keşke bu kadar fevri olmasaydınız aldatma asamasında mı,yoksa dlga mı geçiyor daha iyi anlardınız.bakın polisler bile baskın yapmadan önce aylarca gözlüyor karsısındakini o sekidle düşünebilseydiniz keşke.
şimdi iki ucu da harap bu değneğin.
ama aldatmaya hazırlanıyormus evet bu çok aşikar.Şimdi bunun cevabını sizin yüreğiniz verecek.
boşanmalı mısın?boşanmamalı mısın?
belki de bir süre hareketlerini gözlemlemelisin..
bence biraz yapıcı olalım ortada çocuklar var
aldatan kadın nasıl muamele görüyorsa erkek de aynı muameleyi görmesi lazım ama artık toplumda tabu haline gelmiş bunu kabullnemiyoruz
ama çocuklar için bir şans daha verilmeli
zira anne ve baba sevgisinin yerini hiçbişi dolduramaz
bence biraz yapıcı olalım ortada çocuklar var
aldatan kadın nasıl muamele görüyorsa erkek de aynı muameleyi görmesi lazım ama artık toplumda tabu haline gelmiş bunu kabullnemiyoruz
ama çocuklar için bir şans daha verilmeli
zira anne ve baba sevgisinin yerini hiçbişi dolduramaz
beni yanliz birakmadiginiz icin allah sizlerden razi olsun,burda gurbetteyim sizlerden baska derdimi anlatacak kimsem yok iyiki varsiniz....ben dünden beri kendimde degilim...gözyasim dinmiyor..dayanayim bagri yeni eve tasinana kadar idare ediyim diyorum ama icim kaldirmiyor...beklemiyordum böyle bisey ama hayat iste sürprizler ile dolu..esimin sitede üyeliyi ise 1 yildan fazlaymis birde yeminler ediyor bulusmamis kimseler ile diye ama inanilacak bir tarafi kalmadi bu isin...son zamanlarda cinsel hayatimizda pek iyi sayilmaz zaten 3-4 gün öncede tutturdu git memleketine anneni babani gör diye-bende yok askim dedim simdi masraf yapmiyalim tasinacagiz dedim...birde seviniyorum kocam cok anlayisli beni senede 2-3 defa izine gönderiyor diye aklimdan bile gecmiyordu ki benim esim bu duruma düser diye...görünüste cok namusludur cok gururludur ama iste gururun böyleside var demek parali kadinlar ile bile mesajlasmis düsünebiliyormusunuz...Bunlari yasamak cok agir insanin ici parcalaniyor,cigerlerim agrdi ya..böyle 1 hafta 10gün kadar uyumak istiyorumki uyandigimda acim biraz olsun hafiflemis olsunki atlatabiliyim ama sadece basimi salliyorum olamaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?