Ben erkek arkadaşım suçsuz o tertemiz tüm suç kızda demedim .Aranızda fark göremiyorum diyorsunuz ben 5 senedir bu kişiyle beraberim ve son 1 senedir evine gidip geliyorum. O kız ise tanıştığı 2.gun evine gitmiş daha tanımadan etmeden .Evet bende bir şeyler yaşadım ınkar etmiyorum belki benimde adım anılacak ama bir kişiyle güvenip yaşamak vardır bir de 10 20 kişiyle yaşamak vardır .Kızın yüzüne karşı beni sevdiği söylendiği halde yatıp kalkiyorsa ben kıza üzülmem .Beni tutupta o kızla bir tutmussunuz ben hepinizi birer abla olarak gördüğüm için sizden akıl almak istedim gerçekten kırıcı yorumlar yapıyorsunuz"kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri"
Bence bu kiz sevgilim dediginiz yaratiktan daha serefli namuslu. Her firsatta kiza yazmis bulusmus beraber olmus. Sizin kadar bu kizla da gecmisi var. Siz de evine gitmissiniz siz de beraber olmussunuz. Fark göremedim ikiniz arasinda acikcasi. Sagda solda sizin icin de böyle bahsetmedigi ne malum? Terbiyesiz yaratik hem iki kizla da beraber ol hem de konusacaklarini ögrenince yalan söylet. Kiz zaten yollu benim sevgilime zorla yanasmis sevgilimin sucu yok aslinda kafasindaysaniz devam edin affedin. Niyeyse yakalanana ispatlanana kadar inkar ederler, cikis yolu bulamayinca sadece tek seferlikti, ihtiyac icindi, bosluktaydim, seni kaybettigimi sanmistim, sevdigim tek kadin sensin... diger üyeler doldurur geri kalan bahaneleri.
Burada acmaniz gereken baslik" bir pislikten kurtuldum, sizden psikolojik destek istiyorum" olmaliyken acaba söyle mi yapsam böyle mi konussam, aslinda böyleydi söyleydi...
Ben erkek arkadaşım suçsuz o tertemiz tüm suç kızda demedim .Aranızda fark göremiyorum diyorsunuz ben 5 senedir bu kişiyle beraberim ve son 1 senedir evine gidip geliyorum. O kız ise tanıştığı 2.gun evine gitmiş daha tanımadan etmeden .Evet bende bir şeyler yaşadım ınkar etmiyorum belki benimde adım anılacak ama bir kişiyle güvenip yaşamak vardır bir de 10 20 kişiyle yaşamak vardır .Kızın yüzüne karşı beni sevdiği söylendiği halde yatıp kalkiyorsa ben kıza üzülmem .Beni tutupta o kızla bir tutmussunuz ben hepinizi birer abla olarak gördüğüm için sizden akıl almak istedim gerçekten kırıcı yorumlar yapıyorsunuz"kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri"
Bence bu kiz sevgilim dediginiz yaratiktan daha serefli namuslu. Her firsatta kiza yazmis bulusmus beraber olmus. Sizin kadar bu kizla da gecmisi var. Siz de evine gitmissiniz siz de beraber olmussunuz. Fark göremedim ikiniz arasinda acikcasi. Sagda solda sizin icin de böyle bahsetmedigi ne malum? Terbiyesiz yaratik hem iki kizla da beraber ol hem de konusacaklarini ögrenince yalan söylet. Kiz zaten yollu benim sevgilime zorla yanasmis sevgilimin sucu yok aslinda kafasindaysaniz devam edin affedin. Niyeyse yakalanana ispatlanana kadar inkar ederler, cikis yolu bulamayinca sadece tek seferlikti, ihtiyac icindi, bosluktaydim, seni kaybettigimi sanmistim, sevdigim tek kadin sensin... diger üyeler doldurur geri kalan bahaneleri.
Burada acmaniz gereken baslik" bir pislikten kurtuldum, sizden psikolojik destek istiyorum" olmaliyken acaba söyle mi yapsam böyle mi konussam, aslinda böyleydi söyleydi...
Erkek arkadaşınızla birlikte olduğunuz için kendinizi ona ait hissediyorsunuz ve çaresizliğinizin esas nedeni bu.Ama siz ona ait değilsiniz bedeniniz size aittir.
Şöyle yapalım onunla bi 10 yıl sonrasını düşünüp hayal edin eğer aydınlık bi gelecek görüyorsanız tamam affedin.Ama bence cevabı ikimizde biliyoruz tünelin ucu b.mb..k bi yere çıkıyor :) Sırf birlikte oldunuz diye neden kendinizi karanlık belirsiz tekinsiz bir adama adayasınız ki? Emin olun dünyada bu tip şeyleri önemsemeyen binlerce dürüst adam vardır.Yoksa da yoktur en azından aldatılarak kandırılarak yaşamazsınız.
Elbette seneler geçirmişsiniz unutmak zor olacaktır anılar can sıkacaktır.Ama eğer kendinizi meşgul edecek hobiler veya işte çalışıyorsanız işle ilgili okuyorsanız okulla ilgili meşgaleler bulursanız bu süreç daha zararsız olacaktır.İnsan ne yaparsa boşluktan yapar kendinizi boşlukta bırakmayın kafanız hep bir şeylerle meşgul olsun.
Yaptığınız yorumdan dolayı size teşekkür ederim .Ben gerçekten kendimi çaresiz hissettigim ve sağlıklı karar veremedigim için yazdım çok ağır yorumlarda geldi benim ihtiyacım olan şey bana sağlıklı bir şekilde dusunmede yardimci olucak biriydi size teşekkür ederim bende doğru bulmuyorum ama o kadar yasanmislik var diye kendi kendime bahane yaratıyorum bende farkındayımErkek arkadaşınızla birlikte olduğunuz için kendinizi ona ait hissediyorsunuz ve çaresizliğinizin esas nedeni bu.Ama siz ona ait değilsiniz bedeniniz size aittir.
Şöyle yapalım onunla bi 10 yıl sonrasını düşünüp hayal edin eğer aydınlık bi gelecek görüyorsanız tamam affedin.Ama bence cevabı ikimizde biliyoruz tünelin ucu b.mb..k bi yere çıkıyor :) Sırf birlikte oldunuz diye neden kendinizi karanlık belirsiz tekinsiz bir adama adayasınız ki? Emin olun dünyada bu tip şeyleri önemsemeyen binlerce dürüst adam vardır.Yoksa da yoktur en azından aldatılarak kandırılarak yaşamazsınız.
Elbette seneler geçirmişsiniz unutmak zor olacaktır anılar can sıkacaktır.Ama eğer kendinizi meşgul edecek hobiler veya işte çalışıyorsanız işle ilgili okuyorsanız okulla ilgili meşgaleler bulursanız bu süreç daha zararsız olacaktır.İnsan ne yaparsa boşluktan yapar kendinizi boşlukta bırakmayın kafanız hep bir şeylerle meşgul olsun.
Hata derken aldatma miBende 5 yıl sevdim 1 kez hatasını affettim sevgiliyken.bak evlendik yine yaptı.şimdi bir kere ağla sonra daha aglamazsin.okadar pişmanım ki kafam allak bullak.gerçek seven insan yapmaz ...
Haklısınız teşekkür ederimEvet askerdeyken kızlarla int konuşup sonra telefonda konuşuyordu.askerdeydi hata dedim ve temas yok sadece konuşma bana dediği bu belkide bilmediğim neler oldu bende dedim 5 yıl sevdim ilk sevdiğim bir daha yapmaz çokta seviyorum dedim.sonuç 3 yıl sonra tekrar yaptı belki daha önce yaptı ben anlamadım.kardeşim sana tavsiyem vazgeç...
Doğru söylüyorsunuzKENDİNİZE SAYGINIZ OLSUN. Aşk gelip geçici.Tabi bide kucağında çocuğunla sen evde otururken adamın seni boynuzlamaya devam ettiğini evladınla ortada kaldığını filanda düşünerek biraz işin ciddiyetini anlayabilirsin.
Biz ne yazarsak yazalım esas kararı verecek olan sizsiniz.Ama ne olursa olsun kimseyi yargılamamak lazım çünkü bazen bazı şeyleri anlamak için ille de yaşamak gerekir nasihat öğüt filan fayda etmez.Yaptığınız yorumdan dolayı size teşekkür ederim .Ben gerçekten kendimi çaresiz hissettigim ve sağlıklı karar veremedigim için yazdım çok ağır yorumlarda geldi benim ihtiyacım olan şey bana sağlıklı bir şekilde dusunmede yardimci olucak biriydi size teşekkür ederim bende doğru bulmuyorum ama o kadar yasanmislik var diye kendi kendime bahane yaratıyorum bende farkındayım
Anlatmaya nasıl başlıcagimi bilmiyorum gerçekten kendimi çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargilamadan kinamadan yorumlar yapın birilerinin fikrine ihtiyacım var .Geçen sene bu aylarda erkek arkadaşımın beni aldattigini öğrendim ve ayrilmistim ve 3 ay boyunca bana bir şekilde ulaşıp sürekli yalvarip pişman olduğunu dile getirdi ihtiyaçları için gittiğini ve sonra pişman olduğunu aralarında bir şey gecmediğini söylemişti ve ben bir hata yapıp bu kızla buluştum aralarında bir şey geçmiş mi dinlemek için ve kız bana öpüşme dışında bir şey gecmediğini sadece bir kaç defa buluştuklarini onunda dışarda olduğunu söylemişti ve ben bir kaç ay sonra erkek arkadaşıma bir şans daha verdim ocak ayında tekrar barıştim degisicegine inandım pişman olduğuna inandım ve Şubat ayında sevgilim trafik kazası geçirdi 4 ay evde yatmak zorunda kaldı bu 4 ay içinde sürekli yanına gittim geldim her anlamda yardimci olmaya çalıştım sonra büyük bir ayrılık yaşadık onunda hataları vardı benimde nisan ayında ayrıldık temmuz ayında yine baristik ve yeni sayfa açıcaz bazı hatalarımizi artık yapmicaz diyorduk.Bu kızla ilgili sorduğum sorulara hep aramda hiçbir şey geçmedi evime gelmedi senle ayriyken konusmadim zaten 4 senelik ilişkim onun yüzünden mahvoldu adını anma diye cevaplar aldım her şey yolundaydi hatta eskisinden daha iyiydik ama sonra içimde kötü hisler olmaya başladı sordum yine aynı cevapları aldım ve sonra Öyle bir şey oldu ki bu beni aldattığı kızla konuşma imkanım oldu ve kızın sevgilim ayağını kirdiginda evine ziyarete geldiğini sevgiliminde haberi olduğunu öğrendim her ayrildigimizda ve kavgamizda bu kıza yazdığını ve bu kızla buluştuğunu senden başka kimse giremez dediği eve o kızında girdiğini ve o kızla beni aldattığı zaman aralarında ileri boyutta bit şey geçtiğini öğrendim ikiside ilişkiye girmedik lerini söylüyor ama o aşamaya kadar her şeyi yaşadıklarını biliyorum ikiside yalancı ve yalan söyledikleri yerler var emin olamıyorum .
Sadece emin olduğum şey temmuzda baristigimizdan sonra kıza ne yazmış ne de başka bir şey yapmış ve kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri kızda yalancı o da ve ben bunları bilmezken onunla birlikte oldum belki yanlış bir şey yaptım ama yaptım 5 senedir hayatımda olduğu için onunda benden başkasına dokunmadigini düşünüyordum ve o da olmadığına dair yeminler ediyordu bunlar ortaya çıkınca başta ınkar etti sonra sen o zamanlar baskaydin aramızda bunlar geçmiyordu bende cinsel ihtiyaç duyuyordum seninle yaşadıktan sonra hiçbir kıza yer vermedim dedi ama ettiği boş yere yeminler yalanlar sözler ki ben kızla buluşmadan önce gecen sene bu kızla buluşup bu olanları bana söylememesi için tembihlemis. 5 sene olmuştu ayrıldım bitirdim içimde kalmasin diye defalarca buluştum her şeyi yüzüne vurdum ama yine karşıma çıkıyor konuşuyor arıyor bir şeyler oluyor ne yapmalıyım bu kızda aynı mahallede kendimi eksik hissediyorum sanki onunla yaşadıktan sonra benimle yaşadıkları onu özlmesine sebep olmuş ondan ayrı TAD almış gibi hissediyorum ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum som kez buluşup her şeyi konuşup öyle mi tamamen silmeliyim ne yapmalıyım
Ben erkek arkadaşım suçsuz o tertemiz tüm suç kızda demedim .Aranızda fark göremiyorum diyorsunuz ben 5 senedir bu kişiyle beraberim ve son 1 senedir evine gidip geliyorum. O kız ise tanıştığı 2.gun evine gitmiş daha tanımadan etmeden .Evet bende bir şeyler yaşadım ınkar etmiyorum belki benimde adım anılacak ama bir kişiyle güvenip yaşamak vardır bir de 10 20 kişiyle yaşamak vardır .Kızın yüzüne karşı beni sevdiği söylendiği halde yatıp kalkiyorsa ben kıza üzülmem .Beni tutupta o kızla bir tutmussunuz ben hepinizi birer abla olarak gördüğüm için sizden akıl almak istedim gerçekten kırıcı yorumlar yapıyorsunuz
Kızın kendisi seni sevdiğini söyledi dedi eve gitme olayina gelince bir kere olan bir şey değilmiş zaten kızda kendiside söyledi ben erkek arkadaşımdan duyduğumla kıza tek kelime etmedim kızda onayladı 2.gun gittiğini beni sevdiğini söylediğini kimsenin lafıyla iftara atacak değilim .Yorumunuz için teşekkür ederim bir şey demiyorumSenin gözünü acmaya calisiyoruz. Hala sebeplerin bahanelerin var. Ne biliyorsun o kiza seni sevdigini söyledigini? Ya kac yildir yakama yapisti ayrilamiyorum hep pesimde demedigini ne biliyorsunuz? Hep mis li konusuyorsunuz. Ikinci gün evine gitmismis. Bunlari nereden biliyorsunuz, durun erkek arkadasiniz söylemisti.
Ben diger kizi dogru bulmuyorum ama o cok kötü pis ben temizim savunmanizi da dogru bulmuyorum. Cinsellik yasamak degil benim pis ve temiz kavramim. Sadakat, güven, saygi, dürüstlük varsa temizdir. Bu kadar aldatma, yalan, enayi yerine koymaya karsi acaba son kez konussammi, o kizi degil beni seviyor, o elinin kiri ben 5 yillik sevgilisiyim... bunlar pis iste. Bir yalani ortaya cikarmissiniz, affetmissiniz. Kiz gelip aslinda yalandi biz bunlari sunlari yaptik demis, Temmuzdan beri bir sey yapmamis diyorsunuz. O kiz 10-20 kisiyle beraber olur, sonuncuyla evlenir cocuk dogurur, gecmisi silinir gider. Siz kendi yolunuza bakin artik.
Yazilanlar kirici olsun ki ben ne yapmisim deyin kendinize. Kardesim olsaniz ayni seyleri söylerdim. Son bir kez son bir kez demenizin amaci ne? Bir serefsizin elinde oyuncak olmaktan kurtulma sansiniz var. Allah size göstermis, isaret vermis daha ne? O kizi bu kizi birakin. Elinde silahla mi yataga sokmus sizinkini? Ayrica baska kiz da yok hep o kiz. Demek onda da bulmus birsey ki her kavganizda mesajlasmis dertlesmis. Ayaginin kirildigini nereden biliyor, eve davet edilmeden mi gelmis? Nereden biliyorsunuz evine tanistiktan 2 gün sonra ve sadece tek sefer gittigini? Eve geldigini ögrenmis kesin, bari tek sefer geldi o da ben cagirmadimki ye cevirmis olayi. Adamin ayagi kirikken bile cevirdigi dolaplara bak. Siz net ve kesin olmazsaniz, acik kapi birakiyormus gibi cevaplar yazarsaniz kirici yorumlara da hazirlikli olun. Ben size cevap yazmayi artik vakit kaybi olarak görüyorum. Baska yorumum olmayacak.
Evet verdim ama her ayrildigimizda onunla almış soluğuAşkta gurur olmaz ama ihanete de göz yumulmaz. Sen ona zaten 2. Bir şans vermişsin. Ama o bu şansı kötü yönde kullanmış. Bence bir şans daha verme ona.
Dediğiniz gibi insan yasamadan bilemiyor çok kınayan böyle şeylere kesinlikle olmaz gözüyle bakan biriydim ama başıma gelince affettim mantıklı olmam lazım artıkBiz ne yazarsak yazalım esas kararı verecek olan sizsiniz.Ama ne olursa olsun kimseyi yargılamamak lazım çünkü bazen bazı şeyleri anlamak için ille de yaşamak gerekir nasihat öğüt filan fayda etmez.
Ne diyelim hayat sizin yol sizin.Mantıklı olun bize aslında hep doğruyu söyleyen iç sesinizi biraz dinleyin bakalım ne diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?