Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin sana[/QUOTE
Hangisı için aldım bu aferini
:)
Herkes kendi sirti i devlet kapisina dayamak ister guvence olsun diye. Senin ex de sana ve baska kadinlara dayamak istemis sirtinim
Senden ayrilmis nisanlanmis parasi icin. O olmasaydi senin devlet memuru maasin icin seninle nisanlanacakti. Neden sasirdin ki. ? Adam sen memnur olamayinca ayrilmis. Onlara parasi icin nisanladigini söylemiş. Seninle gorusmeye devam ediyor ve sen karis koyamiyorsun.
Aferim...
Oh uyanik kadinlarin sirtindan gecinmeye calisan bir asalak aslinda uyanik ve yem olan akilki kizlarimiz.
Hafi o nisanladigi kiz belki bilmiyordur ya sana ne demeli?
Hem nekadar dogru artik nisanli bir adamla görüşmen? Ne olacagini saniyorsun? Ayrilio sana gelecegini mi. Oyle yaosa bile nasil kabulleneceksin? Adma para icin daldan dala konmus.
Sen karsi koyamiyorsan aslinda yaptigim bu yorum cook sana...
Böyle birinden baba olur mu sizce? Azıcık mantık lütfen.Merhaba arkadaşlar
3 yıldır birlikte olduğum biri vardı evlenicektik yani ben öyle sanmıştım benden ayrıldı ayrılma sebebi ise benim devlet memuru olmamı istiyordu bende sınava girmek için 3 sene emek verdiğim şirketten ayrıldım oturdum evde ders calismaya başladım ama sınavım güzel geçmedi sınav sonucumu beklemeden ona durumu anlattım ve benden ayrıldı tam bir hafta sonra gitti başka biriyle nişanlandı sonra benimle iletişimi koparmadi sürekli beni sevdiğini söylüyo o kızla parası için evlenicem diyo bi yandanda kaybetmek istemiyo en kötüsü ben ona Hayır diyemiyorum
o kızla parası için evlenicem diyo bi yandanda kaybetmek istemiyo en kötüsü ben ona Hayır diyemiyorum