vurmeyacagim.Siz olsaydiniz ne yapardiz?kesinlikle bosanmayi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?