dicekk pek fazla söz yokk vereliniortak1yıldan fazla üyeliği varmış belki iğrenç fantezilerini gerçekleştirmiştir bile !
Bu erkekler neden böyle hiç anlamıyorum,evde gül gibi karısı çoluk çocuğu varken neden mutluluğu başka yerlerde arıyorlar.
Tatmin olamıyorlar çünkü ,müthiş bir tatminsizlik var bazı erkeklerde.Tamam evlilik yada ilişki yürümüyor diyelim o zaman ayrılın yada boşanın canım aldatmak da neyin nesi.Ne hakkınız var kendiniz gibi karşınızdakini de küçültmeye.
Evet aldatan erken bayağıdır,küçülmüştür,karakteri hiç oturmamış canlıdırHele bunu göz göregöre inkar edenler de zavallıdır.
Hiç abartmıyorum eğer aldatılırsam tek dakika durmam pılımı pırtımı toplarım ve giderim.Ne malum ikinci kez yapmayacağı,hem ben sürekli onu mu kontrol edeceğim.
Ya siz ? sürekli onu mu kontrol edeceksiniz internetteki hesaplarını telefonunu incelemeye mi alacaksınız arkadaşım ,nasıl sindirecek nasıl aynı yatağı paylaşacaksınız .
Hayat sizin hayatınız bunlar benim düşüncelerim elbette.İster herşeyi sindirip bu evliliğe devam eder aldatılmayı da göze alırsınız.
Ya da herşeye son noktayı siz koyarsınız.Karar gene sizin.Ne diyim Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?