Ihanet

bir de olayın şu boyutu var ki, ayrıl barış ayrıl barış,... o adı çıkan kızdan pek farkın kalmayacak mahallenin gözünde.

Konu sahibinin yazdıklarından anlaşılan çocuğun arkadaşlarında zaten bütün özelleri .

Geçmişe mazi, yenmişe kuzu derler. Burada yenen diğer kız oluyor :KK53: Siz de mazi kısmı, siz hala sizle ilgilensiz istiyorsunuz, affedin sonra burda sayfa açın aldatıldım boşanıyorum diye

Geçmişe mazi, yenmişe kuzu derler. Burada yenen diğer kız oluyor :KK53: Siz de mazi kısmı, siz hala sizle ilgilensiz istiyorsunuz, affedin sonra burda sayfa açın aldatıldım boşanıyorum diye
Elle tutulur konular olsun dimi. Bence de evlensinler, sonra konu açarlar. Eleştiririz, müjde eleştirewnlere intihar edicimmm derler :KK53:

boşuna dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye. şimdi ilkinde nasılsa affetti bu dye tekrarlmaktan gocunmayack

Anlatmaya nasıl başlıcagimi bilmiyorum gerçekten kendimi çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargilamadan kinamadan yorumlar yapın birilerinin fikrine ihtiyacım var .Geçen sene bu aylarda erkek arkadaşımın beni aldattigini öğrendim ve ayrilmistim ve 3 ay boyunca bana bir şekilde ulaşıp sürekli yalvarip pişman olduğunu dile getirdi ihtiyaçları için gittiğini ve sonra pişman olduğunu aralarında bir şey gecmediğini söylemişti ve ben bir hata yapıp bu kızla buluştum aralarında bir şey geçmiş mi dinlemek için ve kız bana öpüşme dışında bir şey gecmediğini sadece bir kaç defa buluştuklarini onunda dışarda olduğunu söylemişti ve ben bir kaç ay sonra erkek arkadaşıma bir şans daha verdim ocak ayında tekrar barıştim degisicegine inandım pişman olduğuna inandım ve Şubat ayında sevgilim trafik kazası geçirdi 4 ay evde yatmak zorunda kaldı bu 4 ay içinde sürekli yanına gittim geldim her anlamda yardimci olmaya çalıştım sonra büyük bir ayrılık yaşadık onunda hataları vardı benimde nisan ayında ayrıldık temmuz ayında yine baristik ve yeni sayfa açıcaz bazı hatalarımizi artık yapmicaz diyorduk.Bu kızla ilgili sorduğum sorulara hep aramda hiçbir şey geçmedi evime gelmedi senle ayriyken konusmadim zaten 4 senelik ilişkim onun yüzünden mahvoldu adını anma diye cevaplar aldım her şey yolundaydi hatta eskisinden daha iyiydik ama sonra içimde kötü hisler olmaya başladı sordum yine aynı cevapları aldım ve sonra Öyle bir şey oldu ki bu beni aldattığı kızla konuşma imkanım oldu ve kızın sevgilim ayağını kirdiginda evine ziyarete geldiğini sevgiliminde haberi olduğunu öğrendim her ayrildigimizda ve kavgamizda bu kıza yazdığını ve bu kızla buluştuğunu senden başka kimse giremez dediği eve o kızında girdiğini ve o kızla beni aldattığı zaman aralarında ileri boyutta bit şey geçtiğini öğrendim ikiside ilişkiye girmedik lerini söylüyor ama o aşamaya kadar her şeyi yaşadıklarını biliyorum ikiside yalancı ve yalan söyledikleri yerler var emin olamıyorum .
Sadece emin olduğum şey temmuzda baristigimizdan sonra kıza ne yazmış ne de başka bir şey yapmış ve kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri kızda yalancı o da ve ben bunları bilmezken onunla birlikte oldum belki yanlış bir şey yaptım ama yaptım 5 senedir hayatımda olduğu için onunda benden başkasına dokunmadigini düşünüyordum ve o da olmadığına dair yeminler ediyordu bunlar ortaya çıkınca başta ınkar etti sonra sen o zamanlar baskaydin aramızda bunlar geçmiyordu bende cinsel ihtiyaç duyuyordum seninle yaşadıktan sonra hiçbir kıza yer vermedim dedi ama ettiği boş yere yeminler yalanlar sözler ki ben kızla buluşmadan önce gecen sene bu kızla buluşup bu olanları bana söylememesi için tembihlemis. 5 sene olmuştu ayrıldım bitirdim içimde kalmasin diye defalarca buluştum her şeyi yüzüne vurdum ama yine karşıma çıkıyor konuşuyor arıyor bir şeyler oluyor ne yapmalıyım bu kızda aynı mahallede kendimi eksik hissediyorum sanki onunla yaşadıktan sonra benimle yaşadıkları onu özlmesine sebep olmuş ondan ayrı TAD almış gibi hissediyorum ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum som kez buluşup her şeyi konuşup öyle mi tamamen silmeliyim ne yapmalıyım
Aldatan ve doven erkek kendini affettirdikten bir muddet sonra aynis tas ayni hamam gider.
Bin tane isaret vermis sana ne guzel hala anlayamamissin ve anlamak istemiyosun

Evli olmayan insanların şu ihanet başlığını pek ciddiye almak gelmiyor içimden nedense:KK12:

Kızçem ihanet bir yaşam biçimidir. Bir kere yapan hep yapar. Çiz üstünü ve önünde seni bekleyen hayatına bak. :KK53:

Suan da sağlıklı düşünemiyorum ve onun için yardım almaya çalışıyorum belkide .Bana verdiği cevap bunlar geçmişte oldu biz seninle temmuzda yeni sayfa açtık geçmişi katma .tabi ben bunları bilmiyordum suan psikolojik tedavi alıyorum ilaç kullanıyorum çaresiz hissediyorum kendimi unutucam bitti diyorum çat arıyor bi yerden karşıma çıkıyor
Anlatmaya nasıl başlıcagimi bilmiyorum gerçekten kendimi çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargilamadan kinamadan yorumlar yapın birilerinin fikrine ihtiyacım var .Geçen sene bu aylarda erkek arkadaşımın beni aldattigini öğrendim ve ayrilmistim ve 3 ay boyunca bana bir şekilde ulaşıp sürekli yalvarip pişman olduğunu dile getirdi ihtiyaçları için gittiğini ve sonra pişman olduğunu aralarında bir şey gecmediğini söylemişti ve ben bir hata yapıp bu kızla buluştum aralarında bir şey geçmiş mi dinlemek için ve kız bana öpüşme dışında bir şey gecmediğini sadece bir kaç defa buluştuklarini onunda dışarda olduğunu söylemişti ve ben bir kaç ay sonra erkek arkadaşıma bir şans daha verdim ocak ayında tekrar barıştim degisicegine inandım pişman olduğuna inandım ve Şubat ayında sevgilim trafik kazası geçirdi 4 ay evde yatmak zorunda kaldı bu 4 ay içinde sürekli yanına gittim geldim her anlamda yardimci olmaya çalıştım sonra büyük bir ayrılık yaşadık onunda hataları vardı benimde nisan ayında ayrıldık temmuz ayında yine baristik ve yeni sayfa açıcaz bazı hatalarımizi artık yapmicaz diyorduk.Bu kızla ilgili sorduğum sorulara hep aramda hiçbir şey geçmedi evime gelmedi senle ayriyken konusmadim zaten 4 senelik ilişkim onun yüzünden mahvoldu adını anma diye cevaplar aldım her şey yolundaydi hatta eskisinden daha iyiydik ama sonra içimde kötü hisler olmaya başladı sordum yine aynı cevapları aldım ve sonra Öyle bir şey oldu ki bu beni aldattığı kızla konuşma imkanım oldu ve kızın sevgilim ayağını kirdiginda evine ziyarete geldiğini sevgiliminde haberi olduğunu öğrendim her ayrildigimizda ve kavgamizda bu kıza yazdığını ve bu kızla buluştuğunu senden başka kimse giremez dediği eve o kızında girdiğini ve o kızla beni aldattığı zaman aralarında ileri boyutta bit şey geçtiğini öğrendim ikiside ilişkiye girmedik lerini söylüyor ama o aşamaya kadar her şeyi yaşadıklarını biliyorum ikiside yalancı ve yalan söyledikleri yerler var emin olamıyorum .
Sadece emin olduğum şey temmuzda baristigimizdan sonra kıza ne yazmış ne de başka bir şey yapmış ve kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri kızda yalancı o da ve ben bunları bilmezken onunla birlikte oldum belki yanlış bir şey yaptım ama yaptım 5 senedir hayatımda olduğu için onunda benden başkasına dokunmadigini düşünüyordum ve o da olmadığına dair yeminler ediyordu bunlar ortaya çıkınca başta ınkar etti sonra sen o zamanlar baskaydin aramızda bunlar geçmiyordu bende cinsel ihtiyaç duyuyordum seninle yaşadıktan sonra hiçbir kıza yer vermedim dedi ama ettiği boş yere yeminler yalanlar sözler ki ben kızla buluşmadan önce gecen sene bu kızla buluşup bu olanları bana söylememesi için tembihlemis. 5 sene olmuştu ayrıldım bitirdim içimde kalmasin diye defalarca buluştum her şeyi yüzüne vurdum ama yine karşıma çıkıyor konuşuyor arıyor bir şeyler oluyor ne yapmalıyım bu kızda aynı mahallede kendimi eksik hissediyorum sanki onunla yaşadıktan sonra benimle yaşadıkları onu özlmesine sebep olmuş ondan ayrı TAD almış gibi hissediyorum ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum som kez buluşup her şeyi konuşup öyle mi tamamen silmeliyim ne yapmalıyım
sizinle ilgileniyor mu, gün içerisinde sizi merak ediyor mu, bi ihtiyacınız olduğunda yanınızda mı, güven veriyor mu , sizi özlüyor ve bunu size hissettiriyor mu, sizce sizi seviyor mu, ne yapıyor sizin için. Mutlu etseydi böyle sorunlarınız olur muydu? kendi kendinizi mutsuz ediyorsunuz.

Sonuçta Temmuzdan sonra hiçbir şey yapmamış; erkeğe haksızlık etmesin kimse.

Ocak-Haziran arası mahallenin gevşek kızıyla, Temmuz-Aralık arası sizinle düzeyli bir birliktelik mümkün.

Kendi dönemi içinde;
Kimse aldatılmamış ve aldatmamış olur.
Bi değerlendirin derim...

Erkek arkadaşınızla birlikte olduğunuz için kendinizi ona ait hissediyorsunuz ve çaresizliğinizin esas nedeni bu.Ama siz ona ait değilsiniz bedeniniz size aittir.

Şöyle yapalım onunla bi 10 yıl sonrasını düşünüp hayal edin eğer aydınlık bi gelecek görüyorsanız tamam affedin.Ama bence cevabı ikimizde biliyoruz tünelin ucu b.mb..k bi yere çıkıyor :) Sırf birlikte oldunuz diye neden kendinizi karanlık belirsiz tekinsiz bir adama adayasınız ki? Emin olun dünyada bu tip şeyleri önemsemeyen binlerce dürüst adam vardır.Yoksa da yoktur en azından aldatılarak kandırılarak yaşamazsınız.

Elbette seneler geçirmişsiniz unutmak zor olacaktır anılar can sıkacaktır.Ama eğer kendinizi meşgul edecek hobiler veya işte çalışıyorsanız işle ilgili okuyorsanız okulla ilgili meşgaleler bulursanız bu süreç daha zararsız olacaktır.İnsan ne yaparsa boşluktan yapar kendinizi boşlukta bırakmayın kafanız hep bir şeylerle meşgul olsun.

"kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri"

Bence bu kiz sevgilim dediginiz yaratiktan daha serefli namuslu. Her firsatta kiza yazmis bulusmus beraber olmus. Sizin kadar bu kizla da gecmisi var. Siz de evine gitmissiniz siz de beraber olmussunuz. Fark göremedim ikiniz arasinda acikcasi. Sagda solda sizin icin de böyle bahsetmedigi ne malum? Terbiyesiz yaratik hem iki kizla da beraber ol hem de konusacaklarini ögrenince yalan söylet. Kiz zaten yollu benim sevgilime zorla yanasmis sevgilimin sucu yok aslinda kafasindaysaniz devam edin affedin. Niyeyse yakalanana ispatlanana kadar inkar ederler, cikis yolu bulamayinca sadece tek seferlikti, ihtiyac icindi, bosluktaydim, seni kaybettigimi sanmistim, sevdigim tek kadin sensin... diger üyeler doldurur geri kalan bahaneleri.

Burada acmaniz gereken baslik" bir pislikten kurtuldum, sizden psikolojik destek istiyorum" olmaliyken acaba söyle mi yapsam böyle mi konussam, aslinda böyleydi söyleydi...

Back
X