İHANET..

20 yasinda herkes senin gibi oldugumdan cok cok olgun bir kafadayim zanneder. Inan ben de oyleydim ama zamanla oyle olmadigini goreceksin yas aldikca.
Bu arada 30lu yaslarima dogru tanisip kimse bu adam gibi hissettirmedigim dedigim kisiden 3 sene sonrasi mukemmel hissettirilmenin tam anlamiyla ne oldugunu OGRENIP evlendim.
Demem o ki karsinda ki insanin bi an icin mukemmel hissettirmesi is degil. Is onun suregelen bisey olmasi.
Ama sunu dusunuyorum her iliski bir tecrube. Ben tecrubelerle belki tam olarak nasil birini istedigimi degil ama nasil birini istemedigimi cok iyi ogrendim.
Yani inan bosu bosuna kendimi yipratmisim diyecegin zamanlar cok ta uzak degil o yuzden icini ferah tutmaya calis :KK66:
Teşekkür ediyorum :)
O halde taktir edersin ki düşüncem, gerçeği yaşayana kadar değişmeyecektir.. Elbette bunun bilincinde olurum. Sanmayın ki hayatımın erkeğini kaybettiğim diye ağıt yakıyorum. Hayat kısa ama yolları uzun, ileride hayatıma girip orada kendine ve bana bir yuva yapan biri muhakkak olacaktır. Şuan ihanetin acısı henüz kanımda.. Etkisi geçtiğinde bende okuyup gülmek isterim..

Sana iyi geceler yazmasına müsaade edersen 1haftaya kalmaz yutup barisirsin
Kendine saygın olsun yutma
Bütün gün yazdı, dün gece de sabaha kadar yazması da dahil. O şuan kendini avutuyor. Karşıma geçecek cesareti olmadığından belki nabzımı ölçüyor. Böyle devam etmeyi tercih ederse, nasılsa cevap alamadığından mesajı kesecektir. Karşıma çıkarsa da yüzüme bakmaya çok Zaman'ı olmayacaktır.. İhaneti yutacak değilim. Anlayacaktır..

Önüne bak . .
Unut onu. .
Evet.. Evet.. İnan ki deniyorum. Evimin her yerinde anısı olmasına rağmen görmezden geliyorum. Renk terapisi mi bişi aldım onu boyuyorum, kitap okuyorum, üniversite sınavlarına bile hazırlanıyorum.. Az önce fark ettim de 2 gündür birşey yemiyorum..

Evet.. Evet.. İnan ki deniyorum. Evimin her yerinde anısı olmasına rağmen görmezden geliyorum. Renk terapisi mi bişi aldım onu boyuyorum, kitap okuyorum, üniversite sınavlarına bile hazırlanıyorum.. Az önce fark ettim de 2 gündür birşey yemiyorum..

Değmez. .

Dosya şifreli bir dosya, galeri sayfasına isim ekliyordu. Ordan buldum, rehberine girdim. O isme ait bir numara vardı, aradım ve öğrendim
Nasıl yani, fotoğrafların üstünde isim mi yazıyor şu Ayşe'nin memesi şu Fatma'nın bacağı diye kayıt mı tutmuş :işsiz::oha:

Yeni başlamıştı ilişkileri belki beni elinde tutmak istedi. Sevmek kolay değil, sevdiği Zaman beni terk edecekti. En azından bunu engelledim
canım boylelerı yuzunden yenıden sevgılı olunca ınsan k
O biraz özgüvenden geliyor. Kız güzel ve etrafında fiziğiyle şu ana kadar pohpohlanmış bir kişi. Telefonda sesini duymak bile istemezsin.. Hani şu dizilerdeki kötü karakterler yok mu? Onun gibi birşeydi.. Üzüldüğüm tek şey tercihinin bu kızdan yana olması..
Erkekler karaktere bakmaz kı

İşte bir Allah kurtarmış hikayesiyle daha karşı karşıyayız kızlar. Herkes layığıyla beraber olsun dilerim sen de exi o gevşek ağıza uğurla gitsin. derin bir oh ve içten bir besmele ile hayatına devam et. Emin ol o adam daha iyileri de mevcut.

İşte bir Allah kurtarmış hikayesiyle daha karşı karşıyayız kızlar. Herkes layığıyla beraber olsun dilerim sen de exi o gevşek ağıza uğurla gitsin. derin bir oh ve içten bir besmele ile hayatına devam et. Emin ol o adam daha iyileri de mevcut.
Çektim besmelemi aldım nefesimi..
Yeniden ve daha iyi yürüyeceğim yolumda

herşey güzellik mi canım ya mesele karakter meselesidir. sen açmış söylemişsin o da sana seviyesizliğini dile getirmiş.. birşeyler ciddiye binmeden görmüşsün. kendine zaman ver geçecek emin ol... kendine sakın kızma .

herşey güzellik mi canım ya mesele karakter meselesidir. sen açmış söylemişsin o da sana seviyesizliğini dile getirmiş.. birşeyler ciddiye binmeden görmüşsün. kendine zaman ver geçecek emin ol... kendine sakın kızma .
Kendime kızıyorsam eğer bu Ada'mı basın tanıyamadım diye kızıyorumdur.. Bilemiyorum, "zaten ayrılmak istiyordun, bahanen oldu" demesiyle birlikte "ulan ben bu Adamı Nasıl sevdim ya" diye sordum kendime..

Kendime kızıyorsam eğer bu Ada'mı basın tanıyamadım diye kızıyorumdur.. Bilemiyorum, "zaten ayrılmak istiyordun, bahanen oldu" demesiyle birlikte "ulan ben bu Adamı Nasıl sevdim ya" diye sordum kendime..
maalesef sebze seçmiyoruz ki hemen tanıyalım... 40 senelik evli çiftler bilinmeyen huylarından ayrılıyorlar

kıza bunu söylemekteki itici gücünüz neydi?

tamam ben aradan çıkayın size mutluluklar demesini mi beklediniz? sonra da sevgilinizle devam mı edecektiniz?
Biliyor musun, o an mantık bedenini terk ediyor.. O mesajı attığımdaki amaç neydi bilmiyorum. Sanırım "aramıza girdin ilişkimiz bozuldu git" demek istedim. Devam edeceğimden değil de ne bileyim.. Belki yediremedim.. Bilemiyorum o an için hiç düşünmeden attığım bu mesajı neden attığımı bilemiyorum..

Back
X