bosanmayi düsünüyorum canim...esim hata yaptim diye kabul ediyor sonrada tamam bosanalim diyor öyle iste
o adam bunları yaparken çocuklarını düşünmüşmü.yuvasını düşünmüşmü. hayır.
eğer bir kadın bunu yapsa erkek anında, kapıya koyardı.
aynı şey erkek içinde olmalı.
çifte standarta gerek yok.
eylem aynı, aldatma aynı.
neden hep veren kadın olsun göz yuman, acı çekip buna göz yumup, affeden.
erkeklerin namusları varda kadınların namusları ve bir namus anlayışları yokmu.onların da bu,namuslarına yapılmış bir terbiyesizlik ve ahlaksızlık değil mi
..
bunu namussuzluk olarak görmeleri ve kabul etmemeleri neden yanlış olsun. bu konularda yapıcı olmak isteyen olsun .
ama farklı düşünenleride suçlamayın sakın.
hea ,anlamak istediğim gibi anladım öyledir, öyledir.ben demek istedim ki erkeklerde kadınlarda aynı muamaleyi görmeli fakat toplumumuz öle düşünmüyor çok yanlış demek istedim
siz heralde anlamak istediğiniz gibi anladınız
çocuk meselesine gelince anne ve baba sevigsini hiçbişey dolduramaz ondan dolayı cocuklar için tekrar iyice düşünün dedim
bu kadar
o adam bunları yaparken çocuklarını düşünmüşmü.yuvasını düşünmüşmü. hayır.
eğer bir kadın bunu yapsa erkek anında, kapıya koyardı.
aynı şey erkek içinde olmalı.
çifte standarta gerek yok.
eylem aynı, aldatma aynı.
neden hep veren kadın olsun göz yuman, acı çekip buna göz yumup, affeden.
erkeklerin namusları varda kadınların namusları ve bir namus anlayışları yokmu.onların da bu,namuslarına yapılmış bir terbiyesizlik ve ahlaksızlık değil mi
..
bunu namussuzluk olarak görmeleri ve kabul etmemeleri neden yanlış olsun. bu konularda yapıcı olmak isteyen olsun .
ama farklı düşünenleride suçlamayın sakın.
hea ,anlamak istediğim gibi anladım öyledir, öyledir.
anne baba ayrılınca çocuklarda ayrılmıyor o ebeveynlerden yine onların anne ve babası
.ve o sevgiyi yine verirler. illa beraber olunca sevgi olur ,ayrılınca sevgi biter diye birşey söz konusu değil zaten.gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?