Ihanet

:)
Herkes kendi sirti i devlet kapisina dayamak ister guvence olsun diye. Senin ex de sana ve baska kadinlara dayamak istemis sirtinim

Senden ayrilmis nisanlanmis parasi icin. O olmasaydi senin devlet memuru maasin icin seninle nisanlanacakti. Neden sasirdin ki. ? Adam sen memnur olamayinca ayrilmis. Onlara parasi icin nisanladigini söylemiş. Seninle gorusmeye devam ediyor ve sen karis koyamiyorsun.

Aferim...

Oh uyanik kadinlarin sirtindan gecinmeye calisan bir asalak aslinda uyanik ve yem olan akilki kizlarimiz.
Hafi o nisanladigi kiz belki bilmiyordur ya sana ne demeli?
Hem nekadar dogru artik nisanli bir adamla görüşmen? Ne olacagini saniyorsun? Ayrilio sana gelecegini mi. Oyle yaosa bile nasil kabulleneceksin? Adma para icin daldan dala konmus.

Sen karsi koyamiyorsan aslinda yaptigim bu yorum cook sana...

:)
Herkes kendi sirti i devlet kapisina dayamak ister guvence olsun diye. Senin ex de sana ve baska kadinlara dayamak istemis sirtinim

Senden ayrilmis nisanlanmis parasi icin. O olmasaydi senin devlet memuru maasin icin seninle nisanlanacakti. Neden sasirdin ki. ? Adam sen memnur olamayinca ayrilmis. Onlara parasi icin nisanladigini söylemiş. Seninle gorusmeye devam ediyor ve sen karis koyamiyorsun.

Aferim...

Oh uyanik kadinlarin sirtindan gecinmeye calisan bir asalak aslinda uyanik ve yem olan akilki kizlarimiz.
Hafi o nisanladigi kiz belki bilmiyordur ya sana ne demeli?
Hem nekadar dogru artik nisanli bir adamla görüşmen? Ne olacagini saniyorsun? Ayrilio sana gelecegini mi. Oyle yaosa bile nasil kabulleneceksin? Adma para icin daldan dala konmus.

Sen karsi koyamiyorsan aslinda yaptigim bu yorum cook sana...

Şakamı bu . Adam parası için evleneceğini itiraf ediyor karaktersizliğini ortaya koyuyor. Sizde ben ona hayır diyemiyorum diyorsunuz .

Sonunuz çok parlak gözüküyor . Devam edin .

Hehe dur ya böyle dizi vardı A.Ş.K. diye. Kız hastadır ve oğlana aşıktır oğlan da esas kızdan bu hasta kız zengin diye ayrılır çünkü onunla evlenirse kız öldüğünde para ona kalacaktır.Ama kız ölmez aksine iyileşip hamile kalır.Aksi gibi esas kız da hasta kızın abisiyle ilişki yaşar filan.

Bu Ada'ma hayır diyemiyor Musun evladım sizin hiç mi kendinize saygınız yok nerden buluyorsunuz bu adamları valla şaşıyorum

Merhaba arkadaşlar
3 yıldır birlikte olduğum biri vardı evlenicektik yani ben öyle sanmıştım benden ayrıldı ayrılma sebebi ise benim devlet memuru olmamı istiyordu bende sınava girmek için 3 sene emek verdiğim şirketten ayrıldım oturdum evde ders calismaya başladım ama sınavım güzel geçmedi sınav sonucumu beklemeden ona durumu anlattım ve benden ayrıldı tam bir hafta sonra gitti başka biriyle nişanlandı sonra benimle iletişimi koparmadi sürekli beni sevdiğini söylüyo o kızla parası için evlenicem diyo bi yandanda kaybetmek istemiyo en kötüsü ben ona Hayır diyemiyorum
Böyle birinden baba olur mu sizce? Azıcık mantık lütfen.
Memuriyetle evlensin o zaman. ne demek memur olamadın diye evlenmiyor.
Sakın görüşme o kuş beyinsizle.

Ayrilma adam evlensin memur kizin maasiyla sana ev acsin yada ask yuvasi bulsun hem seni hem oni idare etsin hayir diyemedigine gore boyle ortak bi hayaliniz var galiba ... ulkeden memurluk meslegini kaldirsalarda kurtulsak kizlar memur arar oglanlar memur sorar lanet gelsin ...

Böyle bir adamla ne işin var canım, gitsin evlensin nisanlisiyla hiç.sallama kurtulduğuna sukret.. memur olmayınca ayrılan ,para için başka biriyle nişanlanan karekteri bozuk bir hıyar sonuçta ....

kendi değerinin farkına var. şimdi her ne yapıosan bırak en yakınında ki aynaya bak. sen gerçekten bu musun? iradesiz ve gurursuz? en önemlisi sen bir kadınsın ne olursa olsun hiçbir erkek bu şekilde pisliklerle karşına çıkamaz. izin verme dünya da 3,5 milyar erkek var illa biri payına düşer ve sana gerçek değeri verir. kendini o ezikle paralama.

heheyttttttt. sabrımız sınanıyor zanlımca. Arkadasım bu nasıl bır sey ya. Adam karaktersız oldugunu farklı kelımelerle soylemiş, sen de tamam demişsin. Başka bişi anlamadım ben bu ısten. bu kabul edılebilir birsey degıl. Bu kadar mantıksızlık olmaz ya. defolsun gıtsın napıosa yapsın. kımse kendını satıosa satsın afedersınız kızlar. Ama senın aklın ermıomu bunun dogru ınsan olmadıgına. Bı sılkenelen kendıne gel gozunu seveyım. Ne yapıyorum ben kendıme de. Nasıl yakıstırabılıorum ben kendıme boyle kısılıksız bı adamı de.

Seninle de paran için evlenecekmiş yalnız neye üzülüyosun. Bu kızmmemur olamadı hooop yağlı kapıya. Üzülme valla hiç deymez

Back
X