Senin gözünü acmaya calisiyoruz. Hala sebeplerin bahanelerin var. Ne biliyorsun o kiza seni sevdigini söyledigini? Ya kac yildir yakama yapisti ayrilamiyorum hep pesimde demedigini ne biliyorsunuz? Hep mis li konusuyorsunuz. Ikinci gün evine gitmismis. Bunlari nereden biliyorsunuz, durun erkek arkadasiniz söylemisti.
Ben diger kizi dogru bulmuyorum ama o cok kötü pis ben temizim savunmanizi da dogru bulmuyorum. Cinsellik yasamak degil benim pis ve temiz kavramim. Sadakat, güven, saygi, dürüstlük varsa temizdir. Bu kadar aldatma, yalan, enayi yerine koymaya karsi acaba son kez konussammi, o kizi degil beni seviyor, o elinin kiri ben 5 yillik sevgilisiyim... bunlar pis iste. Bir yalani ortaya cikarmissiniz, affetmissiniz. Kiz gelip aslinda yalandi biz bunlari sunlari yaptik demis, Temmuzdan beri bir sey yapmamis diyorsunuz. O kiz 10-20 kisiyle beraber olur, sonuncuyla evlenir cocuk dogurur, gecmisi silinir gider. Siz kendi yolunuza bakin artik.
Yazilanlar kirici olsun ki ben ne yapmisim deyin kendinize. Kardesim olsaniz ayni seyleri söylerdim. Son bir kez son bir kez demenizin amaci ne? Bir serefsizin elinde oyuncak olmaktan kurtulma sansiniz var. Allah size göstermis, isaret vermis daha ne? O kizi bu kizi birakin. Elinde silahla mi yataga sokmus sizinkini? Ayrica baska kiz da yok hep o kiz. Demek onda da bulmus birsey ki her kavganizda mesajlasmis dertlesmis. Ayaginin kirildigini nereden biliyor, eve davet edilmeden mi gelmis? Nereden biliyorsunuz evine tanistiktan 2 gün sonra ve sadece tek sefer gittigini? Eve geldigini ögrenmis kesin, bari tek sefer geldi o da ben cagirmadimki ye cevirmis olayi. Adamin ayagi kirikken bile cevirdigi dolaplara bak. Siz net ve kesin olmazsaniz, acik kapi birakiyormus gibi cevaplar yazarsaniz kirici yorumlara da hazirlikli olun. Ben size cevap yazmayi artik vakit kaybi olarak görüyorum. Baska yorumum olmayacak.