- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
Teşekkür ediyorum :)20 yasinda herkes senin gibi oldugumdan cok cok olgun bir kafadayim zanneder. Inan ben de oyleydim ama zamanla oyle olmadigini goreceksin yas aldikca.
Bu arada 30lu yaslarima dogru tanisip kimse bu adam gibi hissettirmedigim dedigim kisiden 3 sene sonrasi mukemmel hissettirilmenin tam anlamiyla ne oldugunu OGRENIP evlendim.
Demem o ki karsinda ki insanin bi an icin mukemmel hissettirmesi is degil. Is onun suregelen bisey olmasi.
Ama sunu dusunuyorum her iliski bir tecrube. Ben tecrubelerle belki tam olarak nasil birini istedigimi degil ama nasil birini istemedigimi cok iyi ogrendim.
Yani inan bosu bosuna kendimi yipratmisim diyecegin zamanlar cok ta uzak degil o yuzden icini ferah tutmaya calis![]()
O halde taktir edersin ki düşüncem, gerçeği yaşayana kadar değişmeyecektir.. Elbette bunun bilincinde olurum. Sanmayın ki hayatımın erkeğini kaybettiğim diye ağıt yakıyorum. Hayat kısa ama yolları uzun, ileride hayatıma girip orada kendine ve bana bir yuva yapan biri muhakkak olacaktır. Şuan ihanetin acısı henüz kanımda.. Etkisi geçtiğinde bende okuyup gülmek isterim..