İhanete af yok kadınlar kimse kendine bunu layık görmesin

Orasi öyle...
O pislik zaten sürünsün ve sürünecek. Aile yikmayi kolay sandi galiba. Elinizden geleni yapın....sadece cocuklar zedelenmesin bu durumdan.
Bir avukat olarak şunu söyleyebilirim: belirli bir zamandan sonra erkekler çocuklara yansıtıyor bu tür olaylari. Kadinlar gibi koruyucu olmuyorlar
Başladı bile

İnan bana hiçbirşey umurumda değil.O pislik o kızı da almaz emin ol.İsterse de alsın bulsun belasını.Zaten eşim sürekli beni tehdit ediyor.Boşanamazsın boşamıcam diye.Sürekli inkar ediyor.Beni kötü gününde kullanan bir insan artık o benim gözümde .Nefret ediyorum ondan.Ne halleri varsa görsünler.
Anladım canım allah gönlündekini hayırlı kılsın sende haklısın bi insana sana verdin mi seni doğduğuna pişman ediyor illaki boşanır ama çekişmeli sürer sende süründür

Haner verdiniz mi kızın nisanlisinin ailesine .
Evet verdim!Ve nişanlısı inanmadı bana asla yapmaz dedi.Telefon kayıtlarını çıkarcam bakçam dedi çıkarırsa zaten görecek doğruluğunu çünkü ben adım gibi eminim herkes biliyor zaten yoksa neden yuvamı yıkayım iftira atayım paranoyak mıyım belamı mı arıyorum

Evet verdim!Ve nişanlısı inanmadı bana asla yapmaz dedi.Telefon kayıtlarını çıkarcam bakçam dedi çıkarırsa zaten görecek doğruluğunu çünkü ben adım gibi eminim herkes biliyor zaten yoksa neden yuvamı yıkayım iftira atayım paranoyak mıyım belamı mı arıyorum
Nasıl inanmaz ya boşuna mı bir yuva yıkılıyor sanki ...

Ben annesi ve kızıyla kesinlikle muhattap olmadan gerekli bilgilendirmeyi otel müdürüne yaparak def ettim gitti kıza sadece bir msj yazdım zaten şehirden kaçtı.Eşime gelince pak inkar yalan iftira yanlış anladın diyor

Eşiniz devamlı inkar ettiği için ve kızın nişanlısı kız için asla yapmaz dediği için acaba siz mi yanlış anladınız diye düşünmüştüm. Ama kız şehirden kaçmış. Öyle bir şey yapmayan bir insan kendini temize çıkarmaya çalışırdı normalde.

Teşekkür ediyorum ama İnan elimde değil nasıl bir duruma düştüm hazmedemiyorum resmen aldatılmayı bir de o kızla benim yardımcı olmak istediğim kızla
Hayatta kimseye kuşkusuz güvenmemek gerekiyor İşte
Rabbim yardımcınız olsun güc versin
Size sarılasım geldi

Bence hazmedemeyecek bir durum yok
Sakın üzülmeyin , allahım size yol göstermiş kötü insanlardan sıyrılmanız ve yeni bir hayata başlamanız icin yıllarda kaldırılan insanlar varken göstermiş rabbim o insanların durumunu
Kötü hissediyorsunuz evet ama derdi veren allahım dermanını da verecek
Sadece sabır ...

Geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim savaşında sabır ve güç versin. İhanetin her türü fena ama gözünün içine baka baka olmasi ust duzey serefsizl.k gerektirir.

Eşiniz devamlı inkar ettiği için ve kızın nişanlısı kız için asla yapmaz dediği için acaba siz mi yanlış anladınız diye düşünmüştüm. Ama kız şehirden kaçmış. Öyle bir şey yapmayan bir insan kendini temize çıkarmaya çalışırdı normalde.
Canım benim keşke yanlış anlasaydım.Ben emin olmadan kimsenin günahına girecek kadar inançsız bir insan değilim.

Evi yanımda çalışan elamanımdan öğrendim malesef.Ben bu dünyada onurum gururum için yaşadım inanın okadar karışık bir ruh halindeydim ki böylesi rezillik yapmak bilmiyorum beni ne denli rahatlatır.Haber gönderdim.Bu şehirde yaşayamazsın seni rahat gezdirmem diye haber gitti.Kendisi bilir.Annesi de otelde bulaşıkçı bence biliyor o!
Kesin annesi biliyordur pislikler
Nasıl bilmez
Sınıf atlamaya çalışan supruntuler

Back
X