• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanete af yok kadınlar kimse kendine bunu layık görmesin

Herkese selam kadınlar klübünün güzel kadınları,Gelelim bana :Ben eşimle küçük yaşta evlendim öyle ki şuan 18 yaşında bir kızım ve 10 yaşında bir oğlum var.Eşim ben evlendiğimde babası iflas etmiş çok bitik tükenmiş durumda idi.Benimse ailemin durumu gayet iyiydi.Biz eşimle omuz omuza verdik.Birlikte çok yollar kat ettik.Eşim ticaret zekası üstün bir adamdı.Şuan durumumuz gayet iyi.Bense gayet bakımlı dışarıdan çok övgüler alan hiç 2 çocuk annesi gibi görünmeyen bir anneyim.Çalışıyorum güzel bir işim var kazancım iyi.Yaşım 37 eşim demek bile midemi bulandırsa da ithafen öyle demek zorundayım şuan için.Otelimizde çalışan 23 yaşında nişanlısı askerde olan bir garson kızla birlikteymiş ki ben şok oldum !Kızı görün nasıl masum başı önünde bir kız (o yüzden şoktayım)Benim kızım ondan daha büyük gösteriyor öyle çocuksu öyle minyon.Bir yakaladım ki ne Mesajlar bir öğrendim ki eşim ona ev bile tutmuş.Bu arada nişanlılık hali devam ediyor asker deki çocukla!Bu arada benim ş.....siz kocam bana seni çok seviyorum sensiz nefes alamıyorum diyen pislik!!Bugün ağbim avukat aradım konuştum.Eşimi çağırdı boşanma protokolü için.Benim adi ağlıyor yok öyle bişey sensiz ne yaparım diye bir sürü alaturka laflar..Ama bu onursuzluğu ispat edip belgeleyip cümle aleme ifşa etmezsem bana da seattla demesinler!Kendime bunu asla layık görmüyorum ve bunun affı yok!!Çünkü ben yokluktan onunla mücadele ederek hergün yanında oldum.İki yüzlü oluşunu çok geç gördüm!üzgünüm kısacası durum şu ki bu adam bu davayı malesef çekişmeliye çevirecek ve benim kurtuluşum zaman alacak !
mesajlar duruyorsa belge olarak mahkemeye sunun.ya da mantığınızı kullanın bir süre bekleyin takip edin teknoloji telefon alanında profesyonel bir kişiden yardım alın telefon mesajlarından görüşmelerine kadar kendi telefonunuza yönlendirin.kanıt toplayın kestirmeden boşanırsınız.böyle bir şeyi hiç bir kadın haketmez Allah korusun.geçmiş olsun size de.

Bundan sonraki hayatında çok sevip çok sevileceğine inanıyorum. Mutlu ve huzurlu olacaksın hep..
Askerliği ne zaman bitecek ne zaman dönüyor çocukcağız

Teşekkür ediyorum şuan gücümü pek göremiyorum onurum kırıldı ve çok utanç duyuyorum şu düştüğüm durumdan .

sen niye utanıcan utanması gereken diğer ahlaksızlar
elinden geleni yapın hatta fazlasını yanına kalmasın.

Çok iyi yapmışsınız da ama şuan olaylar çok sıcak değil mi kendinizde diyorsunuz yoktan var olmuşsunuz sıkıntısında yanında oldunuz peki tam rahata erdik çocuklar büyüdü dediğiniz anda eşiniz ve hayatınızı o kıza pabuç mu bırakacaksını

Çok iyi yapmışsınız da ama şuan olaylar çok sıcak değil mi kendinizde diyorsunuz yoktan var olmuşsunuz sıkıntısında yanında oldunuz peki tam rahata erdik çocuklar büyüdü dediğiniz anda eşiniz ve hayatınızı o kıza pabuç mu bırakacaksını
İnan bana hiçbirşey umurumda değil.O pislik o kızı da almaz emin ol.İsterse de alsın bulsun belasını.Zaten eşim sürekli beni tehdit ediyor.Boşanamazsın boşamıcam diye.Sürekli inkar ediyor.Beni kötü gününde kullanan bir insan artık o benim gözümde .Nefret ediyorum ondan.Ne halleri varsa görsünler.

Teşekkür ediyorum şuan gücümü pek göremiyorum onurum kırıldı ve çok utanç duyuyorum şu düştüğüm durumdan .
Siz utanılacak bir durumda değilsiniz
O utanmalı o kadın utanmalı
Onların yerine sakın utanmayın
Bence cok güçlüsünüz ilk hatası aman diye affetmek yerine avukata gitmeniz bile

Siz utanılacak bir durumda değilsiniz
O utanmalı o kadın utanmalı
Onların yerine sakın utanmayın
Bence cok güçlüsünüz ilk hatası aman diye affetmek yerine avukata gitmeniz bile
Teşekkür ediyorum ama İnan elimde değil nasıl bir duruma düştüm hazmedemiyorum resmen aldatılmayı bir de o kızla benim yardımcı olmak istediğim kızla

kıza da acımayın ikisi de rezil olsunlar
askerde ki nisanlısından da utanmamış terbiyesiz
kıza da dava acın esinize de ikisi birlikte yansınlar beraber yedikler bu pisliği beraber ceksinler
Yok acıma falan bugün sosyal ağdan kayınvalidesi ve kayınpederini buldum yarın ikisine de haber vericem sürüm sürüm sürünsün.masum görünümlü küçük şeytan onu buralarda göreyim çok istiyorum.Ozaman yaşıcak asıl rezilliği bilmiyorum ya sanki içimden canavar çıktı kendimi tanıyamıyorum

Süründür pisliği. Hemde yilanlar gibi.
Heeee... o küçük yuva bozan (hakaret beğenin) süründürün lütfen. Babasi yaşında adamla ev tutmak neymiş görsün

Süründür pisliği. Hemde yilanlar gibi.
Heeee... o küçük yuva bozan (hakaret beğenin) süründürün lütfen. Babasi yaşında adamla ev tutmak neymiş görsün
O görecek gününü de benim asıl derdim eşim bu dünyada sürtük bitmez ona o fırsatı veren adi benim eşim!

O görecek gününü de benim asıl derdim eşim bu dünyada sürtük bitmez ona o fırsatı veren adi benim eşim!

Orasi öyle...
O pislik zaten sürünsün ve sürünecek. Aile yikmayi kolay sandi galiba. Elinizden geleni yapın....sadece cocuklar zedelenmesin bu durumdan.
Bir avukat olarak şunu söyleyebilirim: belirli bir zamandan sonra erkekler çocuklara yansıtıyor bu tür olaylari. Kadinlar gibi koruyucu olmuyorlar

Orasi öyle...
O pislik zaten sürünsün ve sürünecek. Aile yikmayi kolay sandi galiba. Elinizden geleni yapın....sadece cocuklar zedelenmesin bu durumdan.
Bir avukat olarak şunu söyleyebilirim: belirli bir zamandan sonra erkekler çocuklara yansıtıyor bu tür olaylari. Kadinlar gibi koruyucu olmuyorlar
ya konuyla alakasız ama 6 Aylık bebegı ayrılma halinde baba ne kadar gorebilir evden dısarı cıkarabilir mi

Tutuştular mı? Nerde ve nasıl kızla yuzlestiniz kızın annesi orda mıydı ne tepki verdi.peki eşiniz nasıl tepkiler verdi bildiklerinizi söyleyince.valla kusuruma bakmayın baştan beridir takip ediyorum konuyu çoğu şey söylendi ve iyi dilekler denildi ama ben en çok bunu merak ettim.simdiden hakkınızda hayırlısı neyse onun olmasını canı gönülden dilerim.
Ben annesi ve kızıyla kesinlikle muhattap olmadan gerekli bilgilendirmeyi otel müdürüne yaparak def ettim gitti kıza sadece bir msj yazdım zaten şehirden kaçtı.Eşime gelince pak inkar yalan iftira yanlış anladın diyor

Back
X