İhanete af yok kadınlar kimse kendine bunu layık görmesin

Sizi canı gönülden tebrik ediyorum dik duruşunuz onurunuz ve gururunuz için ayrıca da sabır diliyorum.
Başınıza gelen çok yıpratıcı ve yaralayıcı bir durum.
Eşinizi süründürün lakin o askerdeki nişanlıya lütfen dönünceye kadar herhangi bir haber göndermeyin onun bir suçu yok ki nerden bilsin nisanlisinin ne halt yediğini burda askerdeki nişanlı ve siz hem mağdur hem masumsunuz.
Herşey gönlünüzce olsun

Canım benim bunun için çok çeliştim kendimle kendimi onunla muhattap olmaya layık görmedin ama böylesi sürtükler metres hayatıyla sınıf atlamaya çalışıyor.Sıra sanırım kendimi tutamayabilirim ona ve nişanlısı olan o masum çocuğada gelecek ki o çocuğun günahına girmesin kendime mi üzüleyim o çocuğa mı bilemiyorum
Manevi tazminat davası açma hakkınız var o kıza.

Nankor, s..siz, ortaya bunalımına girmiş y...ak. Sakin donuna kadar elinden almayi ihmal etme arkadaşım,

Kıza da dava açın mutlaka... Zaten herkes haberdar olur. Avukatla konuşun iş akdini hakli sebeplerle sonlandirmak için tutanak hazirlasin... Sonra herkesin önünde bildirin. Eşinizle de ortaklığıniz varsa sonlandirin.. Kurtulun tüm yuklerden geçmiş olsun ...

Aldatan aşağılık erkekler kadar onlarla bilerek ilişki yaşayan aşağılık kadınlardanda nefret ediyorum, arkadaş erkek kıtlıgımı var ne var bu evli erkeklerde anlamıyorum, eskiden bizim zamanımızda bizim için evli insanlar abi, baba gözüyle bakardık, şimdi herkes şaşırmış kendine çok yaşanıyor bu tarz ilişkiler, özellikle erkek paralıysa bir azma devresi yaşıyor, bela.sını arıyor ve buluyor, iki tarafta rezilliklerini arıyor rezil edin ikisinide, tazminat maddiyat ne kadar alırsanız ikisindende alın soyup sogana çevirin. Yalnız asker nişanlısına askerliği bitene kadar söylemeyin ,askerlik psikolojisi çok farklı kendinede zarar verebilir Allah korusun, kızın tüm aile sülalesine söyleseniz zaten yeter..kocanızda aynı şekilde tabiki..beter olsun reziller

Yaa kizlar ,ne oluyor bu adamlara,burda okududugum aldatilma iceriklerine bildiginiz hayretleniyorum.Rabbim yardimcimiz olsun... :( seatlle gecmis olsun ,diyeyim.

Valla eskilerin bir lafı varmış
Erkeğin iki tabağı varsa birini kırıcaksın diye ! Biz en güzel zamanlarımızı onlarla mahvediyoruz dert çile çekiyoruz yeri geliyor.

Herkese selam kadınlar klübünün güzel kadınları,Gelelim bana :Ben eşimle küçük yaşta evlendim öyle ki şuan 18 yaşında bir kızım ve 10 yaşında bir oğlum var.Eşim ben evlendiğimde babası iflas etmiş çok bitik tükenmiş durumda idi.Benimse ailemin durumu gayet iyiydi.Biz eşimle omuz omuza verdik.Birlikte çok yollar kat ettik.Eşim ticaret zekası üstün bir adamdı.Şuan durumumuz gayet iyi.Bense gayet bakımlı dışarıdan çok övgüler alan hiç 2 çocuk annesi gibi görünmeyen bir anneyim.Çalışıyorum güzel bir işim var kazancım iyi.Yaşım 37 eşim demek bile midemi bulandırsa da ithafen öyle demek zorundayım şuan için.Otelimizde çalışan 23 yaşında nişanlısı askerde olan bir garson kızla birlikteymiş ki ben şok oldum !Kızı görün nasıl masum başı önünde bir kız (o yüzden şoktayım)Benim kızım ondan daha büyük gösteriyor öyle çocuksu öyle minyon.Bir yakaladım ki ne Mesajlar bir öğrendim ki eşim ona ev bile tutmuş.Bu arada nişanlılık hali devam ediyor asker deki çocukla!Bu arada benim ş.....siz kocam bana seni çok seviyorum sensiz nefes alamıyorum diyen pislik!!Bugün ağbim avukat aradım konuştum.Eşimi çağırdı boşanma protokolü için.Benim adi ağlıyor yok öyle bişey sensiz ne yaparım diye bir sürü alaturka laflar..Ama bu onursuzluğu ispat edip belgeleyip cümle aleme ifşa etmezsem bana da seattla demesinler!Kendime bunu asla layık görmüyorum ve bunun affı yok!!Çünkü ben yokluktan onunla mücadele ederek hergün yanında oldum.İki yüzlü oluşunu çok geç gördüm!üzgünüm kısacası durum şu ki bu adam bu davayı malesef çekişmeliye çevirecek ve benim kurtuluşum zaman alacak !
Geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun
Güçlü kadınsınız

Aldatan aşağılık erkekler kadar onlarla bilerek ilişki yaşayan aşağılık kadınlardanda nefret ediyorum, arkadaş erkek kıtlıgımı var ne var bu evli erkeklerde anlamıyorum, eskiden bizim zamanımızda bizim için evli insanlar abi, baba gözüyle bakardık, şimdi herkes şaşırmış kendine çok yaşanıyor bu tarz ilişkiler, özellikle erkek paralıysa bir azma devresi yaşıyor, bela.sını arıyor ve buluyor, iki tarafta rezilliklerini arıyor rezil edin ikisinide, tazminat maddiyat ne kadar alırsanız ikisindende alın soyup sogana çevirin. Yalnız asker nişanlısına askerliği bitene kadar söylemeyin ,askerlik psikolojisi çok farklı kendinede zarar verebilir Allah korusun, kızın tüm aile sülalesine söyleseniz zaten yeter..kocanızda aynı şekilde tabiki..beter olsun reziller
Bak dediğinde çok haklısınız.Para söz konusu olduğunda kadınlar Kızlar kendini pazara çok kolay sürebiliyor(tabiki her kadın için asla geçerli değil!!)Ama gerçek olan şu ki ortalık çok bozulmuş .Ben şuan şu yaşadıklarıma inanamıyorum bukadar büyük bir adamla üstelik evli onun Ne işi olur paradan başka .Yazıklar olsun para arsızı kadınlara İffet var ar var bunlar hiçe sayılı mı?

Ne tutuşmuşlardır ama şimdi. Tazminat davaları çevreye rezil oluşlarını izleyin nişanlısının ailesi de duyunca zaten bi darbe de ordan gelir x2 rezillik

Herkese selam kadınlar klübünün güzel kadınları,Gelelim bana :Ben eşimle küçük yaşta evlendim öyle ki şuan 18 yaşında bir kızım ve 10 yaşında bir oğlum var.Eşim ben evlendiğimde babası iflas etmiş çok bitik tükenmiş durumda idi.Benimse ailemin durumu gayet iyiydi.Biz eşimle omuz omuza verdik.Birlikte çok yollar kat ettik.Eşim ticaret zekası üstün bir adamdı.Şuan durumumuz gayet iyi.Bense gayet bakımlı dışarıdan çok övgüler alan hiç 2 çocuk annesi gibi görünmeyen bir anneyim.Çalışıyorum güzel bir işim var kazancım iyi.Yaşım 37 eşim demek bile midemi bulandırsa da ithafen öyle demek zorundayım şuan için.Otelimizde çalışan 23 yaşında nişanlısı askerde olan bir garson kızla birlikteymiş ki ben şok oldum !Kızı görün nasıl masum başı önünde bir kız (o yüzden şoktayım)Benim kızım ondan daha büyük gösteriyor öyle çocuksu öyle minyon.Bir yakaladım ki ne Mesajlar bir öğrendim ki eşim ona ev bile tutmuş.Bu arada nişanlılık hali devam ediyor asker deki çocukla!Bu arada benim ş.....siz kocam bana seni çok seviyorum sensiz nefes alamıyorum diyen pislik!!Bugün ağbim avukat aradım konuştum.Eşimi çağırdı boşanma protokolü için.Benim adi ağlıyor yok öyle bişey sensiz ne yaparım diye bir sürü alaturka laflar..Ama bu onursuzluğu ispat edip belgeleyip cümle aleme ifşa etmezsem bana da seattla demesinler!Kendime bunu asla layık görmüyorum ve bunun affı yok!!Çünkü ben yokluktan onunla mücadele ederek hergün yanında oldum.İki yüzlü oluşunu çok geç gördüm!üzgünüm kısacası durum şu ki bu adam bu davayı malesef çekişmeliye çevirecek ve benim kurtuluşum zaman alacak !
Bende sendenim. Helal olsun sen gibi kadinlara. Yolun acik olsun..

Sise helal olsun
Bakalım asker ne yapacak onada çok üzüldüm ya

Onun dışında sizin farkedeceginiz bir durum olmadı mı esinizde
Daha yeni başlamış zaten çok zaman değil.Bir ara çok agresif oldu diye ayrı yaşayalım dedim öyle karar aldık.Ayaklarıma kapandı yaaa yapma diye !Onu da yapamadı birarada kaldık yine akabininde bu kızla maşallah mercimek fırına verilmiş

Tutuştular mı? Nerde ve nasıl kızla yuzlestiniz kızın annesi orda mıydı ne tepki verdi.peki eşiniz nasıl tepkiler verdi bildiklerinizi söyleyince.valla kusuruma bakmayın baştan beridir takip ediyorum konuyu çoğu şey söylendi ve iyi dilekler denildi ama ben en çok bunu merak ettim.simdiden hakkınızda hayırlısı neyse onun olmasını canı gönülden dilerim.

Geçmiş olsun, yolunuz açık olsun. Kızın ve annesinin suratını merak ettim...
İnsanlar ne kadar düşürüyor kendilerini, iğrençler...

Ne güzel böyle güçlü kadınlar görmek ya❤
Yolunuz açık olsun umarım bian önce kurtulursunuz ⚘⚘

Back
X