Anlatmaya nasıl başlıcagimi bilmiyorum gerçekten kendimi çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargilamadan kinamadan yorumlar yapın birilerinin fikrine ihtiyacım var .Geçen sene bu aylarda erkek arkadaşımın beni aldattigini öğrendim ve ayrilmistim ve 3 ay boyunca bana bir şekilde ulaşıp sürekli yalvarip pişman olduğunu dile getirdi ihtiyaçları için gittiğini ve sonra pişman olduğunu aralarında bir şey gecmediğini söylemişti ve ben bir hata yapıp bu kızla buluştum aralarında bir şey geçmiş mi dinlemek için ve kız bana öpüşme dışında bir şey gecmediğini sadece bir kaç defa buluştuklarini onunda dışarda olduğunu söylemişti ve ben bir kaç ay sonra erkek arkadaşıma bir şans daha verdim ocak ayında tekrar barıştim degisicegine inandım pişman olduğuna inandım ve Şubat ayında sevgilim trafik kazası geçirdi 4 ay evde yatmak zorunda kaldı bu 4 ay içinde sürekli yanına gittim geldim her anlamda yardimci olmaya çalıştım sonra büyük bir ayrılık yaşadık onunda hataları vardı benimde nisan ayında ayrıldık temmuz ayında yine baristik ve yeni sayfa açıcaz bazı hatalarımizi artık yapmicaz diyorduk.Bu kızla ilgili sorduğum sorulara hep aramda hiçbir şey geçmedi evime gelmedi senle ayriyken konusmadim zaten 4 senelik ilişkim onun yüzünden mahvoldu adını anma diye cevaplar aldım her şey yolundaydi hatta eskisinden daha iyiydik ama sonra içimde kötü hisler olmaya başladı sordum yine aynı cevapları aldım ve sonra Öyle bir şey oldu ki bu beni aldattığı kızla konuşma imkanım oldu ve kızın sevgilim ayağını kirdiginda evine ziyarete geldiğini sevgiliminde haberi olduğunu öğrendim her ayrildigimizda ve kavgamizda bu kıza yazdığını ve bu kızla buluştuğunu senden başka kimse giremez dediği eve o kızında girdiğini ve o kızla beni aldattığı zaman aralarında ileri boyutta bit şey geçtiğini öğrendim ikiside ilişkiye girmedik lerini söylüyor ama o aşamaya kadar her şeyi yaşadıklarını biliyorum ikiside yalancı ve yalan söyledikleri yerler var emin olamıyorum .
Sadece emin olduğum şey temmuzda baristigimizdan sonra kıza ne yazmış ne de başka bir şey yapmış ve kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri kızda yalancı o da ve ben bunları bilmezken onunla birlikte oldum belki yanlış bir şey yaptım ama yaptım 5 senedir hayatımda olduğu için onunda benden başkasına dokunmadigini düşünüyordum ve o da olmadığına dair yeminler ediyordu bunlar ortaya çıkınca başta ınkar etti sonra sen o zamanlar baskaydin aramızda bunlar geçmiyordu bende cinsel ihtiyaç duyuyordum seninle yaşadıktan sonra hiçbir kıza yer vermedim dedi ama ettiği boş yere yeminler yalanlar sözler ki ben kızla buluşmadan önce gecen sene bu kızla buluşup bu olanları bana söylememesi için tembihlemis. 5 sene olmuştu ayrıldım bitirdim içimde kalmasin diye defalarca buluştum her şeyi yüzüne vurdum ama yine karşıma çıkıyor konuşuyor arıyor bir şeyler oluyor ne yapmalıyım bu kızda aynı mahallede kendimi eksik hissediyorum sanki onunla yaşadıktan sonra benimle yaşadıkları onu özlmesine sebep olmuş ondan ayrı TAD almış gibi hissediyorum ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum som kez buluşup her şeyi konuşup öyle mi tamamen silmeliyim ne yapmalıyım
Sadece emin olduğum şey temmuzda baristigimizdan sonra kıza ne yazmış ne de başka bir şey yapmış ve kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri kızda yalancı o da ve ben bunları bilmezken onunla birlikte oldum belki yanlış bir şey yaptım ama yaptım 5 senedir hayatımda olduğu için onunda benden başkasına dokunmadigini düşünüyordum ve o da olmadığına dair yeminler ediyordu bunlar ortaya çıkınca başta ınkar etti sonra sen o zamanlar baskaydin aramızda bunlar geçmiyordu bende cinsel ihtiyaç duyuyordum seninle yaşadıktan sonra hiçbir kıza yer vermedim dedi ama ettiği boş yere yeminler yalanlar sözler ki ben kızla buluşmadan önce gecen sene bu kızla buluşup bu olanları bana söylememesi için tembihlemis. 5 sene olmuştu ayrıldım bitirdim içimde kalmasin diye defalarca buluştum her şeyi yüzüne vurdum ama yine karşıma çıkıyor konuşuyor arıyor bir şeyler oluyor ne yapmalıyım bu kızda aynı mahallede kendimi eksik hissediyorum sanki onunla yaşadıktan sonra benimle yaşadıkları onu özlmesine sebep olmuş ondan ayrı TAD almış gibi hissediyorum ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum som kez buluşup her şeyi konuşup öyle mi tamamen silmeliyim ne yapmalıyım